![]() |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. bende mutluyummmmm Nihayet klima geldi suanda monte ediyorlar ofisimize 96 artık daha sakin olabilirim. uy897 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Allah o klimayı icad edenden razı olsun..Çocukken sıcaklarda sokakta oynardık,hiç de şikayet etmezdik...babaannem gölgede oynaaaa dese bile hiiiiiç aldırmaz inadına güneşte koştururduk..şimdi hem sokakta oynamak bitti hem de serin yaz geceleri... yine de tekrar burda yani izmirde karşıyakada daha da yani annemin evinde olmak harika...tekrar söylüyorum....kendimi çok iyi hissediyorum..bunu söyledikçe daha da iyi hissediyorum.... |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. müthiş şekilde enerjik hissediyorum gulensmiley uy897 blissy |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. böleeee saf salak hisediom kendimi. ohh be ne güzel bi duyguymuşşşş. smil56 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. cok ama cok yorgun hisediyorum.korkunc basim agriyor.sigara kullanmam asinda oylesine aklima gelirse ama sigara icesim var o kadar yorgunum ki sanki iyi gelecek gibi.... |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Önceden böyle değildim en ufak şeylere bile çok üzülürdüm telkinlerden sonra ve kendi iç telkinlerimden sonra gerçekten hayatım değişti, hiçbirşey beni üzmeyi başaramıyor ve çok huzurlu mutlu hissediyorum şükürler olsun iyi ki varsın hayatım değişti sitesi 25889 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Merhaba Suan ki ruh halim anlamaigim bir sekilde sinirli ve gerginim n9598 Zaman zaman bole gerginlikler yasiyorumm yani bu gerginlikler eskiden de vardi azaldi diye sevinmistim ama dun aksam ve bugunde ayni sekilde devam ediyor. Bu normal midir? |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Bugün kendimi haksızlığa uğramış hissediyorum... |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. Bugle, niye ki ne krz67 böyle negatif kelimeler kullanma amaaaaa utananadam ne oldu sen anlat bize yeter 44 |
Ynt: Şu an ki ruh halim.. İlgine teşekkür izumi...Olur bazen böyle şeyler değil mi?moralim süper çok şükür..oğlumun şirinliklerine,komikliklerine gülüyorum.. gogogo |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:11 AM. |