HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
biliyorum canım benim ben niye insanlar dogruyu bulamıyor diye üzülüyorum,niye yardım edemedim diye yanıyorum

bende cok karışıgım bu aralar içimde bir kaos vardı bikaç gündür dün aldıgım bi yakınımın ölüm haberi üzerine tümden şasırmış durumdayım.agl34 neden 24 yasında bir genç kız canına kıyar ki bu kadar zormu yaşamak

Basiniz sagolsun. Uzuntunu cok iyi anliyorum. Benim cocukluk arkadasimin 19 yasindaki oglu da denizde boguldu. Bir hafta once babasiyla kahvalti yapip arkadaslarinin yanina gitmek icin evden cikiyor. 3 gun haber alinamiyor. 4 gun once de cesedi sahile vuruyor. Tek evlat ve kizarkadasim "iyi ki oglum var, iyi ki dunyaya gelmis" derdi.
Ben de bir haftadir evde hayalet gibi dolasiyorum. Cok ama cok uzgunum.

21.yydasın teknoloji had safhada, istediğin her şeyi yapıyorsun, artık imkansız diye bişey de yok. Neredeyse ışınlanma bulunacak, genetik coştu, hastalıklara meydan okuyorsun ama gittikçe eksilen bişey var ki bunlarla aynı kefeye konulamaz... Samimiyet, sevgi, paylaşımın,barışın kaynağı( tükeniyor)...
Bunları elde etmek işte bu imkansız. İstediğin icadı yap sana içten bir sohbetin tadını veremeyecek.
İçli şiirler yazamıyor kimse neden? Artık güçlü kalemler çıkmıyor iz bırakan. İlham vermiyor çünkü betonarme binalar...
Başkaldıran müzikler yapılıyor ahenk yok oluyor çünkü ....

Günaydııııııııııınnnnnnnn Herkese
umarım içinizi karartmamışımdır s45apk

günaydııınnn tüm arkadaşlara.gününüz dünden daha güzel geçsin.cafeniz çok güzel.ben daha önce hiç buraya uğramamıştım.sizlerle sohbet etmek çok güzel olacak.

sevgilerimle...

92704985_93111297905_547542905_1895422_3833979_n.jpg

Günaydın herkese :)

www_antoloji_com_565645_325.GIF

günaydın bir londra sabahından hepinizey789 dışarda güneş yok ama benim içim ışıklı yawy789

Günayyyyddddııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn hepimize cilgin897

Yine yeniden Günayydddıııınnnnnnnnnnnnnnnnnn s456

Herkese mutlu bir perşembe diliyorumm girlhaha

tünaydııın...sevincli

sutascikartgo5.gif

sutascevabicokmerakediywm0.gif

%5B5680432981728060%5Dzeytinli_kurabiye.gif.jpg

unkurabiyesiov5.jpg

kisir.gif

pastalarımı da aldım geldim ben de , haydi buyrun arkadaşlar y789

sudem'cim kahveye hiç dayanamam koştum geldim hemen sevincli

ellerine sağlık canım...

canım sanemcem sen ne yaptın....ben diyetteyim ama...hepsi harika görünüyor...ben form bisküviye talim...terli345

ayyy suzzy'cim pardon canımcım y789
o zaman sana mavi yeşil ikram edeyim 956k

getmediaB.ashx
getmediaB.ashx

severmisin bunlarıdusun2

ben çok seviyorum ve ara öğünlerde atıştırmalık güzel oluyor 12389

sevmemmi canım bayılırım...

yanındada maden suyu harika oluyor...girlhaha

258027.jpg

oooooooo burada sofralar kurulmuş y789
bende isterim 44a

oooo ağzım sulandı kızlar...y789ama o maden suyuyla maviyeşil pek gitmez şimdigirlhaha

sudemcim...diğer alternatifin yanındabu mavili yeşilliler gitmeyecektir bencede...rt67 ama benim başka seçeneğim yok... size afiyet olsun...ben sodaya ve suntalara devam...88a

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri