![]() |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. dışarda harika bir esinti olmasına karşılık odamda yanıyorum ben ama neyse ki pencereden arada bir de olsa yüzüme vuran rüzgar beni biraz olsun serinletiyor bir yandan da mayıştırıyor. göz kapaklarıma malup olmak üzereyim uykulusmile |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. teşekkürler Elif, bugün yeni bir gün ve daha iyiyim, gün boyunca böyle devam etmeye çalışcam, sevgiler hpm2 hismiley |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. şu an patlamaya hazır bomba gibiyim sıcaktannn bayılcam bir de üzerinize afiyet akşam yemeği biraz fazla kaçırmışım da ama bir daha yapmıcam bunu çok fenaaayımmm |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Bu siteyi ve müzikleri bulduğum için çok mutluyum.Bol bol dinliyorum.. |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Berbat durumdayım sad456 Her açıdan çok kötü bir dönem geçiriyorum,gözlerim ağlamaktan şiş olarak dolaşıyorum,çok mutsuzum... Bir peri gelse bu gece yarısı ve hayatımda mucizeler gerçekleştirse... Yatsam kalksam herşey yoluna girmiş olsa,herşey çok güzel olsa... Mutlu olsam,allahım lütfen çoooook mutlu olsam(dünya yerinden oynar mı?) |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Sevgi ve saygının bitmediğini gördüğüm bu gün çok mutluyum smiliyface |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Alıntı:
senin en büyük mucizen sensin yani kendin böyle durumlarda sana senden başka kimse yardım edemez tüm gücün ve mutluluk kendi içinde bir an önce keşfedilmeyi bekliyor sadece sevgiler herşey gönlünce olsun hismiley |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. tanımsız bir ruh hali.... |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. blissy blissy blissy blissy işte bugün yukarıdaki smiley gibiyim, bıdır bıdır, azıcık haylaz, mutluyum yani, bugün bitince tatil başlayacak, akşama da yayılacam, ama boş boş TV seyretmek yerine kitap okuyacam. zaten kendimi de seviyom artık, 98569 98569 98569 98569 98569 tek takıntım müdürümün beni de etkileyecek bir karar alması bugün, inşallah olumlu olur. blook |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Günlüğüme yazdığım gibiyim bugün. KISKANCIM, KISKANCIM, KISKANCIM, SİNİRLİYİM, PATLAYACAK BOMBA GİBİYİM. Off yaaa offffffff |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:33 PM. |