HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Bolll köpüklü sakızlı Türk kahvesi ısmarlıyorum hadi buyrunkahvesmiley

Bir acı kahvenin kırk yıl hatrı varmış banada bir Türk kahvesi söyleyecek varsa burdayım

Günaydınnnnnnn,bu sefer bol köpüklü kahveler bendenn kahvesmiley

Ne güsel bir pazar günü 956k hepinise iyi dinlenmeler iyi gesmeler wink77

ama benim ders çalışmam gerek coffe2

Bol köpüklü ve şekerli olsun bugün güzel bir gün tadını çıkaralım inşaALLAH

Ben olumlamalarımı sıteden bulduklarımı ses kayıt cıhazına seslendırdım.Kendımı sevıyor gecmısı arkamda bırakıyorum gibi.. Ama ben dıye okudum acaba Sen ddıye ıkıncı tekıl kısıyle konusr gıbı mı yapmalıydım arkadaslar.Telkınlerde atakan bey yaparken sen dıye konusuyor ama ıkısı arasında fark var mıdır Yoksa kendını sevıyor ve onaylıyorsun gecmısı arkanda bırakıyor gıbı mı okumalıyım.Duymam benım ıcın daha faydalı ondan boyle yaptım sureklı kulagımda yazmak daha yuksek sesle okumak az geldı sankı

selam arkadaslar bu gunku kahvelerde benden

hadi afiyet olsun birlikte içelim kahvelerimiziblissy

Neale Donald WALSCH Tanrı ile sohbet kitabından uyarlanan Tanrı ile sohbet filmi yarın 20.45'te Tv 8 'de kitabı okumayanlara öneriliry789

Ayşegül yarın o saatlerde beni yine bir dürter misin? y789

gulensmiley İşte geldim burdayım. y789

Tünaydın herkese. Ayşegül aldım çayımı canım
music45

benden de herkese tünaydin yemek öncesi birer bardak suya ne dersiniz

herkese afiyet olsun

günaydin arkadaşlar bu gün kafe yi ben açmak istedim şööööööööyle bir pencerenin önünde deniz manzarasının karşısında dostlarla doyasıya sohbet etmeye geldim. Bu gun ben sizlere sıcak su bal ve limon ikram etmek istiyorum alır mısınız

günaydin arkadaşlar bu gün kafe yi ben açmak istedim şööööööööyle bir pencerenin önünde deniz manzarasının karşısında dostlarla doyasıya sohbet etmeye geldim. Bu gun ben sizlere sıcak su bal ve limon ikram etmek istiyorum alır mısınız

Günaydın günaydınnn sıcak su bal ve limonun arkasından 2 adet herkese kuru kayısı da benden olsun.Amaaaa kahveler rafta kalmasın boll köpüklü Türk kahvesi geliyorrrrsevincli

AAA ne demek Ayşegülcümmm elceğizlerimle hemen yaptımmm buyur afiyet bal sugar olsunkahvesmileyy789

hpm2 Ya ben yine mi geç kaldım y789 Vodoo' cum kurabiye var mı, açım ben. Çok işim var bugün kolaylık dileyin bana kiss3

hpm2 Ya ben yine mi geç kaldım y789 Vodoo' cum kurabiye var mı, açım ben. Çok işim var bugün kolaylık dileyin bana kiss3
ben kahvelere yetişemedim bende sizi beş cayına bekliyorum yanına da yulaflı bisküvi hep beraber afiyet olsun super
redrlofewers kolay gelsin hersey gönlünce olsunhappy6

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri