| ||||||||||
|
Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü Namazın oluşturduğu ruhsal değişim-gelişim( Dinci biri değilim) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Arkadaşlar aranızda Namaz kılan insanlar mutlaka vardır. Düzgün bir şekilde kılanan namazın insanı dengeye getirdiğini ve ruhsal olarak inanılmaz değişimler oluşturduğuna inanıyorum ve bizzat yaşadım. Ben kişisel gelişim denince aklıma ilk olarak dinimiz geliyor. Dinimize uygun olarak yaşadığımız zaman( özellikle ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Guest
| ![]() Arkadaşlar aranızda Namaz kılan insanlar mutlaka vardır. Düzgün bir şekilde kılanan namazın insanı dengeye getirdiğini ve ruhsal olarak inanılmaz değişimler oluşturduğuna inanıyorum ve bizzat yaşadım. Ben kişisel gelişim denince aklıma ilk olarak dinimiz geliyor. Dinimize uygun olarak yaşadığımız zaman( özellikle namazlar DOĞRU olarak kılındığı zaman) insan müthiş bir değişim-dönüşüm gerçekleşiyor. Ben reikiden tutun yogaya yogadan tutun hipnoza kadar tüm yöntemleri kullanan biriyim. Faylarınıda gördüm açokçası. Ama ana konuyu unutmamakta fayda olduğunu düşünüyorum. Umarım herkes mutlu olur.... Bu konuda aşıkçası arkadaşlarla fikir alış verişi yapmak isterim.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Tesekkür: 0
18 Mesajinıza toplam 49 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() varlığımızın karşısında ne var? diye soruyorum son zamanlar kendime, galiba gerilimim düştüğü için sorabiliyorum, varlığımızın karşısında başka insanların varolduğu şeklindeki yanlış algı kişiliğimizdeki biçok şeyin yanlış yapılanmasına sebep oluyor bence, varlığımızın karşısında Rabbimiz var, başkaları, başkalarının hayatları, beklentileri, düşünceleri ve bunların binlerce yüzbinlerce bileşeni yok, ben böyle anlıyor ve düşünüyorum, çünkü varlığımızın karşısında adalet sahibi, adaletle muamele ede yaratıcımız değilde, kendi kişisel özelliklerine göre hareket eden birisi, birileri, onların düşünce ürünleri olunca hayat içinden çıkılmaz bi hal alıyor, kontrol kaybediliyor, bi parçası olduklarımızı varlığımızın karşısında, karşı kutupta kabul edip değerlendirince onları affetmek de zorlaşıyor, son söz; bir parçasıyız o büyük kalabalığın(onları tehlike olarak algılamamalı, onların varlıkları, sahip oldukları bizim için bi gerilim oluşturmamalı) ve yaptıklarımız yapmamız gerekenlerle "enazından" ilgili değilse "niye huzurlu(ben huzuru "kendini gelecek için güvende ve tam hissetme hali" şeklinde anlıyorum) değilim" sorusunu kendimize boşu boşuna sormayalım. |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
109 Mesajinıza toplam 249 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() şimdi suya sabuna fazla bulaşmadan suyun sabunun etkilerini nasıl anlatsam acaba??bi kere su hayattır..ben anlatçam siz yorumlayın,su ve sabun o sordugunuz şey işte burda...su hayat dedik su olmadan hayat olmaz ben ölürüm en azından....benim için anlamı sevgili için temizlenme arınma,tek hüküm sahibiyle muhabbet etme...parçanın bütüne yönelmesi,en büyük ve yek gerçek aşka duyulan açlıgın fiili ve şekli ifadesi yanında.....görünmez bir miraca yükseliş olmalı amaç... yani pergelin bir ayagı orda sabit durmalı... yarama ilaç yanık yerime merhem onsuz ebedi hayat benim olsa istemem,diyen kişinin bakışı gibi... pergelin bi ayagı bazen sabit duramayabiliyo ve ya öylem görünse de şeklen ifade de kaymalar olabiliyo..çünkü bilinçaltı öyle çok dolmuş oluyo ki taşmak üzere belki de...işte o zaman pergelin -uçan halıda-sabit durması gereken ayagı battıkç acıtıyo insanı veya hiç duramıyo..çünkü pergelin diger ayagı kendi bildiğini okumaya başlamış mı o da ne?o zaman toparlanmak için tüm gereçleri yeniden ortaya dökmek lazım... madem o ayak sabit duracak bilinçaltını da bu gereçlere katmak lazım gelir.. su sabun meselesi çook uzun mesele ne kadar gidersen arkana bakıyosun oooda ne daha bi arpa boyu yol gidememiş oldugunu görüyorsun..bunun için en mükemmel şekilde donanmalı... sevgli ohbee ,çok dogru yazmıssın,hatta bu bakış açısının çeşitli kademeleri isimleri vardır...burda açmak uzun ve dokunaklı olabilir..yalnız şunu hatırlatayım..valrıgımızın karşısında ne var derken asıl muhataba götürür her zaman bu soru.parçanın muhatabı her zaman bütünüdür..toplamıdır ..ve diger kırık dökük gölgelerin bi tasarrufu olamaz,ama bunu idrak etmek büyük meseledir,çok zordur..tüm vadilerden geçmek gerekir... ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
109 Mesajinıza toplam 328 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Gerçekten namaz insanı fiziki ve ruhi yöndeinanılmaz rahatlatıyor namaz kılan insanları gözlemlemenizi rica ediyorum gençliğinden beri namaz kılan yaşlılarımız hep dinç ve sapasağlamdırlar ama geç yaşta başlayanlar yaşlanınca baya bir zorlanıyorlar bu da her işi zamanında yapmanın ehemmiyetini gösteriyor sanırım...
__________________ Seni tanımladım artık adın okyanus<br />bense içinde gezen avare bir yunus |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: May 2008
3 Mesajinıza toplam 6 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() namaz bence bir disiplindir. insanlar inanç olmadan yaşayamazlar. yani inanç ruhun ihityacıdır. meditasyon, reiki, derin düşünmek, dua etmek bunların hepsi ruhun huzur bulması için yapılan eylemlerdir. aslında ruh kendi özüyle buluşma noktasını aramaktadır. yani tanrısallaşmayı aramaktadır. dolayısıyla bu tür eylemler insanı içe dönmesini sağlar. insanlar beyinlerinin çok az kısmını kullanıyorlar. beyinde olan bu açılım içe dönerek sağlanır. yani tanrı boyutuna ulaşmanın tek yolu beynimiz ve düşüncelerimizdir. ne düşünürsen onu yaşarsın. düşünceler kaderimizdir deniyor. insan mı tanrıyı, tanrı mı insanı yarattı diyorlar. bu arayışlar tarih boyunca devam etmiştir. krallar, peygamberler, frevunlar hep tanrı arayışıyla çeşitli efsaneler üretmişlerdir. ben tanrı arayışına son noktayı yine bilimin koyacağına inananlardanım. yani kuantum fiziği, nano teknoloji atomum en küçük parçaları vs. en çok da düşünce gücü ve beyin gücü tanrının varlığını ve yaradılışın sırrını açıklayacağına inanmak istiyorum. saygılar |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Evet. Allah'ın Yarattığı ve emrettiği hiç bir şey yoktur ki, bir enerjisi bir faydası olmasın... ![]() Sağlıcakla... ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
Guest
| ![]() namaz kılmak hem fiziken hem ruhen insanı huzurlandırıyor fiziken sayısız faydası mevcut bi nevi spor zaten,ruhen ise günahlardan arındıgını ,affedildiğini ,dini görevlerinden en önemlisinin yerine getirmenin hazzı ,bütün bunlar insanı huzurlandırır .İnsanın beyninde bi soru işareti yada boşluk bırakmaz , dikkat edilmesi gereken husus ise kimse yanlış anlamasın ama emeklemesini bilmeden uçmaya kalkışmak ,bu gün psikiyatrisleri gezin bir çok hastası dine kendini fazla kaptırmaktan haşa kendini peygamber sananlarımı ararsın ermiş sananlarımı ararsın bissürü , arkadaşlar din iman ibadet adamı gercekten mükemmelliğe bir adım yaklaştırır ve bununla birlikte bilim ilim insanıda olmak insanı tam olgunlaştırır , dinde ayrım gayrım yoktur ama adam olgunluga erişmemiş belli bir bilgisi yok hoop kendini dine atıyo ibadet kötü deyil ama bu adam ibadeti derinlemesine hissediyo ve uyguluyo bilgi ve olgunluk eksiliğinden afedersiniz kafayı sıyırıyo islamda dinen ben çok ilerlemek istiyorum diyen bi kişi önce ibadetini dogru yapmalı,çok sabırlı olmalı,akıllı olmalı olgun olmalı çünkü bunların hepsi bir arada olmazsa kafayı bozar demek istediklerimin en kısa özeti şu şeytan ibadet eden insanların seviyesine göre musallat olur bu apaçık kuranda da geçiyo" biz kimseye kaldıramayacagı yükü yüklemeyiz" kasıt budur bence siz ibadeti artırdıkça şeytan da artacak siz ibadeti azalttıkça şeytanda azalacak eger kişi sabırlıysa şeytanı alt eder ve olgunluga ulaşır esas ibadet ondan sonra başlar çünkü artık şeytan yoktur nefis vardır , biraz daha sabreder nefside yenersen esas olgunluga ulaşırsın daglar önünde tuz buz olur denizler yatak gökler yorgan olur sarar her tarafını ara sıra namaz kılan biri olarak benim düşüncem bu |
![]() |
![]() | #8 (permalink) |
Guest
| ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() | #9 (permalink) |
Paşa Site Kedisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Bulunduğu yer: catland
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Ben namaz kılmıyorum daha doğrusu kılmayı tam olarak bilmediğimden kılmıyorum kandilerde yasin okur dua ederim bazen yürürken bile içimden ALLAH ile konuşurum ,dua ederim dertleşirim bunun verdiği huzur güven hiç bir yerde hissetmedim ilahi bir huzur ve rahatlayış ben sizler gibi fazla detaya giremicem bilği sahibi değilim çünki ama ben bunları hisediyorum ![]()
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() forum içersinde daima hatırlatmakta olduğumuz bir şey var .. insanların kişisel gelişimleri adına yaptıkları eylemlere siyaset din politika alet edilemez.. bu kural açık ve netir.. konu başlığı 1 yıl öncesine ait.. yazan arkadaşımızda aramızda aktif değil.. aramızda olmayan birisi adına bir şeyler söylemek doğru değil.. ama bildiğimiz bir gerçek varki kişi neyi inkar ediyorsa odur.. dindar olan dinini inkar etmez.. dinine inan onu savunmaya gerek görmez.. din siyaset v.b konuları tartışabilecek düzeyde ve olgunlukta değiliz.. hemen sinirler gerilip kırıcı davranışlar sergileniyor.. araştırmadan öğrenmeden sadece bildiğimizi sandıklarımızla körükörüne dindardırlık yada dinsizlik savunuluyor.. bu noktada bu sitede bu birliktelikte ulaşmaya çalıştığımız nokta her şeyin ve kerkezin üzerinde.. tartışma içerisine girilecek platformlar çok.. niyet buysa o adresler tercih edilmeli.. benimde siyaset hakkındasöylemek istediklerim var.. bir mesajımda bu konudaki düşüncemi gördünüzmü.. hayır.. aranızda bir çoğunuz benim kadar siyasi çalışmalarda yapmıyorsunuzdur.. ben bu fikirlerimi size genelden yada özelden yansıttım mı.. yansıttığım platformlar vardır.. görüşlerimi oradan bu konu ile ilgli insanlara bildiririm.. bu kadar basittir.. çünkü burdaki amacımız başka.. burada yapmaya çalıştığımız başka.. hepimiz iyi güzel mutlu huzurlu olmak adına çalışmalar yapıyoruz.. aramızda ermeniside var kürdüde.. türküde.. hıritiyanda var yahudide.. benim tanrım ile sizinki aynı olmadığında işaret parmağınızı yüzüme mi sallayacaksınız.. sizin kadar dindar olmadığım için önerilerime kulak mı asmayacaksınız.. o zaman hepimiz kendi minik dünyalarımızda yaşamaya devam etmeliyiz.. birlikten kardeşlikten barıştan mutluluktan söz edip sonra yargılayarak aslında kendimizle tezat düşmüş olmuyor muyuz.. namaz kılan gelsin namazın ruhsal katkılarını anlatsın.. ama kılmazsan taş olursun diyerek değil.. günah çıkaran gelsin nasıl yapıldığını anlatsın ama çıkarmassan cehennem alevinde yanacaksın diyerek değil.. şeytanda melekte biziz.. cennette cehenmemde yaşadığınız dünyaya nasıl davrandığınız ile ilgilidir.. bu dünyaya üç kuruşluk katkı sağlamadan görmediğiniz cennete gitmek için başkalarını kırma hakkına sahip değilsiniz.. yaradan adına yargılama hakkımızda yok..sizi yaratan güç onuda yaratmadımı.. bizler daha mı iyi biliyoruzda yanlış yada doğru konuşan birisini ona bu gücü veren yerine sorguluyoruz.. neden hep takacak bir kulp buluyoruzda birbirimizdeki güzellikleri özellikleri görmek için çaba vermiyoruz.. niye hep bizim tuttuğumuz takım .. inandığımız din.. soluduğumuz hava .. bastığımız toprak diğerlerinden daha değerli.. bu çeişitliliğin olması her şeyi görüp kabulenebilecek olgunluğun sınavında olduğumuzdan mı acaba.. birbirimizi bir yukarki basamağa taşımak için tüm görüşlerimizi deneyimlerimzii anlatabiliriz.. lakin birbirimizi ayrılığa.. provakate etmeye yönlendirecek hiç bir sözün yanımızda yeri yoktur.. yazışmalarımızdaki uslupta bu noktalara dikkat ederek beraberliğimizi sarsmayacak hususları göz önünde bulundurursanız sevinirim.. sizler benim aynamsınız ama yanlışta olsam bende sizin aynanınızım.. baktığınıda aynayı kırarsanız yanlış gösteriyo diye.. bin parça olur bir yanlışı bin tane görür hale gelirsiniz.. oysa ben hala bir tane olurum.. sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatım Değişti Klubü ve Serbest Kürsü Namazın oluşturduğu ruhsal değişim-gelişim( Dinci biri değilim) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Arkadaşlar aranızda Namaz kılan insanlar mutlaka vardır. Düzgün bir şekilde kılanan namazın insanı dengeye getirdiğini ve ruhsal olarak inanılmaz değişimler oluşturduğuna inanıyorum ve bizzat yaşadım. Ben kişisel gelişim denince aklıma ilk olarak dinimiz geliyor. Dinimize uygun olarak yaşadığımız zaman( özellikle ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Serbest Kürsü telkin cd indir izle İstanbul Serbest Kürsü nerededir kimdir Serbest Kürsü çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Serbest Kürsü hipnoz Serbest Kürsü olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Serbest Kürsü hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Serbest Kürsü kuantum düşünce kitap haberi