site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Burada bizlere de görev düşüyor tabi değişim önce kendi içimizde, sonra yakın çevremizde sonra da tüm dünyada olabilecek birşeydir. Tabi dediğiniz gibi projeler gerçekleştirilebilir ama ben yöneticilerin de bilinçli olması ve bu porjelerin desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Diğer yanda her insana telkin dinlemeyi kabul ettiremeyebilirsin. Öyle insanlar gördüm hatta burda bunun ne kadar doğru veya yanlış olduğu da tartışıldı. Ama en güzeli insanın değişimi kendi rızasıyla istemesi ve bunun için kendi adım atması. Bu adımdan sonra destek önemli.

site kedisi merhaba.. ben 3 4 aydır sitedeyim ancak... şuan sana uğruyorum.. bana bilgece bir nasihatta bulun.. saygılarımla pisimbat usta ben çekirge kutayhun lee..

iyiki varsınız sayın hayatım deyişti üyeleri
herkese slm aranıza yeni geldim arkadaşlar

selam..hizmetinizde başarılar....hayatımız her daim olumlu yönde değişsin..başkaları değil kendimiz olalım

merhaba.hoşbulduk :) ben yeni üye odum.tesadüfen bu siteyle karşılaştım.inceledim biraz.çok ilgimi çekti ve hayecenlandırdı beni açıkcası.ücretsiz telkinlerden indirdm hemen, dinlemeye başladım bile.bilmiyorum tam olarak kimlerle irtibatta olmalıyım herkes birbirini tanıyor yorumlar yıkılıyo ama bende içlerine girerim yawaş yawas die umuyorum.mesela şu olumlamamlar nedir? üyelere kimler veriyo da yazıyolarmış fln? şimdiden teşekkürler

Aramıza hoşgeldiniz. Bence yorumları okudukça tanırsınız buradaki insanları. Bazılarının değişim günlükleri ya da paylaştığı hikayeleri var. Siz de paylaşımda bulunursanız biz de sizi yavaş yavaş tanırız elbet. Hiç yabancılık çekmeye gerek yok siz şimdiden forumun bir parçasısınız zaten. İyi ki varsınız. Tekrar hoşgeldiniz. :))

forumun messenger adresi niye çevrımdışı ?

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri