![]() |
Şu an ki ruh halim.. idea3 olay çok basit arkadaşlar anlık yani o andaki o gün içersindeki ruhhaliniz nasılsı cevaplanması gereken soru budur kadın erkek çoluk çoçuk genç yaşlı katılım şarttır efm kediniz sevio sizleri blissy sevincli |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. kizgin1 işte kizgin1 böyle yok yok şaka yapıyorum bu günki ruh halim uykudan uyanmış gözleri mahmur sakin moddayım s456 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Güzel patili s456, Tam da bununla ilgili yazıyordum günlüğüme. Dün akşamdan beri sıkıntılı olan angel bir anda mutlu neşeli harika oldu. Bu halimize şükürler olsun 96 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. y789 2-3 gün önceki kavgacı sinirli halimden sonra biraz daha sakinim bugün.allahtan eşim daha sabırlı(ya da adamcağız mecburen öyle davranıyo) |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. iki gözüm ikiçeşme ağlıom kankim gitti ben bu gavur memleketinde yalnız kaldım düşünün artık ruh halimiii dunk56 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Bugün de sakinim ve bu sakinliğimi korumaya çalışıyorum 98569 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Gayet güzel bir haldeyim smileydance ve akşam daha iyi olacağım utananadam |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. sıcaktan damlalar halinde eriyen kedi gibiyim dusun(nası yani diyenler etrafta telef olan kedileri izlesin anlarlar efm 44 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. buz gıbı süt ıc seversın sen kahvesmiley |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. burdaki herkes yetişkin artık söylememde bir sakınca yok bence ben bu konuları rahat konuşurum da sevincli üzerinize afiyet tam adet öncesi dönemdeyim ve acayip sinirli sıkıntılı hissediyorum kendimi. oturduğum yerde ateş basıyor. sigrt56 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. kavga etmek istiyomm... 4897 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Çok iyiyim kendimi iyi hazırladım bugün.. clapping |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. hoşgeldin rare87 kendini nasıl hazırladın bana da bir akıl ver gözünü seweyim o kadar sıkkın ki içim ağla |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Ynt: Şu an ki ruh halim.. yanlızlıgımla birlıkte canım beyaz şarap içmek istedi ama açmasını beceremedim kullanamadım o sinir aleti şaşkın bende mantarı parcalayarak ıcıne kacırttım 44 sımdı ıcınde hafıf mantar kırıntıları olan kadegımde soguk bı sarabı yudumlama şerefine nailim guzel bir aksam bugun şerefine hayat s456 [youtube=425,350]z2nQZPC2uTs[/youtube] |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. ya pisicim walla şu erkekler yalnız bir gün adet görsünler de anlasınlar neler çektiğimizi |
|
|
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Ben sadece ruh durumumu smiley ile gösterebilirim skan67 hpm1 derty guitar smil56 uy897 k8908 956k |
nerde onlarda öleyle sabır |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. kesinlikke katılıyorum sana psicimm 44 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. hoooop,noooluyo ya hakkımızda atıp tutuyosunuz.meydanı boş buldunuz tabi vurun gariban erkek milletine. geleyim pisinin sorusuna,bugün süpperim. burcunun gönderdiği filmi izledim ve acayip gaza geldim valla. hatta gittim kitabını da aldım.hem okuyorum hem izliyorum allah sonumu hayretsin sevincli smiliyface |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. neden meydanı boşbulalım be yaw hodri meydan :) şaka tabi ama isterdim tuğhan bir günlüğüne de olsa adet görmenizi yoksa anlayamazsınız neler çektiğimizi dusun 4897 |
eh arada böle sizede vuralım istedik yahu severizde meraklanma sen onayi |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. ama sizin de anlayamayacağınız şeyler var bizimle ilgili ve biz de sizin çoğu zaman ve durumlarda erkek olmanızı çok istemişizdir belki... |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. ya tuğhan bak alınmak gücenmek yok bu ülkede kadın olmak çok zor zanaat aslında heryerde öyle ama burda daha da öyle. kadın olmak erkek olmaktan kat be kat zor ne demek istediğimi bal gibi anlıyosun. |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. ehehe benim kadar kadın olmanızı benden başkası istememiştir sen iste erkek olamamızı ben olurum severek hadi olayım şaka bir yana Tuğhan sonunda anlaşabildik ve seyrettiğine sevindim bende bu bilgilerden sonra kadın erkek farkı olmamalı |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. aslında bu ülkede insan olmak zor bence. fakat her göz dünyayı kendi açısıyla görüyor işte. |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. şuan süppperim. sabah her sabah olduğu gibi kamyon çarpmış gibi uyandım.acayip olusuz yüklenmiştim. sanki beni uykuda sabaha kadar dövüyolar ya.sonra yine kendimi programladım bugün süpppeeer geçecek,mutluyum,çok rahatım diye. tabi doğal olarak şuan mutluyum günüm süpppeeer değil,süüüüüppppppppeeeerrrrr geçiyor. umarım hepiniz öylesinizdir blissy gulensmiley derty s456 sevincli |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. kafam karışık idea3 blook kızgın ve sinirliyim kizgin1 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. al benden de o kadar |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. dunk56 bende yaaa n9598 dusun ooo67 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Ben nötrlükte stabilim...Duruyorum sanki bugün öööleee.. dusun |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Yorgunum, yorgunum ve çok yorgunum. Sanki tüm enerjim tükendi uyumak istiyorum. Akşam olsada eve gitsem |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. ben de karmakarışırığım, bir yandan yorgunum işyerinde çok sıkıldım, bir yandan da kıskançlık krizim başladı , kocamı kıskanıyom işteeeeeee, ama vazgeçmek de istiyom bundan yamannnnn çelişki......... |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. yine çok sakinim daha doğrusu sakin olmaya çalışıyorum kızımın bütün sinirlendirme ve çıldırtma çalışmalarına rağmen gayet iyi sabrediyorum ve sakinim Cerencim kıskançlık krizleriyle hayatını zehir etme o krizler bir başladı mı gerisi gelir sen gönlünü ferah tut ve eşine güven şüpheyi kalbine sokma . smiliyface |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. ya be yine fenalardayım çok sıkılıyor içim sigrt56 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. deminki fenalardayım lafımı unutunnnn sevincli şu an elimde koca bi külah karamelli dondurma war değmeyin keyfimeee smileydance şimdi gidiyorum nazlı yarim diye bir dizi başlıyor onu izliycemmm smiliyface |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. 789569 gıcık kedi gibiyim |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. dunk56 bana bişi oldu.. çok sakinim....:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:06 PM. |