HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Mümin henüz uyanamayanlar için canlı bişeyler çalsan dusun2 music45

hımmm ,radyo ...e hangi radyooo rt67

yayın sabahtı. ama birazdan yine yayına geçeriz.

--
mesela şimdi 15:04

sut_220805.jpg
Akınyıldız'cım, Gülpor'cum sıcak süt dedim ama tüp bitmiş y789 Bu saatte kapalı bizim tüpçüler sevincli İdare ediverin artık, napalım kiss3

sut_220805.jpg
Akınyıldız'cım, Gülpor'cum sıcak süt dedim ama tüp bitmiş y789 Bu saatte kapalı bizim tüpçüler sevincli İdare ediverin artık, napalım kiss3

smil56hımm uyu diyosun yaniisevincliteşekkürler sıcak olmayan süt için,iyi geceler arkadaşlarrt67

siyahçam ne güzel şeymişsin sen ya( resmini gördümmm ).... hem zeki hem esprili birde üstüne güzel... kadayıf üstü kaymak gibi valla..
birde benim pazuları görsen çogu insanın bacakları bile o kadar kalın değil.. platesciler sinir oluyorum tv de.... benden onlar gibi 2 tane çıkar ...

Cevap: matrix'e hükmedin

ayy canım kader arkideşimmm!! sen de mi tekne kazıntısısın? (bizim orda öyle derler, ivrençler demi?!)

benim yeğenlerle aramda 3 yaş var, eğer en büyük aplamın bebişi vaktinde olsaydı şimdi benden büyük yeğenlerim olacaktı! (yeğenlerimin hepsi de uzundu şansımdan, bi yürürdük sokakta, 5 tane yeğen bana teyze diyor düşün, yanımızdan geçenler bakardı, bu minik toparlak şey mi teyzeleri diye!)

öhö matrix güzel kitap...
kızlar bende tekne kazıntısıyım annem dört kızdan sonra on yıl ara verip kırkından sonra doğurmuş beni yalnız değilsiniz en büyük ablam annem yaşında ama ben bunun keyfini sürdüm acılı şeyler çıkartmıyorum he bu arada erkek olur diye yapmış ya annem beni bide erkek kimliğimden kurtulma çalışması yaptım allaha şükür kadınım artık .bu arada ölmüş anneanne de olsa özgürleşme yapılabilir bravo ismira

merhaba aranıza ben yeni katıldım beni kabul edip onaylamanızı bekliyorum

hoşgeldin evimize şiir oldun dilimize şanal gecesi şanal gecesi

kızlar bende tekne kazıntısıyım annem dört kızdan sonra on yıl ara verip kırkından sonra doğurmuş beni yalnız değilsiniz en büyük ablam annem yaşında ama ben bunun keyfini sürdüm acılı şeyler çıkartmıyorum he bu arada erkek olur diye yapmış ya annem beni bide erkek kimliğimden kurtulma çalışması yaptım allaha şükür kadınım artık .bu arada ölmüş anneanne de olsa özgürleşme yapılabilir bravo ismira
Kendilerine tekne kazintisi diyen arkadaslar mesajlariniz icin cok tsk ediyorum. Temmuz'da 40 yasima girecegim ve 4 yasindaki oglum kardes diye tutturdu ooo67. Bu yastan sonra daha da korkunc anne olmak. Ama sizler bana biraz guc verdiniz y789
Sanirim bu konuyu daha ciddi dusunecegim.

şu son bir-iki haftadır siteyi birbirine katıp sürekli konuşan, kendi arasında gruplaşan, hem şişman hem rahat hem geveze tiplerin çoğu, annesinin kırkından sonra doğurduğu çıktı farkında mısınız??? tesadüf müdür, lanet midir, nitelik midir anlamadım!

arkadaşlar bakın kadınceğiz bizim yüzümüzden kırk yaşında doğurcek! ben karışmam valla...

Benim annemde beni 42 sinde doğurmuş son çocuk olarak y789

bence de sence yasal06

redflowers al bu senin için...tamam alakasız ama olsun demi? sevincli

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=7NgS7epfytU&feature=related"]YouTube - Happy Birthday Komik Versiyon![/ame]

khkh56khkh56 Allah senin iyiliğini versin e mi Siyahça. Ay ne güldüm yarabbim, süper birşeymiş bu.

Bu da benden sana teşekkür hedayesi
kutlama-ani.gif

teşekkür ederim canım da, bu adamın saçlısı yok muydu?
bilion dokanıyo! sevincli

Ahanda buldum :)

Bunun hem saçı var, hem serenat yapabiliyo, hem de bağrı yanık.
Ötekisi de çok masumdu be :) Ondan koyuveriyim dediydim. y789

Yapabiliyodu yani, eğer görünebilseydi.y789 Sen canlandır gözünde olar mı Siyahça cım. kiss3

Onun yerine güldürmece
10qc9.jpg

canımsın teşekkür ederim balım!

bakıııınnn ben çok dertlendiğimde kendi kendimi ......r etmek için ne yapıyorum: dunk56

dinleyiniz ve ölünüz!:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=TofgVV17h8w&feature=related]YouTube - Ajdar Çikita Muz Beyaz Show Canlı Performans[/ame]

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri