HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

kutalmisoglu ' Alıntı:
şimdi çalacagı şarkıları seçmekle meşgıldur
b456 yayını bitiriyor e güzel şiirler okudu vallaha yiğidi öldür hakkını ver ark5

arkadaşlar bana sesli özel mesaj atarsanız mutlaka sizi duyacağım emin olabilirsiniz isteklerinizi ve okumamı istediğiniz şiirleri bana özel mesajla iletin çok mutlu olurum
sabahları uyanınca ve fırsat buldukça radyoyu açıyorum tabiki kendimi motive etmenin yanısıra sizle paylaşmak önemli
sizle paylaşmazsam ne anlamı kalırki

sesli özel msj mı dusun nasıl?

mesaj attım sana geldimi
özel mesaj atmak için nurhanzayı tıkla
en altta özel mesaj gönder var
yaz mesajı yolla ok
bekliyorum arkadaşlar
radyodayım bir süre daha
bugün kendimi eve attım keyifle yayın yapıyorum

aa34 ayy nasıl güldüm kendimeee girlhaha bende diyorum ne bu sesli özel msj deyince bende ploogo gibi bişiy sandım nie ben göremedim die düşündüm biran aa34

nurhanza ' Alıntı:
arkadaşlar bana sesli özel mesaj atarsanız mutlaka sizi duyacağım emin olabilirsiniz isteklerinizi ve okumamı istediğiniz şiirleri bana özel mesajla iletin çok mutlu olurum
sabahları uyanınca ve fırsat buldukça radyoyu açıyorum tabiki kendimi motive etmenin yanısıra sizle paylaşmak önemli
sizle paylaşmazsam ne anlamı kalırki

hehehe smil56
siirokul coffe2 aa34

bende şaşırdım şimdi
sesli uyarı veren mesaj yaniiii
dink dink yapıyor
keşke öle sesli mesajımızda olsa ne güzel olurdu smiliyface

kutalmisoglu ' Alıntı:
arkadaşlar selam lar.
bişelyer ısmarlayan yokmu.)?
vallaha kutalmış kap şurdan kendine ne beğenirsen b456 zaten sevgililer gününü yalnız geçiriyom rt67 deytt savulunn bre insanlık!!! yeminimi bozdum üleynnn dunk56 smil56

derty ben geldimm..
ama çok üzgünüm ve canım sıkkın

iyiki biraz hovardalık edip birazda geç gidelim eve dedim ama ne oldu bilio muısunuz :S ya bilemezsiniz çünkü bu kimsenin aklına gelmez burda tam eve gidecektim duraga bi gittim aaaaa bisiklet buna benzer bi alet bile yok!!! ve onu görür görmez böyle oldum ks3
eve nasıl gidecem dedim :( aglayacaktım ama dedim bari nete girim hayatimdegisti.com a girim birileri bişeler yazmıştır biraz kendime gelirim ve gitmek için siirokul ilham kazanırım da yürüyerek giderm dedim :((((

yaaa ben gidiyooommm 128956 2600 sapkal89 dusun 4897 4897 789569 789569

aaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 789569 789569 789569 789569 789569
aaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
deli çıkıcağım yahu bir cat56evde şarj cihazını nereye koyduğunu nasıl bilemez nasıl unutur salakmıdır bu cat56 delimidr bu cat56 aaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
sinir bastı bulamıyorum talan ettim hertarafı yahu 789569 789569 789569 789569 789569 789569 789569 789569 789569 789569 789569 789569 789569 789569 ks3

şişşt ... pişşşttt... noluyor bakayım oralarda...

bu ne sinir... bu ne şiddet....

bu kadar ufak şeyler için üzülmeye.. sinirlenmeye ne gerek var..

csflow eve gittin dimi canım en nihayetinde..
belki yürüyerek gitmen daha iyi olmuştur.. yürüyüş yaparak hem etrafı biraz gözlemlemişsindir..
hem bir bahar havası almışsındır.. ayrıca bedenin belki hareket istiyordur senden... wave

pisii cim... cat56 in alt komşudan alıver şarj aletini.. nasıl olsa çıkar senin ki ortaya.. çemkirme bakim.. y789
yaw zaten minicik bişi.. her yere konmuş olabilir..

kaybettiğimiz bir şeyi ararken şimdi seni bulacağım karşıma çıkacaksın diyerek ara bak çıkacak karşına.. sevincli

post-11821-1162140851.jpg

1484796__komikaze_01.jpg
gülümseyin bakim.. ttli3
20050506.jpg

ark5 blook çemkiririm ben ablanın ben senin sevincli dlckrn ayyy helak oldum buldum şarjı ama deli çıktım yahu blook

höööö t höööööt b i r a b l a d a b u r d a v a r
iyi kızmışsın benim cat56 me bu gün bana baaaak biz onun gözünün bebeğine bakıyoruz..sen kim oluyonda azarlıyon el kadar cat56 ye nasıl korkmuştur yavru kimbilir bi daha duymıyayım..bana duyurmadan cimdiklersen karışmam bak o bizim gözümüzün nuru haaaaa ona göre n9598

n9598 bu hareket niye tam olarak emin olamadım .. hayal ablacım bana değildir heralde.. dusun

tabiiki sana değil..şamanım
benim canım cat56 ciğimi korkutan güzel kıza uyarı niteliğinde..bana duyurmasın diye bağırmazda cimdiklerse diye uyardım..hani kadınlar eskiden kimse görmeden çocuğunu uyarmak için yapalardı ya..suratlarında kibar bir sırıtış elleri çocuğun poposunda okkalı bir cimdik atmakla meşgul, çocuk bir anda çığlığı basıp..bize, ne oldu şimdi bu yavruya dedirtir...işte o eylemden bahsettim..ay bütün gün bağırdı yavruya..bekledim hadi siniri geçsin diye..onun için karışmadım..ama garip cat56 cik ne hale geldi kimbilir..

hayalayaz ' Alıntı:
höööö t höööööt b i r a b l a d a b u r d a v a r
iyi kızmışsın benim cat56 me bu gün bana baaaak biz onun gözünün bebeğine bakıyoruz..sen kim oluyonda azarlıyon el kadar cat56 ye nasıl korkmuştur yavru kimbilir bi daha duymıyayım..bana duyurmadan cimdiklersen karışmam bak o bizim gözümüzün nuru haaaaa ona göre n9598

sevincli utananadam onayi girlhaha ark5 aa34 gogogo hayalcim ayy sende olmasan yiyecek beni şaman çıtır çıtır vallaaa ama oda iyiliğim için dio biliom ben ( dlckrn yalan sölüom kısklanıo beni )
hayal abla kraliçem sana sığınıyorum beni koru şaşkın(hayal abla benle uğraştıktan sonra tüm sukuneti bozulur vallaaa onuda 2 günde deli çıkarırrım ben )

**shamanic** ' Alıntı:
n9598 bu hareket niye tam olarak emin olamadım .. hayal ablacım bana değildir heralde.. dusun

yok anam shamanic sana deil o hareket üzülme sen

hayalayaz ' Alıntı:
benim canım cat56 ciğimi korkutan güzel kıza uyarı niteliğinde..bana duyurmasın diye bağırmazda cimdiklerse diye uyardım..hani kadınlar eskiden kimse görmeden çocuğunu uyarmak için yapalardı ya..suratlarında kibar bir sırıtış elleri çocuğun poposunda okkalı bir cimdik atmakla meşgul, çocuk bir anda çığlığı basıp..bize, ne oldu şimdi bu yavruya dedirtir...işte o eylemden bahsettim..ay bütün gün bağırdı yavruya..bekledim hadi siniri geçsin diye..onun için karışmadım..ama garip cat56 cik ne hale geldi kimbilir..

çimdir onları hayal bende tırmalayayyım sevincli 44

şaka bir yana özledim yahu aaaaaa şaman koş blissy yetiş bacım kaynatıoz seni 44 şaşkın

ya ben radyosu dinleyemiyorum. neden acaba

hayalayaz ' Alıntı:

benim sözlerim niye yanlış anlaşılıyo bakiiiiiim asi kedi sana söyledim ben o lafları...şamana değil. şamanda bende senin içindeki, yavru cat56 yi korumaya çalışıyoz... cat56 ayrıca gel... hani demişsinya,,,

hayal abla sana sığınıyorum , (hayal abla benle uğraştıktan sonra tüm sukuneti bozulur vallaaa onuda 2 günde deli çıkarırım ben ) diye ay bu sukunet şeddelli deliliğin getirdiği sukunet, korkma yıllar önce gerçekleşti o durum . ŞEDDELLİ DELİ= deliliğin en son sınırında olan kişidir...ben şapka yerine renk renk huni takıyorum. benim için burdan öteye köy yok...artık deli doktorları tedavi olmak için bana geliyorlar...

sen ben senin ablanım, bağırırımda çemkiririmde demişin ya şamana, bende sana 8 yaş fark attığım için abla olduğumu sana hatırlattım..pisime bağırma ve çimdirme..işte yazdığım o anlaşılmaz mesajların meali budur..

melekelif radyo yayında değil şu an canım onun için dinleyemiyorsun...
dj arkadaşlarımız yakında program saatlerini belirleyecekler.. o zaman hangi saatlerde
hangi dj imiz aktif bileceğiz..
pinkflower.gif

cat56 sevincli ohhhh hayal abla bana değil sana kızmış..
horray.gif
ohh...
music.gif
funny.gif

th_Kitty.gif
senin içindeki kediyi senden korumaya çalışmış.. ohhh... girlhaha

ağzına sağlık hayal abla ttli3 kiss3

lütfen kavga etmeden dövüşün arkadaşlar:) khkh56 khkh56

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri