Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tartışma Fikir Telakisi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/)
-   -   Şu an ki ruh halim.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/1630-su-ki-ruh-halim.html)

25emel 30-10-2007 08:02 PM

Ynt: Şu an ki ruh halim..

Alıntı:

ayse Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı
ruh halim mi rt67 bilmem sanırım seven lakin sevdiği başkasıyla sırf evlenmiş olmak için evlenen...

AAA.. BU Karışık bişey.. seven için kötü ama sevdiği için daha vahim bi hal.:((

vallaha o gün üzülmüşdüm onun için lakin şimdi diyorum ki kendi düşen ağlamaz burada ben dururken ttli3 o gidip duvar gibi bir kızla evlenecekse keyfi bilir vallaha hih33 sırf evlensin die yapılan baskılardan kurtulmak ve yanlızlıkdan sıkıldıgı için evleniyor.buna salaklık denmez de ne denir allah aşkına dusun birde zekasıyla övünür girlhaha

orpheo 31-10-2007 07:49 AM

vizeler yaklaştı iyice nasıl olabilirmki demicem.herşeye rağmen iyiym yav.hayat fena değil. ark5

25emel 31-10-2007 08:30 AM

Alıntı:

orpheo Nickli Üyeden Alıntı
vizeler yaklaştı iyice nasıl olabilirmki demicem.herşeye rağmen iyiym yav.hayat fena değil. ark5

sakın aşık olma hel hele vize zamanı ark5

eylulx 31-10-2007 10:54 AM

yapacak bir suur isim var ama su sitenin karsisindan kalkmasam olmaz mi diye duusnuyorum.ama ben burda kendimi iyi hissediyorum.....................

jaunty 05-11-2007 09:44 AM

şuna kanser demeyin allah aşkina kanser nedir?
kanser hastasi..yani hasta..
yıllarca öcü oldu bu hastalik..cunki o zaman alternatifler yoktu cözümler yoktu.kişi kanser hastasi oldugunu bile bilmiyordu. dolayisiyla ögrenildiginde gec oluyordu.
en meshur ozelligi sicramasidir..
eger duzgun konrolleri yaptirilirsa sicrayacak zaman bulamiycaktir.
o kadarda öcü bir hastalik degil.
bir kanser hucresinin ilk olusumundan farkedilinceye kadar gecen zamani ne kadar saniyorsunuz.?.
ben 1 yada 3 ay sanirdim..haaayiir.yaklasik 1 seneymis.ve bazen daha fazlaymis..iyi bir zaman dilimi.
dolayisiyla senede bir kez kontrole gidilirse..hersey super olacak.

benim annem sol memesini aldirdi.4 sene oldu..akrabalarda da hic bir kanser hastasi yoktu..
farkedildiginde okadar yeni baslamiştiki..kemoterapi radyo terapi bile gormedi.
su anda da gayet saglikli ve iyi allaha sukur.

bende senede bir kontrole gidiyorum.

herkes ozellikle 30 u gecince duzenli en yılda bir kontrole gitsin tavsiyemdir.
evet psiko kardeş bence evde kalmak daha onemli bi problem.. sevincli aa34
sen onun uzerine yogunlaş bence..
gülmek ve hiperaktiflik hizla iyileşmenin belirtisi derler..
onlardan endişelenmenize gerek yok bence..
size butun butun butun pozitif enerjimi gonderiyorum haberiniz olsun..
zaten onemli bir kismini sizden almiştim.. sung66 super
harikasiniz.. kiss3

eylulx 05-11-2007 10:36 AM

ohhh allahim yine mi bu konu

sanki ustume ustume geliyo gibi bazen gazete aciyorum orda telefon aciyorum orda televizyon aciyorum orda interneti aciyorum orda............... ağla

shamanic 05-11-2007 12:05 PM

evet sümbül malesef öyle her yerde karşımıza çıkmakta ama jaunty nin de söylediği gibi düzenli kontroller şart..

bu arada psikodan haberi olan arkadaşlar bizede bilgi verirlerse sevinirim..
orpheo ve emel ilk aklıma gelenler..
umarım bir yerlerde iyice dinlenerek bizlerle paylaşacağı güzel anılar yaşıyordur...
sevgiler..

crywolf 05-11-2007 01:06 PM

ŞU ANKİ RUH HALİM Mİ ?:) HAFTANIN İLK GÜNÜ VE YORUCU BİR İŞ TEMPOSUNDAN SONRA ŞİMDİ OTURMUŞ BİLGİSAYARININ BAŞINDA BİRŞEYLER ÖĞRENMEYE ÇALIŞAN BİR YANDANDA UYUMA İSTEKLİ hafif mayhoş bir ruh :))

üç_gömlek 05-11-2007 01:15 PM

cat3500 imiz yok shamanic.onu nasıl unutursunuz.

şu anki ruh halim de allaha şükür harika olma sınırında.arada ortalamanın altına düşüyor.ama iyi şeyleri düşünüp içim rahatlıyor şükür.

hayatimdegisti 05-11-2007 01:18 PM

Pisimbat bir süreliğine işleri dolayısı ile siteden ayrı kalacağını söyledi.En kisa zamanda dönecektir... cat56

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:21 PM.