HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURCU GELEGEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

25emel ' Alıntı:
Silvara ' Alıntı:
Bana ne ben kahve isterim salem hiç sevmem :P Sizede afiyet olsun kiss3
pisimbat ' Alıntı:
mızıkçı silvara
abla bu silvara uyuz!..geçende hikaye yazıyos cocuk kızı öpecek bi rahat bırakmadı.kurul toplanmış karara baglanmış durum. heçç dinleyen kimm habire kilit noktalarda kacırıyo kızı. hem o denizi düşürende bu silvara... zavallı deniz hastanelerde sürünüyo şimdi girlhaha şimdide burada başlamış salep sevmem falan sevincli hade bee salepde sana bayılıyodu aa34 aa34 aa34

aaa üstüme iyilik sağlık. Size kalsa 2 dakka da öpçek etcek amannn sorunsuz aşk nerde heyecan, entrika :P Ben denizin hayatına entrika kattım ne öyle biraz heyecan olsun canımmmm :P khkh56 khkh56 khkh56

Hem salep beni sever ama ben onu hiçç sevmem. tarçınlı felan ıykkk :P khkh56
Biliyorum sahlep buna pek üzülüyor ama o da derdine yansın canımmmm khkh56 khkh56 khkh56
Sende kıskanma kahveler sahlepler beni seviyo bana aşıkalr diye hıh kıskanç emel :P khkh56 khkh56

anaaa ne ara bana kıskançç dedin yafff 2600 bak kaçırmışım bunuuu nese ben gidiyom yatmaya 12den önce uyumalıyım yoksa sabaha işler kötü terli345 tövbe uyanamammm sapkal89 haydınn sekerlerr ben giderr hemde yatarrr sizlerede iii gecelerrrr kiss3

ii gecelerrrr..iyi uykular..

efenim günaydınnnnn :)
İyi uyudunuz mu kıskanç emel hanım khkh56 khkh56 khkh56

Ben de günün kahvesini içiyordum size de ikram ediyim :P

afiyetler olsun, gününüz güzel geçsin :) kiss3 kiss3

blook dlckrn cat56 maaauuuuuuuuuwwwwwwwwwwww

pisssttttt... khkh56 canım benimmm... cat22 ark5 kiss3 bak seninkilerden birinin videosunu ekledim izledin mi..
cat ce bölümüne .. pc05
çok tatlısınız be cat56 cim... b456

gördüm gördüm kaçarmı benden yahu

kizgin1 789569 blook dlckrn cat56

pisimbat ' Alıntı:

noldu? Neden böğürüyosun :P
khkh56 khkh56

khkh56 khkh56

Silvara ' Alıntı:
pisimbat ' Alıntı:

noldu? Neden böğürüyosun :P
khkh56 khkh56

arada yaparım öle ben blookböööööööööö bbbbbböööööööööööööö yabancı dil bu bide miyawwwwwwwwwww derim bildiğim dil 44

tamam...itiraf ediyorum...olabilir canım ne var ki bunda..eskiden pırasayı hiç sevmezdim..şimdi çok seviyorum... 44
bu klibi ilk önce atakan bey sitemizde bizlere sunmuştu..benim yorumum ise..kızın sesi çok güzel ama şarkıyı beğenmedim olmuştu..
yahu her yerde karşıma çıkar oldu bu şarkı..sonra önyargısız dinledim,bir daha bir daha derken...hoşuma gitti yahu.. sevincli
ne var canııımm olabilir..zamanla herşey değişiyor..bu şarkı konusunda bende değiştim birden..ayyy baya hoş.. khkh56
benden size gelsin bakalım... ttli3

http://www.youtube.com/watch?v=TuYucFPNiIE

Ay çok yorgunum bir kahve olsada içsem.Derken işte hayatım değişti kafe. Merhaba arkadaşlar,

hülyacım haklısın ilk başta çok profesyonel gelmemişlerdi... siirokul

ama 956k iyi iş yapmış çocuklar bende çok beğendim... super

canım cat56 cim sağol bebeğim klip için... dün gecenin körüne kadar bekledim seyredeyim diye.. bu gün eksiksiz ezberledim.. thumbsanim

çooooook güzel olmuş.. elerine sağlık çekenlerin.. b456 gogogo

mustang cım al şekerim sana kahve..
kızlar nası kafe sahibiniz bakimm... sevincli (yeni geldi yaw daha.. kahvenin yerini öğrenene kadar utananadam ttli3 )
hani mustang imizin kahvesi.. ne kadar geç kalmış..
wacko1.gif

hadi ben tarkan sarhoşuyum.. siz nerelerdesinizzz blook

al canım dumanı üstünde.. afiyet olsun..

kahvefc3.jpg

shamanic bende istiom kaveeeeeeeeeeeeeeeee şaşkın

b3.jpg
buyrun efem.. afiyet olsun... ark5

nerde bu kafenin müdürleri.. işletmecileri... blook

art56art56 çok şık bir sunum mersi kardeşim sevincli cat56

cats140mn9.gif

arkadaşlar bende yeni gördüm bu köşeyi ama iyi olmuş.
online olan arkadaşlarla burda yazışırız.çayımı anca 5 te alacağım yani 15 dak. sonra :)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri