![]() |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. olur böyle şeyler tabi... ama cümlen biraz ağır olmuş bence... sadanim haksızlığa uğramak biraz ağır bir kelime değil mi? kimse haksızlığa uğramaz bence... haksızlığa uğradığını hissesder.. sonra haksızlığa uğradığını hissedince, haksızlığa uğradığını bir daha hisseder...bööyyleeee gider bu ama seeennnnn, neşeli mutlu sevgi dolu bir sitedesin, ve dünya tatlısı oğlunun şirinliklerine mutlu mutlu gülüyorsun... ne güzel.... arkadaşlar, şu anada şirketteyim, çalışıyorum normalde stres dolu bir şirketteyim.. ama kimse beni üzemez, kimse bana haksızlık edemez, kimse beni kıramaz.... mutlu mutlu çalışırken, ben de sevgi dolu hayatimdeğişticilerle yazişiyorum... gulensmiley tüm stresler arkamda kaldı s456 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Alıntı:
|
Ynt: Şu an ki ruh halim.. nasıl yani dusun |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. çook zengin hisediorum. işim, oğlum, ailem, sevdiklerim var diee. b456 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Sevgili Dost ne güzel demişsin,ne hoş demişsin...Tebrik ediyorum seni canı gönülden.. clapping |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Şu an kendimi çok mutlu , çok huzurlu , çok iyi hissediyorum actionsmile |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. 6 yıldır görmediğim 20 yıllık arkadaşımla buluşacağım için,harika hissediyorum.Eskisi gibi uçuk kaçık,ergenlik sohbetlerimizi sabırsızlıkla bekliyorum.Ortaokuldan beri aynı şirinlik ve espri yeteneğiyle kırıp geçiren tatlı arkadaşım ranişimle bakalım ne kudurukluklar yapacağız... cilgin897 Dostluk gibisi yok,hele ki yıllarca yenilenen.. |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. başarılı 44 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. ben bugün kendimi bulaşık suyu gibi hissediorum grimsi yarı köpüklü yarı pis ne alakaysa rt67 sinirliyim ve ağlamak da istiyorum sadanim depresyonda mıyım ne b456 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. mutlu heyecanlı... blissy |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:02 PM. |