23 Nisan 2008 kedili ortaköy buluşması

Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması

İşte budur art56art56 Harikasın... alk78

nurhanza demiş ki:arkadaşlarrrr, bende geleceğim, yıktım viran eyledim duvarlarımı, taptaze bahar çiçekleriyle, just a perfect day, bu çaldığım parça armağanım olsun o güne, kendime pırıl pırıl bir elbise alacağım, sizinle tanışmak için can atıyorum, tavla oynamayıda biraz bilirim ama iddiasız oynamam, ve kesin kaybederim daha kazandığım görülmedi, ama ben tavla oynamayı severim, oynamak sonucundan daha önemli yaniii,
süper planlarda kurmaya başladım, 17 nisanda burdan ayrılıp uzun bir tur planladım, hatta sevgili kedim bebişide getiririm belkiiii, 23 nisanda martılara simit atarız, çocuklar gibi şen, yeniden hayatımızı değiştirmeyi başarmış olarak başlarız,

ehhh ben nasıl bir cat56 ki seni bile yoldan çıkardım yahu helal bana gel yahu balık avlarız yanlız pisiyi getirme ben tek cat56 olmalıyım ehehehe blook khkh56

eee benim bebişi napıcam, onu biryerlere bırakmam lazım ozamana kadar bir yer bulayım sevgili kedim bebişe, ay şu halini görseniz beni annesi sanıyor resmen emmeye çalışıyor, baya bir çırmakladı beni, hatta bazen klavyede yürüyüp birşeylerde yazıyor, aslından benden çok ondan hoşlanırsınız gibi geliyor bana, gerçi evde kapalı kalmasına üzülüyorum amaaa, şöle özgürce gezip tozmalı oda, ama sokağı görmedi daha, salsam başına neler gelir bilemiyorum, eminin saatlerce ararım onu, köpekle kediyi ayıranda bu galiba, köpek gelir seni bulur, ama bu pisileri biz çok arar dururuz, özel varlıklar çünkü cat56,

nurhanza ' Alıntı:
eee benim bebişi napıcam, onu biryerlere bırakmam lazım ozamana kadar bir yer bulayım sevgili kedim bebişe, ay şu halini görseniz beni annesi sanıyor resmen emmeye çalışıyor, baya bir çırmakladı beni, hatta bazen klavyede yürüyüp birşeylerde yazıyor, aslından benden çok ondan hoşlanırsınız gibi geliyor bana, gerçi evde kapalı kalmasına üzülüyorum amaaa, şöle özgürce gezip tozmalı oda, ama sokağı görmedi daha, salsam başına neler gelir bilemiyorum, eminin saatlerce ararım onu, köpekle kediyi ayıranda bu galiba, köpek gelir seni bulur, ama bu pisileri biz çok arar dururuz, özel varlıklar çünkü cat56,

vallaaaa bence sokağa salma derim sokaklar tekin değil evde oursun piscik sen yokken ona bakabilecek yemeğini suyunu vere bilecek birisi olursa tek başaına kalabilir evde korkma

Sokağa çıkarsa sokak kedileri onu döveeeeer:))
en iyisi evde dursun nurhan cınım:))
Bak pisimbat da hırçın bi kedi alim Allah fena tırmalar:))

ben mülayim kediyim bişi yapmam ama sen dışarı bırakma derim bende nurhanza evde kalsın birisi yemekle su versin yeterli ona
sende gel işte ortaköye gssmile

bu buluşmayı asla kaçırmam, komşuma anahtarları vereceğim, hem onun çocuklarıda bayılıyor benim bebişe,bakarlar ona,
bende şöleeeee, bir sefam olsun diyeyim, senle iddialı tavla için antrenmanlara başladım buraların en muhteşem tavla oyuncusundan ders almaya başladım, karettacığım bana tavla dersleri verecek, daha hiç kazanamadım, ama sezar mıydı o yenile yenile yenmesini öğreneceğim, bakarsın benim ev kedisi sokak kedilerine taş çıkartır, mal sahibine çekmezse harammış............

khkh56 yahu ben tavlada öle iddalı değilimdir maksat neşe olsun blook(kıvıran cat56 pisimbat) blook

o bir ev kedisiiiiiiiii:))

kıvıran kedi aa34:))

zeynepayy konu dışı olacak ama soyismin Ay mı??

benim soyismim Ay' da ondan dikkatimi çekti ttli3

ZEYNEPAYY ' Alıntı:
kıvıran kedi aa34:))

kıvırmıom yahu gelde boyunun ölçüsünü verim ben senin khkh56 blook

Bana da yer var mı gönül bahçenizde...

redflowers ' Alıntı:
Bana da yer var mı gönül bahçenizde...

tabiki büyük bir keyifle hemde saat 13.30 da ortaköyde sahilde çaybahçelerinde 23 nisan çarşamba günü buluşuoz

Hadi bakalım inşallah gelicem.shamanic in yanında şaşkın birini görürseniz o benim.Çok iyi bilmiyorum istanbul'u.
Büyük değişime geliyorum ey İstanbul.Bekle beni...

s45apk güzel hadi bakalım şaamanla gelde tanışalım blook

Eyvah nedense tırmalanıcakmışım gibi bir his doğdu içime. blook ifadesini görünce içim bi fena oldu.

y789 yok canım alınma sen o ifade bana gelcekmiymiş şaman.. benim niye haberim yok ifadesi.. sevincli

**shamanic** ' Alıntı:
y789 yok canım alınma sen o ifade bana gelcekmiymiş şaman.. benim niye haberim yok ifadesi.. sevincli

helal olsun bacım vallaa blook anlamını çözdünya haketen gelionmu sen ve neden benim haberim yok 789569

tımalamak konusunda ise çok sinirlenmem laım öle yani

Oh içim rahatladı.Nasılda çözmüşsün olayı helal olsun valla ablacım.Sürprizi mi bozdum ne.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri