![]() |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. dışarda harika bir esinti olmasına karşılık odamda yanıyorum ben ama neyse ki pencereden arada bir de olsa yüzüme vuran rüzgar beni biraz olsun serinletiyor bir yandan da mayıştırıyor. göz kapaklarıma malup olmak üzereyim uykulusmile |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. teşekkürler Elif, bugün yeni bir gün ve daha iyiyim, gün boyunca böyle devam etmeye çalışcam, sevgiler hpm2 hismiley |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. şu an patlamaya hazır bomba gibiyim sıcaktannn bayılcam bir de üzerinize afiyet akşam yemeği biraz fazla kaçırmışım da ama bir daha yapmıcam bunu çok fenaaayımmm |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Bu siteyi ve müzikleri bulduğum için çok mutluyum.Bol bol dinliyorum.. |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Berbat durumdayım sad456 Her açıdan çok kötü bir dönem geçiriyorum,gözlerim ağlamaktan şiş olarak dolaşıyorum,çok mutsuzum... Bir peri gelse bu gece yarısı ve hayatımda mucizeler gerçekleştirse... Yatsam kalksam herşey yoluna girmiş olsa,herşey çok güzel olsa... Mutlu olsam,allahım lütfen çoooook mutlu olsam(dünya yerinden oynar mı?) |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Sevgi ve saygının bitmediğini gördüğüm bu gün çok mutluyum smiliyface |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Alıntı:
senin en büyük mucizen sensin yani kendin böyle durumlarda sana senden başka kimse yardım edemez tüm gücün ve mutluluk kendi içinde bir an önce keşfedilmeyi bekliyor sadece sevgiler herşey gönlünce olsun hismiley |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. tanımsız bir ruh hali.... |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. blissy blissy blissy blissy işte bugün yukarıdaki smiley gibiyim, bıdır bıdır, azıcık haylaz, mutluyum yani, bugün bitince tatil başlayacak, akşama da yayılacam, ama boş boş TV seyretmek yerine kitap okuyacam. zaten kendimi de seviyom artık, 98569 98569 98569 98569 98569 tek takıntım müdürümün beni de etkileyecek bir karar alması bugün, inşallah olumlu olur. blook |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Günlüğüme yazdığım gibiyim bugün. KISKANCIM, KISKANCIM, KISKANCIM, SİNİRLİYİM, PATLAYACAK BOMBA GİBİYİM. Off yaaa offffffff |
|
Ynt: Şu an ki ruh halim.. iyiyimm nötrüm 44 hayat güzel ben güzel insanlar daha güzel daha ne olsun 44 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Emel harikasın yaa. Ne diyiim ben sana artık bundan daha güzel bir motive olabilir mi? t678 |
|
Ynt: Şu an ki ruh halim.. nöroloji sınavını geçtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim çoooooooooooooooooook mutluyyyyum oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee blissy gulensmiley k8908 956k sevincli clapping hpm1 derty uy897 uy897 uy897 music45 s456 smileydance f678h u859 |
|
Ynt: Şu an ki ruh halim.. tebrikler psikocum ohh hadi geçmiş olsuun... yrl78 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Bende çok tebrik ediyorum Psiko.... hismiley Aslinda bu konu burada kalmasin uzun zamandir sitede parti yapmiyoruz.Şöyle br parti başlığı mı açsak.. Halay videoları müzikler uy897 guitar hpm1 dl67 |
|
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Pisiko tebrikler... |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. kendisine temizlikte yardım eden kızlarına soluklansınlar diye meyve soyup elleriyle ikram eden bir annem olduğu için çok mutluyum. çok seviyorum annecimiii smiliyface |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Şu an kendimi çok mutsuz hissediyorummmmmm 88a |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. rahatlamış huzurlu |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Yorgun,şaşkın ve umutla umutsuzluk arasındayım..pozitif yaymam gerek diye de daha çok strese giriyorum galiba dusun |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Çok huzurluyum..Bu telkinli müzikler işe yarıyor gerçekten |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. dire straigts evetttttt sayende bende şarap içimiş kadar oldum hpm1 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. sıcaktan dolayı :fokur fokur kaynayan makarna suyu gibiyim dusun |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Yaaa.......Sizin oralarda klima denilen cihazdan yok mu?? Bukadar kaynıyorsun... |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. yok vallahi yarın bir vantilatör alıcam klima zararlı bence |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. süper hissediyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum.....canl ıyım,mutluyum izmire bayılıyoruuuum.... cilgin897 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. bende mutluyummmmm Nihayet klima geldi suanda monte ediyorlar ofisimize 96 artık daha sakin olabilirim. uy897 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Allah o klimayı icad edenden razı olsun..Çocukken sıcaklarda sokakta oynardık,hiç de şikayet etmezdik...babaannem gölgede oynaaaa dese bile hiiiiiç aldırmaz inadına güneşte koştururduk..şimdi hem sokakta oynamak bitti hem de serin yaz geceleri... yine de tekrar burda yani izmirde karşıyakada daha da yani annemin evinde olmak harika...tekrar söylüyorum....kendimi çok iyi hissediyorum..bunu söyledikçe daha da iyi hissediyorum.... |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. müthiş şekilde enerjik hissediyorum gulensmiley uy897 blissy |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. böleeee saf salak hisediom kendimi. ohh be ne güzel bi duyguymuşşşş. smil56 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. cok ama cok yorgun hisediyorum.korkunc basim agriyor.sigara kullanmam asinda oylesine aklima gelirse ama sigara icesim var o kadar yorgunum ki sanki iyi gelecek gibi.... |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Önceden böyle değildim en ufak şeylere bile çok üzülürdüm telkinlerden sonra ve kendi iç telkinlerimden sonra gerçekten hayatım değişti, hiçbirşey beni üzmeyi başaramıyor ve çok huzurlu mutlu hissediyorum şükürler olsun iyi ki varsın hayatım değişti sitesi 25889 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Merhaba Suan ki ruh halim anlamaigim bir sekilde sinirli ve gerginim n9598 Zaman zaman bole gerginlikler yasiyorumm yani bu gerginlikler eskiden de vardi azaldi diye sevinmistim ama dun aksam ve bugunde ayni sekilde devam ediyor. Bu normal midir? |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Bugün kendimi haksızlığa uğramış hissediyorum... |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Bugle, niye ki ne krz67 böyle negatif kelimeler kullanma amaaaaa utananadam ne oldu sen anlat bize yeter 44 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. İlgine teşekkür izumi...Olur bazen böyle şeyler değil mi?moralim süper çok şükür..oğlumun şirinliklerine,komikliklerine gülüyorum.. gogogo |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:51 AM. |