![]() |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. bu sabah kendimi çookkkk huzurlu ve mutlu hissediyorum... ve karşıma çıkacak güzellikler için heyecanlanıyorum blissy blissy blissy |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. bi hastamı kaybettim sabah saat 5 te o yüzdenbiraz içim buruk |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. haftanın son günü çalışmakdan içim dışıma çıktı.... akşam olsun, mesai bitsin.. evime gidim istiyorummmmm..... sıkıldım. |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. tatilsmiley tatil modundayım. |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. aynen ben de su dakıkadan ıtıbaren tatil moduna girdim, ıs basvurularımı yaptım cok sukur guzel gelısmeler de var, ıcım rahat sekılde osmanlının hukmettıgı yerlerı gormeye gıdıyorummm, uzun sure gıremeyebılırım internete, donusumde ıs ıcabı baska bır yerde kalacagım cunku.. sımdı tek derdım gıttıgım yerde net bulmak olacak, hayalcım medıtasyonu cep telefonuma yukledım, bırakmak yok, sızınle aynı zamanda dınlemeye gayret edıcem... sevgıler hepınıze tresor tatilsmiley |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. sizlere iyi tatiller iyi eğlenceler sevgili Coşkun ve Tresor tatilsmiley hismiley |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. huzurlu sakin ve mutluyum super |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. şaşarozz oldumu düşünüorum..:))))) çok komik bi hata yaptımda..söliyemem..:p |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. bad45 88a |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. yaa ben neden böle hiperaktifim anlamıom kanserim hala gülüom yav ben den manyak varmı acaba bu dünyada aa34 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:47 PM. |