Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu arada forumun saati yaklaşık iki buçuk saat geri sanırım bu düzeltilemez midusun2
İnamıyorum yaww bu soruyu sorarak rezil oldum yani))
O Zaman Ben Çok Daha Önce Rezil Oldum. sevincli
Bende Sonradan Öğrendim. sevincli
dusun2 bugün sıradışı olarak...
daha önce etek bana yakışmıyor düşüncesiyle giymiyordum, bugün etek giydim mesela...
parfüm alacağım bugün , ama kullandığım parfümden değil başka bakacağım..
ya aslında her günümüz bir öncekinden farklı ama, farkın farkına varabilsek y789
benden bu kadar cadi_bm 8977
bende cok karışıgım bu aralar içimde bir kaos vardı bikaç gündür dün aldıgım bi yakınımın ölüm haberi üzerine tümden şasırmış durumdayım.agl34 neden 24 yasında bir genç kız canına kıyar ki bu kadar zormu yaşamak
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.