Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tartışma Fikir Telakisi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/)
-   -   Şu an ki ruh halim.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/1630-su-ki-ruh-halim.html)

dilekcik 06-11-2007 07:49 PM

Ynt: Şu an ki ruh halim..

Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

dilekcik Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

aaahhhh ahhh ::) sanırım ben utananadam

aşıkmı olduuun girlhaha

sanırımm utananadam bilmiyorum henüz bi kaç gün sonra anlarım kendimi ttli3

sevgili dilek henüz yüreği sakinlemiş biri olarak sana yapma yakma kendinii diyorum sevincli

ben yapmıyorum ki bitanem yaaa o yapıyo dinlemiyo beni ahh kalbim aa34

oo sen çoktan ipleri vermişin yürecegizine... terli345 galibasını düşünüyoruz bide girlhaha e hadi hayırlısı bakalım b456

amin inşallah hayırlı olur ttli3

üç_gömlek 06-11-2007 07:58 PM

sınır mı koydunuz bana yaa.niye mesajım gelmedi foruma. 88a

kendimi fena halde yalnız hissediyorum.kuş gibi uçarken kafeste hissetmek gibi.akşama kadar içim neşeliydi noldu birdenbire anlamadım.
biri çeneme yumruk atsın.şu çenem düşse etrafımla konuşabilecem yoksa kendimle konuşuyom.aha şu kafam sürekli bıdı bıdı bıdı bıdı ne buluyon arkadaş böyle kendi kendine bu kadar konuşuyon.

25emel 06-11-2007 08:02 PM

Alıntı:

üç_gömlek Nickli Üyeden Alıntı
aha şu kafam sürekli bıdı bıdı bıdı bıdı ne buluyon arkadaş böyle kendi kendine bu kadar konuşuyon.

vallaha bilmiyom ne buluyon da konusuyon? girlhaha

YAZGÜLÜ_81 09-11-2007 01:06 PM

biraz gerginim şu an

YAZGÜLÜ_81 09-11-2007 01:09 PM

bazı insanlarla arama çok fazla mesafe koyuyorum ne bileyim belki karşı taraftan da kaynaklanıyordur bu gün mesafeli bir günümdeyim

PAMİRNAZLI 09-11-2007 01:25 PM

Yerim kız senin mesafeni... kiss3.
Sen hayatla mutlulukla arana mesafe koymada insanlarla koy bazen gerekiyor.. kiss3
Ama bize değilllll 44 kiss3 kiss3

YAZGÜLÜ_81 09-11-2007 01:29 PM

Haklısın bazı insanlara mesafe gerekiyor,mutluluğa mesafe asla, kapım ardına kadar açık

Hiç sizlerle mesafe olur mu aramda canlarım benim ya

neseli 09-11-2007 02:57 PM

Alıntı:

üç_gömlek Nickli Üyeden Alıntı
sınır mı koydunuz bana yaa.niye mesajım gelmedi foruma. 88a

kendimi fena halde yalnız hissediyorum.kuş gibi uçarken kafeste hissetmek gibi.akşama kadar içim neşeliydi noldu birdenbire anlamadım.
biri çeneme yumruk atsın.şu çenem düşse etrafımla konuşabilecem yoksa kendimle konuşuyom.aha şu kafam sürekli bıdı bıdı bıdı bıdı ne buluyon arkadaş böyle kendi kendine bu kadar konuşuyon.

al benden de o kadar dilim sussa beynim susmuyor dili bi şekilde susturuyoruz da zihinnn hiç mi durmaz yaa azcık otur diyorum yok çay iç kahve iç o da yok..

fighting myself yani yrl78

dilekcik 09-11-2007 10:41 PM

beceriksizliğim üstümde uykum var gergin bi gün gecirdim

eylulx 10-11-2007 02:28 AM

biraz durgunum.bugun aldigim haberler biraz durgunlastirid beni.yorgunumda ustelik.su bilgisayar da beni sinir etti format aticam.offf ya bide onla mi ugrsacagim.en iyisi boyle kalsin....cok keyifliyimdir ama bu aralar oyle degil.hatta su pc yi pencereden atsam negzule olur tam cozum.ama o zaman nasil girecegim siteye diye duusndugumden atmiyorumyoksa affetmem...!

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:07 AM.