Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Ayşegül yarın o saatlerde beni yine bir dürter misin? y789
günaydin arkadaşlar bu gün kafe yi ben açmak istedim şööööööööyle bir pencerenin önünde deniz manzarasının karşısında dostlarla doyasıya sohbet etmeye geldim. Bu gun ben sizlere sıcak su bal ve limon ikram etmek istiyorum alır mısınız
ben kahvelere yetişemedim bende sizi beş cayına bekliyorum yanına da yulaflı bisküvi hep beraber afiyet olsun superhpm2 Ya ben yine mi geç kaldım y789 Vodoo' cum kurabiye var mı, açım ben. Çok işim var bugün kolaylık dileyin bana kiss3
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.