Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tartışma Fikir Telakisi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/)
-   -   Şu an ki ruh halim.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tartisma-fikir-telakisi/1630-su-ki-ruh-halim.html)

hülyaa 28-10-2007 12:27 PM

Ynt: Şu an ki ruh halim..

gülenlerle gülüyor,ağlayanlarla ağlıyorum...hala ağlayanları güldüremiyorum sad456
ama şükürler olsun,mutlu olanları gördükçe ,mutlu olmayı başarıyorum...yaa birileri bu gün komik bir şeyler yazsa da hayatın gerçekliğinden,kasvetinden çıksam diyorum...haydi arkadaşlar yok mu aranızda bu gün çok olumlu şeyler yaşayan?psiko sen harikasın!sana söyleyecek söz bulamıyorum...ama anladığını düşünüyorum..böyle devam et demiycem çünkü sen ne yapacağının farkındasın,seni takdir ediyorum 25889

PSİKO 28-10-2007 12:33 PM

yaa tabikine başka ne yapacam oturup ağlımmı bana ilkkanser olduumu söleyen alman doktora ben türkçe küfür ettim yalancı diee
bana 2 sene de ölürsün dedi ben hala yaşıom valla hayat bu kadar muhteşemken hiç bi güç beni öldüremez (azrail efendi duy sesimi daha ölmeye niyetim yok davetsiz misafirlik etme partysmiley)

üç_gömlek 28-10-2007 12:44 PM

selamlar;
sevgili psiko kanser olduğunu bilmiyordum.inşallah Allahın izniyle sağlığına kavuşacaksın.seni takdir ediyorum.çok başarılı ve hayatdolusun.bravo. alk78 hep beraber yola devam.gelişmeye devam.

PSİKO 28-10-2007 01:07 PM

kanserim ama nasıl kasnerim bi dr olarak çözemedim 1 hafta önce hayati bi ameliyat geçirdim hala dalga geçiom hayatla yaa
utananadam

ya bu hayat ağlanacak sıılacak deprsyonlara girilecek kadar möhüm biri değil ben daha başka şeyler için üzülürüm mesela evde kaldım aa34

üç_gömlek 28-10-2007 01:20 PM

alemsin psiko ya.az önce bizim valide ekmek kalmamış dedi.neyse hazırlandım ekmek almaya gidecem.diyor ki akşama düğüne gidecez haberin olsun.ben de düğün eğlence ortamına uyum sağlayamıyorum.ondan hiç gitmiyorum düğün dernek işlerine.dedim benim düğünde ne işim var ya siz gidin. "kız bak kendine kız!22 yaşına geldin seneye evlendirecez seni" diyor.kafayı taktılar bana.acilen çekim yasasını kullanıp bir yerlere tüymem lazım.yoksa her gün evlen diye diye beni yicekler. khkh56

PSİKO 28-10-2007 01:30 PM

sen gençsin gene ben 27 oldum uzman olucam 31 felan olurummaboooo yaş kemale erdi 2 sene sonra andropoz derkeen evde kaldım ben secrete inanmam ama galiba denesem mi yu89

orpheo 28-10-2007 03:07 PM

Alıntı:

PSİKO Nickli Üyeden Alıntı
yaa tabikine başka ne yapacam oturup ağlımmı bana ilkkanser olduumu söleyen alman doktora ben türkçe küfür ettim yalancı diee
bana 2 sene de ölürsün dedi ben hala yaşıom valla hayat bu kadar muhteşemken hiç bi güç beni öldüremez (azrail efendi duy sesimi daha ölmeye niyetim yok davetsiz misafirlik etme partysmiley)

ben azroşa bi temiz dayak attım.uyarıldı. guitar

shamanic 28-10-2007 03:47 PM

pisiko canımmm ... ark5
sen kanser olmadın bence... yanlış söylemişler sana kanser pisiko oldu tedavisini arıyo ..
ben bu adamdan nası kurtulsam diye... bi sürü tedavi deniyor.. az kaldı bence düşcen kanserin yakasından..
bi dahada olduğun diyarlara bile uğramayacak...
sende bu hayat sevdası varken herşey vız gelir inan.. wave
bu arada secret a da inan... onayi

benim kuzenim var oda psikolog ama branşlarınız farklı..
kendisi akdeniz anemisi.. 16 sını geçmez demişti şapşal doktorlar...
yurt dışı+yurt içi kime gittilerse ne denedilerse..
hahhayttt... diyenlere inat... partysmiley

okulda şapşal arkadaşları bile üniversite sınavlarına girme..
ortalamamızı düşürme nası olsa bitiremicen demişlerdi de .. n9598
kuzumm benim anemiden değil r edip ölcekti nerdeyse.. hih33
sınavıda kazandı.. okuluda bitirdi.. bide insanlara yardım ediyor... şimdide evlilik hazırlıklarında... sevincli

başlatmayın kansere.. lösemiye.. 789569 yeterki ben sağlıklıyım.. bu hayat benim .. diyip bırakmayın...
bırakırsak hayat gidiyor.. bunun için hasta olmaya yada ölmeye gerek yok.. yaşamayı bilmeye gerek var sadece..

amma yazdım neyse bu konu uzun anlattıkça sonu gelmez şimdi toparlıyım ben.. utananadam

sevginiz daim olsun.. b456

sevgiler...

siz evlencem diyin bekar beyler ... gelin çoookk ... onlarda damat arıyoo ..
yollarınız elbet kesişir.. sevda yolunda ilerledikten sonra
girlhaha

25emel 28-10-2007 08:03 PM

ruh halim mi rt67 bilmem sanırım seven lakin sevdiği başkasıyla sırf evlenmiş olmak için evlenen...

asevgican 30-10-2007 07:36 PM

Alıntı:

25emel Nickli Üyeden Alıntı
ruh halim mi rt67 bilmem sanırım seven lakin sevdiği başkasıyla sırf evlenmiş olmak için evlenen...

AAA.. BU Karışık bişey.. seven için kötü ama sevdiği için daha vahim bi hal.:((

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:49 AM.