![]() |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Alıntı:
|
Ynt: Şu an ki ruh halim.. sınır mı koydunuz bana yaa.niye mesajım gelmedi foruma. 88a kendimi fena halde yalnız hissediyorum.kuş gibi uçarken kafeste hissetmek gibi.akşama kadar içim neşeliydi noldu birdenbire anlamadım. biri çeneme yumruk atsın.şu çenem düşse etrafımla konuşabilecem yoksa kendimle konuşuyom.aha şu kafam sürekli bıdı bıdı bıdı bıdı ne buluyon arkadaş böyle kendi kendine bu kadar konuşuyon. |
|
Ynt: Şu an ki ruh halim.. biraz gerginim şu an |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. bazı insanlarla arama çok fazla mesafe koyuyorum ne bileyim belki karşı taraftan da kaynaklanıyordur bu gün mesafeli bir günümdeyim |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Yerim kız senin mesafeni... kiss3. Sen hayatla mutlulukla arana mesafe koymada insanlarla koy bazen gerekiyor.. kiss3 Ama bize değilllll 44 kiss3 kiss3 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Haklısın bazı insanlara mesafe gerekiyor,mutluluğa mesafe asla, kapım ardına kadar açık Hiç sizlerle mesafe olur mu aramda canlarım benim ya |
fighting myself yani yrl78 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. beceriksizliğim üstümde uykum var gergin bi gün gecirdim |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. biraz durgunum.bugun aldigim haberler biraz durgunlastirid beni.yorgunumda ustelik.su bilgisayar da beni sinir etti format aticam.offf ya bide onla mi ugrsacagim.en iyisi boyle kalsin....cok keyifliyimdir ama bu aralar oyle degil.hatta su pc yi pencereden atsam negzule olur tam cozum.ama o zaman nasil girecegim siteye diye duusndugumden atmiyorumyoksa affetmem...! |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:07 AM. |