redflowers ' Alıntı:Ablacım sen beni beklemeden gidiceksin yoksa.Baksana pisimbat erken gel diyo.Valla ben kaybolurum o kalabalık içinde.Beylikdüzü'nden nasıl gelinir ortaköy'e?Kaç saat sürer?Kaçta çıkmam lazım?Yardımmmm...
metin06 ' Alıntı:üeeeyt yürüyün bee hazırlıklar tam gaz gidiyo helal valla .. kokoreç yicez mi pisimbat olmadı kumpir![]()
mumin.okan ' Alıntı:biri kokoreç mi dedi. smil56
sanemce ' Alıntı:sanırım o gün grup ikiye ayrılacak kokoreç yiyenler ve yemeyenler gogogo
bir aksilik olmazsa bende gelmek istiyorum kızımla birlikte ve bizde kokoreç yemeyenler grubundayız thumbsanim
sanemce ' Alıntı:sanırım o gün grup ikiye ayrılacak kokoreç yiyenler ve yemeyenler gogogo
redflowers ' Alıntı:Şahsen kokoreç yerken hiç bağırsak mı bağırmasak mı diye düşünmüyorum.Hele bol domates bol acı tadına doyum olmaz.Pisimbat benide alın aranıza. smil56
redflowers ' Alıntı:Ben başlı başına bir grubum zaten.(cüsse babında yani 5 kişiye bedel)Kokoreçimi yerim üstünede orta kahvemle beraber sigaramı içerim.(gidicemiz yerde nargile varsa o ayrı)İyi bir tavlacı bulursam tavlamıda oynarım.Oh gel keyfim gel smil56
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.