HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
bende 40 olmadan doğurayım diyorum.... oğlum büyüdü diğerini doğurana kadar üniversite yaşına gelir... yoksa askerde bile peşindeyim çocuğun... yazık yaniiii

siyahça ...... ben açamıyorum youtube görüntülerini......... gülemiyom da... kısanıyom valla.. bari ne var görüntüde onu söyleyi ver.. ben hayal gücümle canlandırim olayı..

Nilsoy canlandırma için senin bile hayal gücün yetmez y789

Ajdar'ın çikita muz dansı var sigrt56

akınyıldız ben çalmadım valla... şeytan almış götürmüştür... merak etme satamaz zaten geri getirir....

e hadi biraz hareketlenelim. yayına girdim :))

arkadaşlar çekim yasası cd sini bilen varmı

Bursa'dayız sevincli 12 de eğitimimiz başlıyor, güzel enerjilerinizi bekliyoruz arkadaşlar. Hepinize hepimizden kucak dolusu sevgiler.

hayırlı olsun inşallah ablacım imkanım olsa ben de gelsem keşke...

Nerelerdesin sen hayırsız?
Özledik ablacım, bir gittin anca y789
Hoşgeldin kiss3

kahvesmileykahvemin en demli yerinde en güzel düşüncelerle yudumluyorum dün oğlumun bölüm başkanı görüşmeye çağırdı gittik kahvesmileyonu sevdiğini beğendiğini yanında asistanı olarak görev almasını istedikahvesmileysizin çocuklarınız hangi başarılara imza atıyor(inşallah)biraz onların dedikodularını yapalım.kahvesmileybüyük oğlumda her yıl olduğu gibi yine yaz okuluna kaldı bu gidişle okulda yaşlanacakgirlhaha

hayat kadere inat
oglunuz ve sizin için ne büyük basarı masallah
her zaman herşey gönlünce olsun.....
her cocuk bir degil işte inşallah büyük oglun da daha iyiye gider

kahvesmileykahvemin en demli yerinde en güzel düşüncelerle yudumluyorum dün oğlumun bölüm başkanı görüşmeye çağırdı gittik kahvesmileyonu sevdiğini beğendiğini yanında asistanı olarak görev almasını istedikahvesmileysizin çocuklarınız hangi başarılara imza atıyor(inşallah)biraz onların dedikodularını yapalım.kahvesmileybüyük oğlumda her yıl olduğu gibi yine yaz okuluna kaldı bu gidişle okulda yaşlanacakgirlhaha
Sevgili hayat kadere inat ne kadar sansli bir annesin. Buyuk oglun icin uzulme krzm67. Bende okul hayatim boyunca cok parlak bir ogrenci degildim ama zorla kapak attigim universiteyi bitirdikten sonra is hayatinda cok basarili oldum sapkal89
kahvesmileyBenim oglum 4,5 yasinda. Dilerim ki onun universiteyi bitirdigi gunu gorurum. Ama anaokulu ogretmeni bir yazi yollamis ; Cok vicdanli ve iyi tavirlari olan bir cocuk O0. Kendisinden kucuk siniftaki cocuklari koruyor ve yardim ediyor. Siz anne-babasina tsk ederim demis.

merhaba ben yeni çok yeni üyeyim siteyi kuantum fiziği araştırıken buldum ve hayatımın nasıl değişeceğini merak ettim.burda kimse varmı?

Hosgeldin Emeel,
Biz buradayiz ve inan bana cok kisa bir sure icinde fark edeceksin ki en guzel sitelerden birisindesin. Siteyi ziyaret etmedigin gun kendinde bir eksiklik hissedeceksin. Hele ki mp3'leri indirir ve duzenli olarak dinlersen, kendindeki olumlu degisiklikleri de hissedeceksin.
Sevgi ve mutluluklar....

Ben siteyi dün gece kişisel gelişim üzerine bir şeyler araken farkettım amacım motivasyonumu sağlayıp ders çalışmaktı.
Bu siteyi farkettikten sonra neler mi yaşadım aslında ilk amacım telkinlere göz gezdirip siteye bir daha girmemekti.Yani gerek olmaz diye düşünüyordum.Neyse telkinleri indirdim başladım dinelemeye bir yandan indiriyorum bir yandan dinliyorum derken 3 saat kadar dinlemişim.Daha sonra yarın okul var diye yatağa girdim.Müzik dinleyerek uyumayı sevdiğim için telkinleri açık uyudum.Hiç güvenmiyordum telkinlere asllında ama bilinç altı önyargı kabul etmez gerçeğiyle karşılaştım.
Şimdi söylediklerime belki guleceksınız ama uyumaya çalışırken zinde kalma gune zinde başlama telkini ile her şey berbat oldu.Saat 3.30 da yatağa girdim hala dim dik ayaktayım.Valla ne diyeceğimi bilmiyorum hayatımda ben daha önce böyle bir şeyle karşılaşmamıştım.Sanırım bu site benim vaz geçilmezim olacak.Herkese kucak dolusu selamlar.Yeni güne merhaba...

Hosgeldin Ring,
Dilerim sinavin iyi gecer :-)) Telkinleri dinleme konusunda yapman gerekenler site kuruculari tarafindan cok guzel anlatilmis. Once onlari okumani tavsiye ederim. Tecrube konusuyor :-)) Bende senin gibi yapmistim :-))
Sevgi ve mutlulukla...

mrb aquariel

Aynen öyle yaptım gayet sabırsız hatta maymun iştahlı olmama rağmen sabırla siteyi geziyorum okuyorum öğreniyorum.

Guzel temennin için teşekkürler.

biraz radyo dinleyelim mi?

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri