23 Nisan 2008 kedili ortaköy buluşması

Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması

**shamanic** ' Alıntı:
canlarım benim kıskançlıktan çatlamamak için gelmek isterim elbette ama istanbul dışında olma ihtimalim var.. b456

onun için program belli olsun net olarak katılıp katılamayacağımı söylerim.. utananadam

kendim gelemesemde bi ajan yollarım aranıza.. bensiz neler yapıyorsunuz hakkımda neler konuşuyorsunuz diye.. girlhaha

kiss3

sebebini bildiğim için ısrar etmiyorum bacım ama inşallah istanbulda yanımızda olursun cat56 böle olsun ister(yalan dlckrn) khkh56

zeynepcim.. girlhaha

kardeş...bu domates fırlatma olayını çok sevdim...müthiş deşarj oluyor insan... sevincli

ben domatesleri fırlatırken...güldane ve dileği hayal ediyorum..

Bende çok sevdim domates atmayı hep hayalim domates yada birilerine bişey fırlatmak:))
yinede çok eğlenceli suzi:))
güldane dilekmi?..günahları ne? aa34şimanik suçlu onun için savaş açtım burda :))
Kendini bizden mahrum ediyo hih33buluşmaya gelmiyo diye domates atıyorum hih33ama yinede onu çok seviyorum samimiyetine güvenip bunları yazıyorum..:)
bana kızmıyosun dimiiiiiiii? smil56şimaniikim? utananadam..
Bak kızııyosan savaş açarım sevincli

Domatesler süper sevincli

şekerim hepimizin hayatında domates fırlatmayı isteyeceğimiz bir iki kişi vardır elbet..şaka bir yana..

işte o bir iki kişide güldane ve dilek...keşke hiç karşıma çıkmasaydı dediğim kişiler...neyse bulmuşken fırlatayım biraz daha.. girlhaha

Defduru sakin ol melemenlik kalsın :))
suzi anlaşıldı ha bu kızlara çok kızmışsın devam et cınım:)))
aslında benimde adı gibi kaba gıcık olduğum adı batsın Battal diye bi uyuz vardı ııııııııy bak şimdi karşımda olsa gerçek domates atardım üstünede yumurta zaten asabi bişedi:)))
o kızgınlıkla güzel melemen olurdu suratında:))))üstünede pasta 2600:))
http://www.netdisaster.com/go.php?mode=creampie&control=on&url=http://www.hayatimdegisti.com/forum/23_nisan_kedili_ortakoy_bulusmasi-t6147.40.html

khkh56 greve bayıldımmm y789

şekerim kızarmıyım hiç.. sevincli siz iyi atıcısınız belki ama bende güzel yakalarım.. y789

attığınız domates ve yumurtaları bi güzel toplayıp üstüne biber ekleyip menemen yaptım şekercim.. girlhaha

afiyet olsun.. ttli3

images

Napalım sen gelmiyosun diye herkesi kışkırttım:))
Kızmadığına sevindim:))
atış serbeeeeest arkadaşlar kaleci sağlam:))
oy canım melemn istedi tender45

yahu bende çoban salatası yapayım barii boşa gitmesin canımm domatesler atmayın şamannıma domates istemediğinden değil mecburiyetten gelemeye bilir af ettim ben onu (yalannnnnn dlckrn) blook

alemsim zeynep yahu çok şirin domatesler gssmile

Zeynep ayyyyyyyyy ıyyy ortalığı kirleteceene oturda shaman gibi domatesleri kızart şööle yanınada biber domates felan oooooh yararlı bi iş yap ya cık cık..
yok ona domates at buna fırlat..

hıııııı demek öleeee oldu başka emriniz varmı küçük bey? kizgin1:))

metin06 ' Alıntı:
Zeynep ayyyyyyyyy ıyyy ortalığı kirleteceene oturda shaman gibi domatesleri kızart şööle yanınada biber domates felan oooooh yararlı bi iş yap ya cık cık..
yok ona domates at buna fırlat..

aslan şövalyem bak benle aynı fikirde 8977

ZEYNEPAYY ' Alıntı:
hıııııı demek öleeee oldu başka emriniz varmı küçük bey? kizgin1:))

zeynep oğlumu rahat bırak bak yoksa tırmığı yersin ona göre gel metin sen benim yanımda dur bize bişi yapmaz domates falan bzide zeyneb ortaköyde denize balıklara yem diye atarız senle

ZEYNEPAYY ' Alıntı:
Şovelye metin haa:))))
Pisim yahu gelirken ortaköye domates getirimi sankim lazım olucak gibi khkh56

http://www.netdisaster.com/go.php?m...tum.com/resimgalerisi/galeri_detay.asp?id=494

evet şövalye ne var bunda gülecek çoçuğun asaleti var bi tarzı duruşu var asil çoçuk benim gmzümde kıskanma zeynep bak sen şamanla işbirlişkçimi oldun yoksa kuşkulanmaya başladım vallaaaaa
dokunma şövalyeme dlckrn

Anlamadım benimi balıklara yem atıcan? dusunoy şee yüzmesini bilmem sizden kaçamam canımdan olamam:)))
bu sıkar işte beni denize atmak :))
Ben kimseyle iş birliği yapmadım şimdi şimakin günahını alma ben tekim bu yolda :))
hay senin şovelyana 2600 ne kıskanması beee şükür o duygu bende fazla gelişmemiş hih33:))

ZEYNEPAYY ' Alıntı:
Anlamadım benimi balıklara yem atıcan? dusunoy şee yüzmesini bilmem sizden kaçamam canımdan olamam:)))
bu sıkar işte beni denize atmak :))
Ben kimseyle iş birliği yapmadım şimdi şimakin günahını alma ben tekim bu yolda :))
hay senin şovelyana 2600 ne kıskanması beee şükür o duygu bende fazla gelişmemiş hih33:))

khkh56 khkh56 khkh56 şaka yapıyoru zeynepcim ark5
ama şamandan şüpeliyim seni dolduruyor bana ve metin (şövalyeme )karşı dusun 44 dlckrn

Beni dolmalık bibermi sandın öle kolay kolay dolmam:)))
Dediğim gibi şimanik beni doldurmuyooo hem onun öle bi karakteri yok birini birine kışkırtmak yani boşuna delil arama yok çümkiii:))
tamamen kendi düşüncelerim bunlar 98569
yahu hayırlısıyla gelseydi şu 23 nisan:))))))))))

ZEYNEPAYY ' Alıntı:
Beni dolmalık bibermi sandın öle kolay kolay dolmam:)))
Dediğim gibi şimanik beni doldurmuyooo hem onun öle bi karakteri yok birini birine kışkırtmak yani boşuna delil arama yok çümkiii:))
tamamen kendi düşüncelerim bunlar 98569
yahu hayırlısıyla gelseydi şu 23 nisan:))))))))))

huysuzlaştım değilmi ben yahu iyice herkese saldırır oldum şaman ))) agl34 cat56 icik bahar sarhaşu oldu bacımmmmmmmmmmmm blook

tamam sataşmıcam kankan şaman a (yalan dlckrn)

arkadaşlarrrr, bende geleceğim, yıktım viran eyledim duvarlarımı, taptaze bahar çiçekleriyle, just a perfect day, bu çaldığım parça armağanım olsun o güne, kendime pırıl pırıl bir elbise alacağım, sizinle tanışmak için can atıyorum, tavla oynamayıda biraz bilirim ama iddiasız oynamam, ve kesin kaybederim daha kazandığım görülmedi, ama ben tavla oynamayı severim, oynamak sonucundan daha önemli yaniii,
süper planlarda kurmaya başladım, 17 nisanda burdan ayrılıp uzun bir tur planladım, hatta sevgili kedim bebişide getiririm belkiiii, 23 nisanda martılara simit atarız, çocuklar gibi şen, yeniden hayatımızı değiştirmeyi başarmış olarak başlarız, blissy cat56 kiss3 kiss3 kiss3 aa34 f678h partysmiley t678 25889 956k k8908

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri