HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Günaydııınnnnnnnnnnn herkese;
Kahve içip ayılmaya çalışrken farkettim sitenin bu kısmını :)
Umman gibi maşallah hakim olmak zaman alacak :)
Seviyorum sizi yaww .... :))

Bu arada forumun saati yaklaşık iki buçuk saat geri sanırım bu düzeltilemez midusun2

Bu arada forumun saati yaklaşık iki buçuk saat geri sanırım bu düzeltilemez midusun2

Merhabalar.
Profilinizde, Solda Yer Alan "Seçenekler Düzenle" Butonu İle Saatinizi GMT+1 Olarak Ayarladığınızda İstediğiniz Değişiklik Yapılacaktır.

İnamıyorum yaww bu soruyu sorarak rezil oldum yani :)))

Selam genclik sevincli sizlere meditasyon adasindan sesleniyorum, otelde bir bilgisayar buldum hemen basina kuruldum. bir selam verip deniz kaciyorum birazdan.

bu guzellikler icinden sizlere selamlar kiss3

Günayyyyyyyyddddıııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn herkese :)
Nasılsınız bugün?
Neler yapmaktasınız? ;)

gnaydin1ng0pv3.gif

Günaydınlar efenim gününüz aydın, neşeniz bol olsun
smileydance

Bugün herkes için sıradışı ve çok güzell bir gün olacakmış gibi geliyor bana :)
Sıradan bir çarşambaymış gibi gelse de :) Benim hislerim kuvvetlidir ;)
Şu an ne yapmaktasınız yapacaksınız anlatın bakalım ;)
Bugün ankara sıcak çok sıcak meteorolojiye göre 80 derece hissedilecekmiş(yok artık)
Sıradışı olacağı buradan da belli di mi :)))
Kısık su sesleri eşliğinde çalışıyorum iş arkadaşlarım her ne kadar bu seslere anlam veremeyip şaşaırsa da .... :)))
Su sesi rahatlatıyormuş ondan diyorum :)))
Hepinize çok güzel bir gün diliyorum hayatımdeğişti.com' cular :)))

dusun2 bugün sıradışı olarak...

daha önce etek bana yakışmıyor düşüncesiyle giymiyordum, bugün etek giydim mesela...

parfüm alacağım bugün , ama kullandığım parfümden değil başka bakacağım..

ya aslında her günümüz bir öncekinden farklı ama, farkın farkına varabilsek y789

benden bu kadar cadi_bm 8977

dusun2 bugün sıradışı olarak...

daha önce etek bana yakışmıyor düşüncesiyle giymiyordum, bugün etek giydim mesela...

parfüm alacağım bugün , ama kullandığım parfümden değil başka bakacağım..

ya aslında her günümüz bir öncekinden farklı ama, farkın farkına varabilsek y789

benden bu kadar cadi_bm 8977

Bu daha başlangıç
Şimdilik iki tane hiç fena deill sung66
Dediğin doğru farkın farkına varmak...
Bazen bildiğim bişeyi aslında hani ezberden bilip anlamını sonradan idrak ettiğimi FARK EDİYORUM smil56

Cevap: Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ KAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

slm,ben bugün üye oldum.nereye ne yazılır ne okunur bilmiyorum ama sıkıntımı bi yere yazdım.bulup bana yardımcı olmanızı istiyorum.teşekkürler

Arkadaşlar Haber Türk'ye Prof. Dr. Nurselen Toygar beyni çalıştırmanın yollarını anlatıyor. İzlemenizi öneririm.

Günaydınnn;
Nasılsınız??
Bu dün akşamdan beri kendimi çok kötü hissediyorum. Bu konuda konuşmayı sevmiyorum ve utanıyorum ama önyargıyla bakmaz burda kimse die düşünüyorum ve görmediğim için sizi (şimdilik :) ) rahatım kısmen.Paylaşmazsam kimseyle patlicam şaşkın bir arkadaşım dün beni bir arkadaşıyla tanıştırdı aynı ilden olduğumuz için olduğunu sandım saflık oluyo bazen bende ağla2neyse meğer niyeti gönül işi şeklindeymiş bana sonradan söyledi çocuğa sormuş nasıl buldun falan die o da şakayla karışık geçiştirmiş. Sabaha kadar uyuyamadım kötü rüyalar falan. Çok mu iticiyim çirkin olduğumu da düşünmüyorum ama nedenini kavrayamıyorum.O kişiye ilgi duyduğumdan değil de neden beni beğenmediğine takıldım sinir oldum. Çok kötü hissediyorum. Bir de sabah başka bir arkadaş şey dedi yeni çıktığı biri var ben bunu zor buldum sana da onun bir arkadaşını ayarlayayım ( !). Allahım ya bu gönül işlerinden ne zamandan beri böyle bahsedilir oldu. Sizce de çok kırıcı değil mi bu tabir? Kaynağı tükenmiş gibi kapmak bu gözle bakmak... Bunda bir yanlışlık yok mu? Sevgi nerde? Neden biz kızları bir tabiri caizse evde kalma korkusu sardı. Çıldıracam yahu agl34

bende cok karışıgım bu aralar içimde bir kaos vardı bikaç gündür dün aldıgım bi yakınımın ölüm haberi üzerine tümden şasırmış durumdayım.agl34 neden 24 yasında bir genç kız canına kıyar ki bu kadar zormu yaşamak

Çok doluyum ya şöyle yüksek bi yere çıkıp çığlık atasım var.
ama önümdeki saçma işleri yapmak zorundayım. Allahım hayat neden bu kadar zor bazen......

bende cok karışıgım bu aralar içimde bir kaos vardı bikaç gündür dün aldıgım bi yakınımın ölüm haberi üzerine tümden şasırmış durumdayım.agl34 neden 24 yasında bir genç kız canına kıyar ki bu kadar zormu yaşamak

çok üzücü bir haber ayşegülcüm....yaşı çok gençmiş gerçekten...

başınız sağolsun...sad456

Bitanem benim, üzüntünü anlıyorum. Ama kaçımız birbirimizin içinde yaşadıklarını tam manasıyla bilebiliyor ki? Hepimizin hayatta bir amacı var, amacını bulamayanlar için ise hayat bazen kabusa dönebiliyor. Allah taksiratını affetsin. Sen de topla kendini canım benim ne olursun.

Her şey tekrar yoluna girecek biliyorsun, tekrar yoluna sokacak kadar güçlüsün sen, ben arkadaşımı bilmem mi hiç?

14389387184b0ec0198o9mf.jpg

Bu uğur böceğiyle sana huzur ve sevgi gönderiyorum tırtılım ark5
Günün geri kalanı tam istediğin gibi geçsin.
Seni seviyorum.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri