HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

yokmu koca sitede 2 kelam edecek bir insancık yahu fbsmile blook cat56 niz geldi 44 dusun blook

pisimbat ben varım uyarmı sana bilmem tender45

ay ne demek güneş içim ısındı vallahi adınla bile sıcacık oldum

huuu kimse yok mu? benim çenem düşüktür saohbet etmek isteyenlere duyrulur. smil56

ben bir nescafe alacağım
muhabbet esnasında iyi gider

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım sayılır siteyi gezdim dolaştım çok yoruldum ama yorulduguma değdi çok güzel her köşesi birde dikkatimi çeken cok güzel arkadaşlıklar var sıcacık... yorgunlugumu almak içinde buraya uğradım bir acı kahve içmek için.

kahven nasıl olsun sung66 inan bna daha çok kahvemizi içmek isteyeceksin. dediğin gibi okadar tatlı bir site ki

bende istiyorumm... s45apk

aaaahhh.ahhh... b456

bir zamanlar caaanım cafeciğimde azmı kahveler ısmarlardık sevgili arkadaşlarıma... coffe2

bak içimden geldi şimdi ısmarlıyayım dedim ama bu saatten sonrada milleti ayağada dikmek olmaz...

neyse pazar sabahına aksilik olmazsa kahveler benden canlarım...
73e4317106059nd.gif

ayol yazık kafeye çok ihmal etmiyelim...
155rd1ni.gif
elfjuhss55444555lzx4.gif

Acı bir türk kahvesi çok iyi gelir sabah sabah şimdi enes teşekkür ederim.

arkadaşlar bugün üzerimde inanılmaz halsizlik var. işyerinde hiç bi işi yapamadım.konuşacak yürüyecek bile halim yok. hergünün tersine bugün kendimi mutsuz hissediyorum. sigrt56

güneş telkinleri dinlesene sana hem moral hem keyif verir.
üzerindekii halsizliği atarsın

nurhanzaaa

slm nurhanza iyi yayınlar!! sevincli ispanyolcada devammı edeces emb23 bana ne yaff emb23 dlckrn

vayy helall!! divane asik gibude dolaşırum .........yar senin sebebune kaldım istanbullardaaa gulensmiley

huu nurhanzaaa yaf siteye bakmıyon muu yayındayken blook bende kendimi çarçalıyom burada meger online deilmiş aa34

nurhanzaaaaaaa 789569 ay delirecem yaf hatun tam gaz yayında şiirleyin okuyor ama ..... yu89

ayyy nasıl oynayasın geldi uy897 uy897 çookcada içmişim vay vayy dio amca uy897

e3mel hanım çoştunuz galiba.
döktürün...

kutalmisoglu ' Alıntı:
e3mel hanım çoştunuz galiba.
döktürün...
sorma öle çoştum kiii neki çoşmak nurhanzaya esimi duyuramadım yinede dl67

şimdi çalacagı şarkıları seçmekle meşgıldur

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri