Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Sevgili hayat kadere inat ne kadar sansli bir annesin. Buyuk oglun icin uzulme krzm67. Bende okul hayatim boyunca cok parlak bir ogrenci degildim ama zorla kapak attigim universiteyi bitirdikten sonra is hayatinda cok basarili oldum sapkal89kahvesmileykahvemin en demli yerinde en güzel düşüncelerle yudumluyorum dün oğlumun bölüm başkanı görüşmeye çağırdı gittik kahvesmileyonu sevdiğini beğendiğini yanında asistanı olarak görev almasını istedikahvesmileysizin çocuklarınız hangi başarılara imza atıyor(inşallah)biraz onların dedikodularını yapalım.kahvesmileybüyük oğlumda her yıl olduğu gibi yine yaz okuluna kaldı bu gidişle okulda yaşlanacakgirlhaha
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.