HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
evet bende bi kahve alıp gelmeliyim sanırım.. yoksa göz kapaklarıma hakim olamayabilirm... pc05

bugün öğle yemeğinden sonraki ilk yaptığım şey hemen kendime ve arkadaşıma 1 orta 1 sade türk kahvesi söylemek oldu.tadı damağımda kaldıkahvesmileybirde yanında çikolata olsa hiç fena olmazdı ama olsun.böyle de güzeldi...

E hadi o zaman akşam kahveleri benden y789

5877kahva6ut.jpg

Bir de yanınaaaaa sevincli

marios_tiramisu.jpg

Afiyetler olsun :)

Aman tanrım bu saat oldu hala işteyim.. çıkıyorum birazdan ama cafeye uğramadan olmas, bi yorgunluk kahvesi iyi gider şimdi sevgiyle kalın arkadaslar...

sicak_cikolat3_copy_1.jpg
arkadaşlar canim sıcak cukulata çekti hadiiiiiiiiii bendensiniz..beş çayı yerine içelim...

panda_dilim.jpg

yanınada harika bir pasta dilimi
afiyet şeker bal olsun..

idea3
E hadi o zaman akşam kahveleri benden y789

5877kahva6ut.jpg

Bir de yanınaaaaa sevincli

marios_tiramisu.jpg

Afiyetler olsun :)
yaaa,ağzımın suyu aktıdunk56bende yaşpasta hayalleri kuruyodum deminden beri,sizleri görünce böle daha çok istedi canımmmkahvesmiley
hımmmidea3evdeki imkanlarla yaşpasta yapmam lazımmmsmil56
bende bi koşu pasta yapayımm,geliyorummmmmart56art56

AMA AKSAM KAHVESİ COK İYİ GİDER GERCEKTEN.. BU ARADA KAHVELER İÇİN TESEKKÜRLER GULUMSER COK TATLI VE NAZİKSİN...y789girlhaha
İYİ AKŞAMLAR HERKESE !!!!!t678

günümüz aydın bolluk bereket ve sevgiyle dolu geçsin...
bugün çanim çay simit ve peynir çekti arkadaşlar... sizede ikram etmek istedim hep beraber afiyet olsun...
b-382994-%C3%A7ay_ve_simit.jpg

selamlar sohbet edecek kimse yokmuu

olmazmı. 956k çok iyi olur. bu arada nickini çok sevdim çok mutlu. 12389

kiss3kiss3kiss3

Günaydın arkadaşlar.
Gününüzün güzel geçmesi dileklerimle
sapkal89

Yasasııın yüzbaşı olmuşum. 956k956k956k

bu sabah
çaylar benden arkadaşlar
buyurun.......
bir-bardak-cay.jpg

guitarmusic45happy6ayşegül_tırtıl cım
hadi yüzbaşılığını kutlayalımk8908k8908uy897uy897

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri