![]() |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. olur böyle şeyler tabi... ama cümlen biraz ağır olmuş bence... sadanim haksızlığa uğramak biraz ağır bir kelime değil mi? kimse haksızlığa uğramaz bence... haksızlığa uğradığını hissesder.. sonra haksızlığa uğradığını hissedince, haksızlığa uğradığını bir daha hisseder...bööyyleeee gider bu ama seeennnnn, neşeli mutlu sevgi dolu bir sitedesin, ve dünya tatlısı oğlunun şirinliklerine mutlu mutlu gülüyorsun... ne güzel.... arkadaşlar, şu anada şirketteyim, çalışıyorum normalde stres dolu bir şirketteyim.. ama kimse beni üzemez, kimse bana haksızlık edemez, kimse beni kıramaz.... mutlu mutlu çalışırken, ben de sevgi dolu hayatimdeğişticilerle yazişiyorum... gulensmiley tüm stresler arkamda kaldı s456 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Alıntı:
|
Ynt: Şu an ki ruh halim.. nasıl yani dusun |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. çook zengin hisediorum. işim, oğlum, ailem, sevdiklerim var diee. b456 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Sevgili Dost ne güzel demişsin,ne hoş demişsin...Tebrik ediyorum seni canı gönülden.. clapping |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Şu an kendimi çok mutlu , çok huzurlu , çok iyi hissediyorum actionsmile |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. 6 yıldır görmediğim 20 yıllık arkadaşımla buluşacağım için,harika hissediyorum.Eskisi gibi uçuk kaçık,ergenlik sohbetlerimizi sabırsızlıkla bekliyorum.Ortaokuldan beri aynı şirinlik ve espri yeteneğiyle kırıp geçiren tatlı arkadaşım ranişimle bakalım ne kudurukluklar yapacağız... cilgin897 Dostluk gibisi yok,hele ki yıllarca yenilenen.. |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. başarılı 44 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. ben bugün kendimi bulaşık suyu gibi hissediorum grimsi yarı köpüklü yarı pis ne alakaysa rt67 sinirliyim ve ağlamak da istiyorum sadanim depresyonda mıyım ne b456 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. mutlu heyecanlı... blissy |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. bu sabah kendimi çookkkk huzurlu ve mutlu hissediyorum... ve karşıma çıkacak güzellikler için heyecanlanıyorum blissy blissy blissy |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. bi hastamı kaybettim sabah saat 5 te o yüzdenbiraz içim buruk |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. haftanın son günü çalışmakdan içim dışıma çıktı.... akşam olsun, mesai bitsin.. evime gidim istiyorummmmm..... sıkıldım. |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. tatilsmiley tatil modundayım. |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. aynen ben de su dakıkadan ıtıbaren tatil moduna girdim, ıs basvurularımı yaptım cok sukur guzel gelısmeler de var, ıcım rahat sekılde osmanlının hukmettıgı yerlerı gormeye gıdıyorummm, uzun sure gıremeyebılırım internete, donusumde ıs ıcabı baska bır yerde kalacagım cunku.. sımdı tek derdım gıttıgım yerde net bulmak olacak, hayalcım medıtasyonu cep telefonuma yukledım, bırakmak yok, sızınle aynı zamanda dınlemeye gayret edıcem... sevgıler hepınıze tresor tatilsmiley |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. sizlere iyi tatiller iyi eğlenceler sevgili Coşkun ve Tresor tatilsmiley hismiley |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. huzurlu sakin ve mutluyum super |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. şaşarozz oldumu düşünüorum..:))))) çok komik bi hata yaptımda..söliyemem..:p |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. bad45 88a |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. yaa ben neden böle hiperaktifim anlamıom kanserim hala gülüom yav ben den manyak varmı acaba bu dünyada aa34 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. gülenlerle gülüyor,ağlayanlarla ağlıyorum...hala ağlayanları güldüremiyorum sad456 ama şükürler olsun,mutlu olanları gördükçe ,mutlu olmayı başarıyorum...yaa birileri bu gün komik bir şeyler yazsa da hayatın gerçekliğinden,kasvetinden çıksam diyorum...haydi arkadaşlar yok mu aranızda bu gün çok olumlu şeyler yaşayan?psiko sen harikasın!sana söyleyecek söz bulamıyorum...ama anladığını düşünüyorum..böyle devam et demiycem çünkü sen ne yapacağının farkındasın,seni takdir ediyorum 25889 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. yaa tabikine başka ne yapacam oturup ağlımmı bana ilkkanser olduumu söleyen alman doktora ben türkçe küfür ettim yalancı diee bana 2 sene de ölürsün dedi ben hala yaşıom valla hayat bu kadar muhteşemken hiç bi güç beni öldüremez (azrail efendi duy sesimi daha ölmeye niyetim yok davetsiz misafirlik etme partysmiley) |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. selamlar; sevgili psiko kanser olduğunu bilmiyordum.inşallah Allahın izniyle sağlığına kavuşacaksın.seni takdir ediyorum.çok başarılı ve hayatdolusun.bravo. alk78 hep beraber yola devam.gelişmeye devam. |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. kanserim ama nasıl kasnerim bi dr olarak çözemedim 1 hafta önce hayati bi ameliyat geçirdim hala dalga geçiom hayatla yaa utananadam ya bu hayat ağlanacak sıılacak deprsyonlara girilecek kadar möhüm biri değil ben daha başka şeyler için üzülürüm mesela evde kaldım aa34 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. alemsin psiko ya.az önce bizim valide ekmek kalmamış dedi.neyse hazırlandım ekmek almaya gidecem.diyor ki akşama düğüne gidecez haberin olsun.ben de düğün eğlence ortamına uyum sağlayamıyorum.ondan hiç gitmiyorum düğün dernek işlerine.dedim benim düğünde ne işim var ya siz gidin. "kız bak kendine kız!22 yaşına geldin seneye evlendirecez seni" diyor.kafayı taktılar bana.acilen çekim yasasını kullanıp bir yerlere tüymem lazım.yoksa her gün evlen diye diye beni yicekler. khkh56 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. sen gençsin gene ben 27 oldum uzman olucam 31 felan olurummaboooo yaş kemale erdi 2 sene sonra andropoz derkeen evde kaldım ben secrete inanmam ama galiba denesem mi yu89 |
|
Ynt: Şu an ki ruh halim.. pisiko canımmm ... ark5 sen kanser olmadın bence... yanlış söylemişler sana kanser pisiko oldu tedavisini arıyo .. ben bu adamdan nası kurtulsam diye... bi sürü tedavi deniyor.. az kaldı bence düşcen kanserin yakasından.. bi dahada olduğun diyarlara bile uğramayacak... sende bu hayat sevdası varken herşey vız gelir inan.. wave bu arada secret a da inan... onayi benim kuzenim var oda psikolog ama branşlarınız farklı.. kendisi akdeniz anemisi.. 16 sını geçmez demişti şapşal doktorlar... yurt dışı+yurt içi kime gittilerse ne denedilerse.. hahhayttt... diyenlere inat... partysmiley okulda şapşal arkadaşları bile üniversite sınavlarına girme.. ortalamamızı düşürme nası olsa bitiremicen demişlerdi de .. n9598 kuzumm benim anemiden değil r edip ölcekti nerdeyse.. hih33 sınavıda kazandı.. okuluda bitirdi.. bide insanlara yardım ediyor... şimdide evlilik hazırlıklarında... sevincli başlatmayın kansere.. lösemiye.. 789569 yeterki ben sağlıklıyım.. bu hayat benim .. diyip bırakmayın... bırakırsak hayat gidiyor.. bunun için hasta olmaya yada ölmeye gerek yok.. yaşamayı bilmeye gerek var sadece.. amma yazdım neyse bu konu uzun anlattıkça sonu gelmez şimdi toparlıyım ben.. utananadam sevginiz daim olsun.. b456 sevgiler... siz evlencem diyin bekar beyler ... gelin çoookk ... onlarda damat arıyoo .. yollarınız elbet kesişir.. sevda yolunda ilerledikten sonra girlhaha |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. ruh halim mi rt67 bilmem sanırım seven lakin sevdiği başkasıyla sırf evlenmiş olmak için evlenen... |
|
|
Ynt: Şu an ki ruh halim.. vizeler yaklaştı iyice nasıl olabilirmki demicem.herşeye rağmen iyiym yav.hayat fena değil. ark5 |
|
Ynt: Şu an ki ruh halim.. yapacak bir suur isim var ama su sitenin karsisindan kalkmasam olmaz mi diye duusnuyorum.ama ben burda kendimi iyi hissediyorum..................... |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. şuna kanser demeyin allah aşkina kanser nedir? kanser hastasi..yani hasta.. yıllarca öcü oldu bu hastalik..cunki o zaman alternatifler yoktu cözümler yoktu.kişi kanser hastasi oldugunu bile bilmiyordu. dolayisiyla ögrenildiginde gec oluyordu. en meshur ozelligi sicramasidir.. eger duzgun konrolleri yaptirilirsa sicrayacak zaman bulamiycaktir. o kadarda öcü bir hastalik degil. bir kanser hucresinin ilk olusumundan farkedilinceye kadar gecen zamani ne kadar saniyorsunuz.?. ben 1 yada 3 ay sanirdim..haaayiir.yaklasik 1 seneymis.ve bazen daha fazlaymis..iyi bir zaman dilimi. dolayisiyla senede bir kez kontrole gidilirse..hersey super olacak. benim annem sol memesini aldirdi.4 sene oldu..akrabalarda da hic bir kanser hastasi yoktu.. farkedildiginde okadar yeni baslamiştiki..kemoterapi radyo terapi bile gormedi. su anda da gayet saglikli ve iyi allaha sukur. bende senede bir kontrole gidiyorum. herkes ozellikle 30 u gecince duzenli en yılda bir kontrole gitsin tavsiyemdir. evet psiko kardeş bence evde kalmak daha onemli bi problem.. sevincli aa34 sen onun uzerine yogunlaş bence.. gülmek ve hiperaktiflik hizla iyileşmenin belirtisi derler.. onlardan endişelenmenize gerek yok bence.. size butun butun butun pozitif enerjimi gonderiyorum haberiniz olsun.. zaten onemli bir kismini sizden almiştim.. sung66 super harikasiniz.. kiss3 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. ohhh allahim yine mi bu konu sanki ustume ustume geliyo gibi bazen gazete aciyorum orda telefon aciyorum orda televizyon aciyorum orda interneti aciyorum orda............... ağla |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. evet sümbül malesef öyle her yerde karşımıza çıkmakta ama jaunty nin de söylediği gibi düzenli kontroller şart.. bu arada psikodan haberi olan arkadaşlar bizede bilgi verirlerse sevinirim.. orpheo ve emel ilk aklıma gelenler.. umarım bir yerlerde iyice dinlenerek bizlerle paylaşacağı güzel anılar yaşıyordur... sevgiler.. |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. ŞU ANKİ RUH HALİM Mİ ?:) HAFTANIN İLK GÜNÜ VE YORUCU BİR İŞ TEMPOSUNDAN SONRA ŞİMDİ OTURMUŞ BİLGİSAYARININ BAŞINDA BİRŞEYLER ÖĞRENMEYE ÇALIŞAN BİR YANDANDA UYUMA İSTEKLİ hafif mayhoş bir ruh :)) |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. cat3500 imiz yok shamanic.onu nasıl unutursunuz. şu anki ruh halim de allaha şükür harika olma sınırında.arada ortalamanın altına düşüyor.ama iyi şeyleri düşünüp içim rahatlıyor şükür. |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Pisimbat bir süreliğine işleri dolayısı ile siteden ayrı kalacağını söyledi.En kisa zamanda dönecektir... cat56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:51 AM. |