HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yıldım artık arkadaş
610.gif

uzun zamandır ayrı kalmıştım hayatım değişti ailesinden bugün tekrar dönüş yaptım.Özellikle üniversiteden mezun olduğum işssiz kaldığım ve boşlukta hissettiğim dönemlerde çok yardımını gördüm bu formun gerçekten tüm iyi niyetiyle yardımcı olmak için çırpınan arkadaşlar oldu.yıllar sonra eskileri yad etmek ve tekrar arkadaşlığınızı hissetimek için geldim.İnşallah güzel sohbetlerimiz olur.

Hoşgeldiniz kardesim ınsaallah birbirimize faydalı oluruz

yoğun bir günün sonunda evde olmak gibisi yok. uy897

güzel,hayırlı ,bereketli akşamlar herhese

Selamlar herkese ben yeni üyeyim bana destek verirseniz sevinirim. Ankara`da yaşam koçu tavsiyesi verecek birileri var mı? Teşekkürler şimdiden.

Vay be....

Atakan bey'in hayatımıza katkıları oldukça fazla. Hatta şu sıralar çok sık görüşemesek bile istanbul'a her gittiğimde bir kahve babanesiyle 2 kelam ediyoruz. Güzel peojelerde olacak. Burada çok güzel arkadaşlıklar ve ortam var. Düşünün, ben bir sigara bırakma konusuyla uğrayıp, hepberaber seminer vermeye kadar büyüdü :)

Deneyimlerden ve aklınıza takılan herhangibir soruda, gerek bana gerek moderatör arkadaşlarımıza ulaşabilirsiniz arkadaşlar.

Bu arada yavaştan podcast yayınına başladım. Takip etmek ve dinlemek isterseniz, beklerim.
https://anchor.fm/mumin-okan

Bu sapkal 89 u unutmamak lazım
sapkal89

Bir girişimcilik yaparak yöresel ürünler satışı yapmam Antep Fıstığı, Biber Salçası vb ürünler satarak sevdiğim işi yapıyorum.

Benim hayatımı değiştiren nokta ayrılık sonrası kendime değer verip sex body ile hayatıma devam etmekti. Gardırobumu fantezi jartiyer takımı ile doldurdum. Her gün ayrı heyecan her gün ayrı haz yaşadım.

Kedimin kedi kumunu değiştirip geldim ben de . Bu kediler ne değişik ne güzel canlılar değil mi? Evinizin her yerini dağıtıp koltuğunuzu parçalasa dahi durup gözlerinizin içine baktığı anda onları affediyorsunuz.

Bir arkadaşımız en iyi kredi kartı hangisi diye sormuştu öğrenciler için. Öğrencilere tavsiyem kredi denen illete hiç bulaşmamaları. Ama bunu yapmak zorunda kalırlarsa yurt dışı menşeyli kartları seçmelerini tavsiye ediyorum. Çünkü yarın öbür gün bir kaos veya savaş durumunda devlet bankalardaki paralara el koyabilir. Paranıza erişiminizi engelleyebilir. Ama bahsettiğim kuveyt tğrk gibi bankalarda bu sorun söz konusu değildir.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri