![]() |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. ruh hali : fighting myself |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. pek bi pozitifim.ve de enerjikim nasil olacak başka..işler cok beş kuruş yok..hic farketmez..hallolur.. onemli olan güç enerji. hep boyle dua ederim tanriya o şevki o gücü enerjiyi sagliği doğru kullanmama izin ver diye.. e daha ne istiycem.. pisimbat çabik gelir insallah.sitede resmi kedi şart.. cat3500 kolay gelsin pisimbat cat56 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. isyanlardayım..:( |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. bomba gibiyim herzaman ki gibi smiliyface |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. aaahhhh ahhh ::) sanırım ben utananadam |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Alıntı:
|
|
|
|
|
|
Ynt: Şu an ki ruh halim.. sınır mı koydunuz bana yaa.niye mesajım gelmedi foruma. 88a kendimi fena halde yalnız hissediyorum.kuş gibi uçarken kafeste hissetmek gibi.akşama kadar içim neşeliydi noldu birdenbire anlamadım. biri çeneme yumruk atsın.şu çenem düşse etrafımla konuşabilecem yoksa kendimle konuşuyom.aha şu kafam sürekli bıdı bıdı bıdı bıdı ne buluyon arkadaş böyle kendi kendine bu kadar konuşuyon. |
|
Ynt: Şu an ki ruh halim.. biraz gerginim şu an |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. bazı insanlarla arama çok fazla mesafe koyuyorum ne bileyim belki karşı taraftan da kaynaklanıyordur bu gün mesafeli bir günümdeyim |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Yerim kız senin mesafeni... kiss3. Sen hayatla mutlulukla arana mesafe koymada insanlarla koy bazen gerekiyor.. kiss3 Ama bize değilllll 44 kiss3 kiss3 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Haklısın bazı insanlara mesafe gerekiyor,mutluluğa mesafe asla, kapım ardına kadar açık Hiç sizlerle mesafe olur mu aramda canlarım benim ya |
fighting myself yani yrl78 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. beceriksizliğim üstümde uykum var gergin bi gün gecirdim |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. biraz durgunum.bugun aldigim haberler biraz durgunlastirid beni.yorgunumda ustelik.su bilgisayar da beni sinir etti format aticam.offf ya bide onla mi ugrsacagim.en iyisi boyle kalsin....cok keyifliyimdir ama bu aralar oyle degil.hatta su pc yi pencereden atsam negzule olur tam cozum.ama o zaman nasil girecegim siteye diye duusndugumden atmiyorumyoksa affetmem...! |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. su anki ruh halimi size soylersem depresyona giresiniz valla. |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. sezencim sen soyle su ruh halini belki tam tersi olurda sen cikarsin bu ruh halinden |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. su yunus katliami ile ilgili gordugum video aklimdan cikmadi tum gun.cok siniirm bozuldu.bun nasil birsey ya?! |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. durgun uykulu |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Yoğun geçen bir günün ardından savaştan çıkmış gibi hissediyorum kendimi ve gergin 789569 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. gayet keyifliyim ttli3 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. yazıcam,yazıcam da kafamdakiler bir susmuyolar ki anacım...vızır vızır arı gibiler...azcık sussalar kafamı toparlıycam siteye birşeyler yazcam ama nerdeeee.. ayy bunların uykularıda gelmiyor..ben uyumadan uyumuyolarda...bu gün bütün gün böyleydiler..birbirleriyle ne alıp veremedikleri var anlayamadım..biri çok iyimser,biri çok katı..katı olan kestirip atıyor..iyi olanda maaşallah telkinlerden olsa gerek çenesi bir düştü ki..eskiden olsa susup oturur dinlerdi...şimdi oda başladı..neyse bari ben susayım.. girlhaha |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. blissy blissy blissy koşuyorum ben tutmayin. khkh56 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. bad45 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. bana nasilsin diye sorduklarinda eskiden suruklenip gidiyoruz işte derdim.. yada hiç iyi değilim derdim.. başlardim olayi yaşayarak yeni baştan anlatmaya.. şimdi iyi bile olmasam ne çok iyi ve güzel seylere sahip oldugumu da aklima getirip iyiyim şükür diyorum.. ufak bir sorun var çözüyoruz inşallah.. işte başladik..diyorum hatta başima gelen sorunun alevi soner gibi oldugunda soruna bakip bundan ne öğreniyorum diyorum.. sevgiler |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. sinirliyim kizgin1 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Çok iyiyim süperim aa34 thumbsanim sung66 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. harika hsisediyorum kendimi yani herzaman ki gibi cilgin897 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. çok iyiyim mutlu ve huzurluyum cilgin897 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. keyifsizimmmmmmmmmmmm b456 |
|
Ynt: Şu an ki ruh halim.. 956k harikayım, sevincli mutluyum, bisiklet formdayım, gulensmiley yerimde duramıyorum, happy6 coşku doluyum, 96 şükrediyorum ve hayallerimin hepsinin bir bir olacağı duygusuyla seviçliyim thumbsanim |
|
|
Ynt: Şu an ki ruh halim.. ben de yorgunum ve uykum var hem de çokkkkkkkk uykulusmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:49 PM. |