HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Günaydınn günaydınnn
Ya bu bizim cafe niye boş kimsecikler gelip gitmiyor.Ben yine kahvemi aldım cam kenarında bir dost gelsede günaydınnn desem diye bekliyorumkahvesmiley

khkh56Cam kenarındaydım hayatcımmm göremedik birbirimizi

Ayy yine ben açtım cafeyi sabah sabahkahvesmiley

evet cafemiz çok sessiz kalmış sevincli

kizkulesi.jpg
y789

bu gidişle kapatmak zorunda kalabiliriz.. girlhaha

harika bir günün çok güzel akşam saatlerinde içine sevgi eklenmiş olan 5 kahveleriniz efenimm

afiyet olsun..

kahve8dc.jpg

evet yaaaa aman allhım kriz burayada mı uğramış ney789
hemen bolluk bereket imgeliyoruz cafemizesevincli

ımmmm 5 kahvemide alalım
kahve.gif

müziğinide açtım cafenin hadi bakalımmusic45

kopyala yapıştır yaptım bugün ama bir türlü cevapla butonu görevini yerine getiremedi.Bi tuhaflık var belliydi zaten dünümdeny789

Canım ne dimek, her zaman beklerim. Zaten sordun mu hemen gösterirler benim cafeyi, çok meşhur bir yerdir de ayıptır söylemesi y789 Ama ben arsız olduğum için söylerim sevincli

Eski adetlerimizde geri dönmüş partysmiley

karikatur45nt7xm9fc2.jpg

Evettt bir 17.00 kahvesinde yine burdayım...

Ellerimle tahinli kurabiyeler yaptım hadi nerdesinizkahvesmiley

Yettim sevincli Ben daha yeni kahvaltı yapabiliyorum y789 Ama kayfeyi duyunca bıraktım kahvaltımı koştum geldim canımcım

Bu saatte ne kahvaltısı hayırdırdusun2

Bari sade içme kayfeni al şu kurabiyelerdeny789

Anca fırsat bulabildim canım pc05 Aldım kurabiyelerinden, güzel ellerine sağlık

Afiyet bal şeker olsunnnnsmil56

Birinçççççç birinçççççç birinççççççkhkh56khkh56khkh56:zpzp::zpzp:

Canım vodoo kimse kalkmadan kahvemizi içerken accık dedikodu yapalım bak öbür kızlar ne tembel hala kalkmamışlar .girlhahaaman canım geç kalkan insan işini ne zaman yapar kimbilir geceleri kaça kadar oturuyorlar biz ikimiz ne güzel erken kalkıp işimizi yapıyoruz onlar uyurken ben ikinci kahvaltımı işyerinde yapıyorumgirlhaha

Günaydınnnnnn
Hayatcım haklısın marifetli olmak kolay değil:)))10 parmak 10 marifet olayı:)))

Hayırlı cumalar olsun herkeseeee

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri