23 Nisan 2008 kedili ortaköy buluşması

Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması

şaman bacım 789569 789569geliyormusun 23 nisanda söle bakım yoksa tırmık yicen 789569

yüzde 90 geleceğim şekercim..

tırmalayıpta gözümü korkutma yahu.. girlhaha

sen gelsene şu msn e bakım hemen 789569 ifadeni alıcam blook

Ay tarih yaklaştıkça nasıl heyecanlıyım ben bir bilseniz. aa34
Sizlerle tanışmayı çok istiyorum. Buradan güzel enerjilerinizi alıyorum kim bilir yüz yüze nasıl olur......
Bir soru nasıl tanıyacağız dusun birbirimizi hani filmlerde olurya yakaya kırmızı gülmü takacağız. dl67

kimse kendini tanıtmasın bence diyecem ama
ben deşifre oldum
boy boy fotoları koyarsam foruma olacağı buydu zaten
bide dedim kendime güllü dallı entari alıcam diyeeeee
ben sizi kimse söylemeden tanırmıyım acaba
ayrıca beklenenden fazla katılım olacağına dair içimde bir his var
sürprizler olabilir yani
ekstra bir program bile çıkacak gibi
meselaaaaaaaaaaaaa..................

ben de geçen sefer ilk kez bir araya gelmiştim dostlarla..
elin adamı bana bakıyodu bende ona baktım .. baktım kötü kötü bakıyo dedim bu bizim forumdan olamaz .. girlhaha

sonra pisimbatı aradım sağolsun cat56 beni tanıdı görmüş elimde telefon avarel yürüdüğümü gel gel buraya dedi gittim yanına.. y789

onun cat56 hisleri kuvvetli olduğu için toplar bizi yine yanına.. sevincli

atakan beyde erkenden buluşma yerinde olur.. bir kedi ile yan yana olan gruba doğru hamle yaparız... ttli3

tam olarak buluşma noktasını verin ben güllü dallı elbisemle karşılıyım siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dansa gidelim hatta orda dans edelim

vallaaaa beni kesin tanırsınız zaten ben erken giderim oturacak bi yer ayarlarım ayyy atakannnnnnnnnnnn
sen de erken gel beni kazıklarlar 10 kişi oluruz sanırsam
beni tanırsınız saçlarım yok tek kel ben olacağıma göre kel bir cat56 gören yanıma gelsin sevincli
şaman atakan erken gelin heeeee yer ayarlayalım beni tek bırakmayın orda kizgin1

tırmalarım yoksa blook

Ablacım sen beni beklemeden gidiceksin yoksa.Baksana pisimbat erken gel diyo.Valla ben kaybolurum o kalabalık içinde.Beylikdüzü'nden nasıl gelinir ortaköy'e?Kaç saat sürer?Kaçta çıkmam lazım?Yardımmmm...

valla 100 puanlık uzmanlık sorusu sormuşsun kuzum..

burası istanbul buranın trafiğine havasına güven olmaz sen kuşluk vakti çık yola.. wave

ben öyle yapacağım.. bende dağdan şehre ineceğim çünkü.. girlhaha

Beylikdüzü'nden Ortaköy'e ne kadar sürede gidilir bir fikrim yok ama,
http://www.iett.gov.tr/saat/orer.php?hid=guzergah&st=2 buradan hangi otobüslerin gittiğine bakabilirsin. bende İstanbul'da halen yeni sayıldığım için biryere giderken önce nasıl gidebileceğime bakıp öyle yola çıkıyorum

beylikdüzünden metro varsa beşiktaşa kadar gelebilir ordanda minibüs otobüs var ortaköye çok yakın zaten yada beylikdüzü taksim yapar ordan otobüsle iett ile gelirsin

hala tam nokta vermemişsiniz,
tam açık adres lazım bende taaaaa nerelerden geleceğim tekirdağdan çıktım yola, ver elini aydın bursa dönüşte ortakööööyy de neresi bildiğim kadarıyla büyükçe bir muhit oralar di mi?

tamnokta istiyorsanız eğer ortaköy deki kumpircilerden aşağıya in deniz kenarına orda çay bahçeleri var ahanda ordayız

çay bahçesinin adı var mıı? bahçeleri demişsin hangisi oluyor acaba? ne çok soru sordum yaaa
heralde oraya kadar gelebilirsek bulacağızdır dimi

ortoköy camii nin önünde desek daha belirli bir nokta olur ne dersiniz.. dusun

tamam ortaköy cami önü çaybahçelerine bakan yüzü kel bir cat56 yani beni gören bulur bizi tek kel ben olacağım için sevincli

atakan bey gelenlerin bizleri daha rahat bulması için iletişim numarasını verecektir sevincli
(foruma hafta sonu itibariyle giremeyecek olanlar bir önceki buluşma sayfasından iletişim bilgilerine bakabilirler.. ) b456

sanemce ' Alıntı:
zeynepayy konu dışı olacak ama soyismin Ay mı??

benim soyismim Ay' da ondan dikkatimi çekti ttli3
Evet Soyismim AY b456 içimden bi ses akraba çıkıcaz diyooo ark5

Pisim boyumun olcüsünü sen zamet etme ben sana sölim girlhaha:)))

smil56 sen gel ben alırım ölçü blook

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri