HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
sitenin yeni hali harika olmuş çek beğendim
özelliklede nazar boncuğunu çok sevdim

sitenin yeni hali güzel olmuş. ellerinize sağlık.

Bugün hava ne kadar güzel music45cilgin897kiss3

Herkese bol pozitif enerjili günler

gnaydn3we6ay.gif

Huu kimse yokmu cafemizde. y789 Temizliğim var bugün ama bir kahve içmeden başlamak zor geliyor.gulensmiley Gününüz aydın olsun, göz kamaştırsın sevincli

Günaydınnn günaydın burdayım ben...
Temizliğe ara verdiğinde bir kahve yapayım sana ellerimle sakızlı Türk kahvesi:))) Nasıl içersin canım arkadaşım kahveni:)))

Amanın sakızlı mı, heç dayanamamsevincli Orta olabilir mi acaba zahmet olmazsa :)

yayındayım arkadaşlar.

Hadi hadi hadi hadii hadiiiiiiiii y789 Tutmayın beniiiii

khkh56khkh56derty

y789skan67khkh56

en kral şarkı şimdi geliyor
:D

smil56

Isıgı arayanların karanlık yanı yazısını bulamadım.Nerde acaba kıtaplar bolumunde yok

Redflowers 956k

blissyHızlı arkadaşım benimmm

y789 Benim adım hızlı gonzalesti küçükken, sonra baktım gonzales pek tutmadı beni, atom karınca yaptım bende kendimi sevincli

Keskin'cim ellerine sağlık canım kiss3

Günaydınnn günaydınnnn

uyanmadınızmı hala ben işlerimi bile bitirdim şimdi kahvemi yudumlamaya başlıyorumkahvesmiley

Ben de geldim partysmiley

Harika bir hafta geçirmenizi dilerim kiss3 (nerde benim kayfem, hep kendiniz içiyorsunuz valla, hiç beni düşünen yok girlhaha)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri