- Reaksiyon puanı
- 0
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)
aaa üstüme iyilik sağlık. Size kalsa 2 dakka da öpçek etcek amannn sorunsuz aşk nerde heyecan, entrika
Ben denizin hayatına entrika kattım ne öyle biraz heyecan olsun canımmmm
khkh56 khkh56 khkh56
Hem salep beni sever ama ben onu hiçç sevmem. tarçınlı felan ıykkk
khkh56
Biliyorum sahlep buna pek üzülüyor ama o da derdine yansın canımmmm khkh56 khkh56 khkh56
Sende kıskanma kahveler sahlepler beni seviyo bana aşıkalr diye hıh kıskanç emel
khkh56 khkh56
25emel ' Alıntı:Silvara ' Alıntı:Bana ne ben kahve isterim salem hiç sevmemSizede afiyet olsun kiss3
abla bu silvara uyuz!..geçende hikaye yazıyos cocuk kızı öpecek bi rahat bırakmadı.kurul toplanmış karara baglanmış durum. heçç dinleyen kimm habire kilit noktalarda kacırıyo kızı. hem o denizi düşürende bu silvara... zavallı deniz hastanelerde sürünüyo şimdi girlhaha şimdide burada başlamış salep sevmem falan sevincli hade bee salepde sana bayılıyodu aa34 aa34 aa34pisimbat ' Alıntı:mızıkçı silvara
aaa üstüme iyilik sağlık. Size kalsa 2 dakka da öpçek etcek amannn sorunsuz aşk nerde heyecan, entrika
Hem salep beni sever ama ben onu hiçç sevmem. tarçınlı felan ıykkk
Biliyorum sahlep buna pek üzülüyor ama o da derdine yansın canımmmm khkh56 khkh56 khkh56
Sende kıskanma kahveler sahlepler beni seviyo bana aşıkalr diye hıh kıskanç emel