![]() |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. al benden de o kadar |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. dunk56 bende yaaa n9598 dusun ooo67 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Ben nötrlükte stabilim...Duruyorum sanki bugün öööleee.. dusun |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Yorgunum, yorgunum ve çok yorgunum. Sanki tüm enerjim tükendi uyumak istiyorum. Akşam olsada eve gitsem |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. ben de karmakarışırığım, bir yandan yorgunum işyerinde çok sıkıldım, bir yandan da kıskançlık krizim başladı , kocamı kıskanıyom işteeeeeee, ama vazgeçmek de istiyom bundan yamannnnn çelişki......... |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. yine çok sakinim daha doğrusu sakin olmaya çalışıyorum kızımın bütün sinirlendirme ve çıldırtma çalışmalarına rağmen gayet iyi sabrediyorum ve sakinim Cerencim kıskançlık krizleriyle hayatını zehir etme o krizler bir başladı mı gerisi gelir sen gönlünü ferah tut ve eşine güven şüpheyi kalbine sokma . smiliyface |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. ya be yine fenalardayım çok sıkılıyor içim sigrt56 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. deminki fenalardayım lafımı unutunnnn sevincli şu an elimde koca bi külah karamelli dondurma war değmeyin keyfimeee smileydance şimdi gidiyorum nazlı yarim diye bir dizi başlıyor onu izliycemmm smiliyface |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. 789569 gıcık kedi gibiyim |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. dunk56 bana bişi oldu.. çok sakinim....:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:34 PM. |