site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
uzun bir aradan sonra tekrar merhaba, arasıra uğruyordum ama selam vermeden gidiyordum(ne kadar ayıp etmişim) ama telkinleri dinlemeyi asla bırakmadım. hayatımda ki değişiklikler harika. sadece erteleme alışkanlığımdan vazgeçemedim. hepinizi seviyorum, iyi ki varsınız ve iyi ki ben sizi farketmişim :)

grup messenger adresi nasıl çalışıyor ekledim, çevrim içi gözüküyor ama nasıl çalıştığını kestiremedim..bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?

Titreşim yolluyorsunuz gelen daveti kabul ediyorsunuz o zaman grupta birileri online ise (ki çok fazla kişi olmuyor ama herkes girerse aynı anda olur tabi size bağlı arkadaşlar) orada konuşabiliyorsunuz konuşulanları okuyabiliyorsunuz. Yani aynı sohbet odası gibi.

uzun bir aradan sonra tekrar merhaba, arasıra uğruyordum ama selam vermeden gidiyordum(ne kadar ayıp etmişim) ama telkinleri dinlemeyi asla bırakmadım. hayatımda ki değişiklikler harika. sadece erteleme alışkanlığımdan vazgeçemedim. hepinizi seviyorum, iyi ki varsınız ve iyi ki ben sizi farketmişim :)

Siz de iyi ki varsınız. Daha sık gelin, daha çok paylaşımda bulunun lütfen. Belki yaşadığınız değişimler başka insanların değişimi için ilham olur, onlara cesaret verir.

size bağlı derken hayatım değişti sitesinde arkadaşımız olanlarımı kastediyosunuz benim hiç kayıtlı arkadaşım yok

Selamlar bende buraya yeni geldim hosgeldim :) Dün internette hoplayip ziplarken cekirdek inanc diye bir kavramla karsilastim bugün buraya üye olmamla olaylar silsilesi devam ediyor...
Su anda bir kediyle yazisiyorum:)) isin ilginc yaniysa köpeklerden korkarim ve kedileride sevmem! Evet evet biliyorum cekirdek inanclarimdan biride bu farkettim hemen bunun icin sonraki haftasonu solugu hayvanat bahcesinde alcam, kedi köpek kurt ne varsa sarilicam:) sonum hayir olsun!!!
Gelismeleri bildiririm tabii merak eden olursa:))
Tekrar merhabalar ve güzel günler dileklerimle...

aramıza hoşgeldiniz..deneyiminizi merakla bekliyoruz :))

Merak eden olmaz mı hiç? İstediğiniz değişimleri en güzel şekilde yaşamanız dileğimle aramıza hoş geldiniz. Her şey sevmekle başlar aslında. Fark etmez canlı ya da cansız. Sevgi ile güzelleşsin hayatımız. :))

merhabalar ben pınar.sitede mp3 indirme ile ilgili sorun var.Hiçbiri indirilemiyor.yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler.sevgiler

merhaba ben kaybolan ses :)
güldüğüme bakmayın gerçekten kayboldum artık neredeyse ruhum yok o kadar kırılganım ve hassasım ki.... bu dünyada herkes beni kırdı, üzdü. ve artık kendi içime kapandım zamanı hissedemiyorum sadece odamın kapısını kapatıyor perdeleri çekiyor ve öylesine oturuyorum tek yaptığım bu insanlar benimle dalga geçiyor bende hemen ağlıyorum arkadaşlarım herkes arkamdan konuşuyor ezik diye biliyorum çok korkuyorum artık değişmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum... koca bir kamburla yaşıyorum henüz 17 yaşındayım daha ne kadar ezik olarak kalırım bilmiyorum... :( :(

Merhabalaaaaaaaaaar :))) Pek sıcak karşılandım; hoşbulduuuk:))))

merhaba kedicik... ben de yeni geldim. yolumu aydınlatmanı diliyorum. umarım değişmem ve gelişmama katkıda bulunursun.

Merhaba,ben de yeni katıldım..telkinleri ağustostan beri dinliyorum.Ama şu sıralar dalgalanma yaşıyorum sanırım,umarım bir an önce geçer.Bu siteyle karşılaştığım için çok mutluyum :zpzp:

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri