![]() |
Şu an ki ruh halim.. idea3 olay çok basit arkadaşlar anlık yani o andaki o gün içersindeki ruhhaliniz nasılsı cevaplanması gereken soru budur kadın erkek çoluk çoçuk genç yaşlı katılım şarttır efm kediniz sevio sizleri blissy sevincli |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. kizgin1 işte kizgin1 böyle yok yok şaka yapıyorum bu günki ruh halim uykudan uyanmış gözleri mahmur sakin moddayım s456 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Güzel patili s456, Tam da bununla ilgili yazıyordum günlüğüme. Dün akşamdan beri sıkıntılı olan angel bir anda mutlu neşeli harika oldu. Bu halimize şükürler olsun 96 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. y789 2-3 gün önceki kavgacı sinirli halimden sonra biraz daha sakinim bugün.allahtan eşim daha sabırlı(ya da adamcağız mecburen öyle davranıyo) |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. iki gözüm ikiçeşme ağlıom kankim gitti ben bu gavur memleketinde yalnız kaldım düşünün artık ruh halimiii dunk56 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Bugün de sakinim ve bu sakinliğimi korumaya çalışıyorum 98569 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Gayet güzel bir haldeyim smileydance ve akşam daha iyi olacağım utananadam |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. sıcaktan damlalar halinde eriyen kedi gibiyim dusun(nası yani diyenler etrafta telef olan kedileri izlesin anlarlar efm 44 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. buz gıbı süt ıc seversın sen kahvesmiley |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. burdaki herkes yetişkin artık söylememde bir sakınca yok bence ben bu konuları rahat konuşurum da sevincli üzerinize afiyet tam adet öncesi dönemdeyim ve acayip sinirli sıkıntılı hissediyorum kendimi. oturduğum yerde ateş basıyor. sigrt56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:32 PM. |