HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Selam;
Nasılsınız ?? herkes çok iyi görünüyor girlhaha
Ya bana insanlar çok iyisin, bu kadar iyi olma falan diyo bazen. Bu beni sinirlendiriyor bilmiyorum niye ama iyi falan değilim ben normalim ya.Hakaretmiş gibi geliyo niyeyse. Sadece empati kurmaya çalışıyorum. Abartılı bir poliyanna durumum da yok, kimseye yaranmak gibi bir niyetimde yok( yani öyle olmadığını hissediyorum bilinçaltımda da yoktur inşallah smil56)yani haksızlık edilince veriyorum cevabı. Bu telkinler beni çok geliştirdi hakkaten. Süperim süper dl67

herkese günaydııın....sevincliiyi hafta sonları...güzel bir çaya ne dersiniz...

8749038_0.jpg

Günayyyyyyyyyyyyyyddııııııııııınnn
Günaydıınnnnnnn
Günaydınnnnnsmil56

Nasıl Gidiyoooo sung66

sayfanın yarısını kaplasada buna değer...ihtiyacımız olanda bu değilmi...

bakarken görmek...görürken mutlu hissetmek...super

sadece isim zıt olmuş...girlhaha

vampirella yerine cimcime süpper olurdu...:zpzp:

fgddfgherkes sabah gorur galıbaaa sımdıden gunaydın....su zıplayan sey cok guzelll hatta harıka sabah spora gıdip kosmak sart olduuuuu :)))) sabah kosusu ınsana mutluluk verırmıs ahhh bıde usenmesekkkk

evet sorma gerçi benimki üşenmekten değil de koşarken nefes alışımı kontrol edemiyorum ve aşırı derecede yoruluyorum bu konuda problem yaşamıyosan kesinlikle koşmalısın

Biraz Radyo Dinleyelim Mi?
Hoş Birkaç Müzik Buldum.

rica ederim...

bu arada yeni blog'un hayırlı olsun...baktım biraz...güzel şeyler eklemişsin....krzm67

saolasın ablacım. teşekkürler :)
değişiklikler yapmaya başladım. paylaşımlar her koldan devam edecek.
ne biliyoruz ki filmleri ve birçok film için de link vs ekleyeceğim.

kendim için de biraz vakit ayıracağım. önümüzdeki hafta izine çıkmayı planlıyorum bi terslik çıkmazsa. bir hafta yokum. büyüdüğüm yerlere gideceğim. avrupaya :) trakya batısına doğru.
güneşin doğuş ve batışını izleyeceğim, kocaman kızıllığı, foto makinesi ve ayaklığı da olacak :) super

ne güzel....s456izninin güzel geçmesi için ne gerekiyorsa yap...tadını çıkar...doya doya.....

çünkü ben bu hafta evdeydim izinli yani....küçük bir rahatsızlık geçirdik kızımla...sadanim

istanbula gelme durumum vardı olmadı...eğer toparlıyabilirsek kendimizi belki hafta sonunu kurtarabiliriz ...

ege sahillerinde küçük bir kaçamak belki...y789

ne güzel....s456izninin güzel geçmesi için ne gerekiyorsa yap...tadını çıkar...doya doya.....

çünkü ben bu hafta evdeydim izinli yani....küçük bir rahatsızlık geçirdik kızımla...sadanim

istanbula gelme durumum vardı olmadı...eğer toparlıyabilirsek kendimizi belki hafta sonunu kurtarabiliriz ...

ege sahillerinde küçük bir kaçamak belki...y789

geçmiş olsun ablacım.
acil şifalar diliyorum. terli345 enerji gönderelim. malum reiki 1 seviyesindeyiz :) özlem ablacım uyumlamıştı bizi :)

bu haftasonu bekleriz istanbul' a
sevincli

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri