![]() |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. su anki ruh halimi size soylersem depresyona giresiniz valla. |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. sezencim sen soyle su ruh halini belki tam tersi olurda sen cikarsin bu ruh halinden |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. su yunus katliami ile ilgili gordugum video aklimdan cikmadi tum gun.cok siniirm bozuldu.bun nasil birsey ya?! |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. durgun uykulu |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Yoğun geçen bir günün ardından savaştan çıkmış gibi hissediyorum kendimi ve gergin 789569 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. gayet keyifliyim ttli3 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. yazıcam,yazıcam da kafamdakiler bir susmuyolar ki anacım...vızır vızır arı gibiler...azcık sussalar kafamı toparlıycam siteye birşeyler yazcam ama nerdeeee.. ayy bunların uykularıda gelmiyor..ben uyumadan uyumuyolarda...bu gün bütün gün böyleydiler..birbirleriyle ne alıp veremedikleri var anlayamadım..biri çok iyimser,biri çok katı..katı olan kestirip atıyor..iyi olanda maaşallah telkinlerden olsa gerek çenesi bir düştü ki..eskiden olsa susup oturur dinlerdi...şimdi oda başladı..neyse bari ben susayım.. girlhaha |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. blissy blissy blissy koşuyorum ben tutmayin. khkh56 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. bad45 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. bana nasilsin diye sorduklarinda eskiden suruklenip gidiyoruz işte derdim.. yada hiç iyi değilim derdim.. başlardim olayi yaşayarak yeni baştan anlatmaya.. şimdi iyi bile olmasam ne çok iyi ve güzel seylere sahip oldugumu da aklima getirip iyiyim şükür diyorum.. ufak bir sorun var çözüyoruz inşallah.. işte başladik..diyorum hatta başima gelen sorunun alevi soner gibi oldugunda soruna bakip bundan ne öğreniyorum diyorum.. sevgiler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:28 PM. |