Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Mümin henüz uyanamayanlar için canlı bişeyler çalsan dusun2 music45
Akınyıldız'cım, Gülpor'cum sıcak süt dedim ama tüp bitmiş y789 Bu saatte kapalı bizim tüpçüler sevincli İdare ediverin artık, napalım kiss3![]()
kızlar bende tekne kazıntısıyım annem dört kızdan sonra on yıl ara verip kırkından sonra doğurmuş beni yalnız değilsiniz en büyük ablam annem yaşında ama ben bunun keyfini sürdüm acılı şeyler çıkartmıyorum he bu arada erkek olur diye yapmış ya annem beni bide erkek kimliğimden kurtulma çalışması yaptım allaha şükür kadınım artık .bu arada ölmüş anneanne de olsa özgürleşme yapılabilir bravo ismiraayy canım kader arkideşimmm!! sen de mi tekne kazıntısısın? (bizim orda öyle derler, ivrençler demi?!)
benim yeğenlerle aramda 3 yaş var, eğer en büyük aplamın bebişi vaktinde olsaydı şimdi benden büyük yeğenlerim olacaktı! (yeğenlerimin hepsi de uzundu şansımdan, bi yürürdük sokakta, 5 tane yeğen bana teyze diyor düşün, yanımızdan geçenler bakardı, bu minik toparlak şey mi teyzeleri diye!)
öhö matrix güzel kitap...
valla evli harika bir giriş yaptın ben senin kabulünü onaylıyorum aramıza hoş geldinhoşgeldin evimize şiir oldun dilimize şanal gecesi şanal gecesi
Kendilerine tekne kazintisi diyen arkadaslar mesajlariniz icin cok tsk ediyorum. Temmuz'da 40 yasima girecegim ve 4 yasindaki oglum kardes diye tutturdu ooo67. Bu yastan sonra daha da korkunc anne olmak. Ama sizler bana biraz guc verdiniz y789kızlar bende tekne kazıntısıyım annem dört kızdan sonra on yıl ara verip kırkından sonra doğurmuş beni yalnız değilsiniz en büyük ablam annem yaşında ama ben bunun keyfini sürdüm acılı şeyler çıkartmıyorum he bu arada erkek olur diye yapmış ya annem beni bide erkek kimliğimden kurtulma çalışması yaptım allaha şükür kadınım artık .bu arada ölmüş anneanne de olsa özgürleşme yapılabilir bravo ismira
Benim annemde beni 42 sinde doğurmuş son çocuk olarak y789
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.