Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-04-2007, 11:25 PM   #3 (permalink)
lalezar
Çevirmen

lalezar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
109 Mesajinıza toplam 249 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
lalezar is an unknown quantity at this point
Standart Namazın oluşturduğu ruhsal değişim-gelişim( Dinci biri değilim)

şimdi suya sabuna fazla bulaşmadan suyun sabunun etkilerini nasıl anlatsam acaba??bi kere su hayattır..ben anlatçam siz yorumlayın,su ve sabun o sordugunuz şey işte burda...su hayat dedik su olmadan hayat olmaz ben ölürüm en azından....benim için anlamı sevgili için temizlenme arınma,tek hüküm sahibiyle muhabbet etme...parçanın bütüne yönelmesi,en büyük ve yek gerçek aşka duyulan açlıgın fiili ve şekli ifadesi yanında.....görünmez bir miraca yükseliş olmalı amaç...
yani pergelin bir ayagı orda sabit durmalı...
yarama ilaç yanık yerime merhem
onsuz ebedi hayat benim olsa istemem,diyen kişinin bakışı gibi...
pergelin bi ayagı bazen sabit duramayabiliyo ve ya öylem görünse de şeklen ifade de kaymalar olabiliyo..çünkü bilinçaltı öyle çok dolmuş oluyo ki taşmak üzere belki de...işte o zaman pergelin -uçan halıda-sabit durması gereken ayagı battıkç acıtıyo insanı veya hiç duramıyo..çünkü pergelin diger ayagı kendi bildiğini okumaya başlamış mı o da ne?o zaman toparlanmak için tüm gereçleri yeniden ortaya dökmek lazım...
madem o ayak sabit duracak bilinçaltını da bu gereçlere katmak lazım gelir..
su sabun meselesi çook uzun mesele ne kadar gidersen arkana bakıyosun oooda ne daha bi arpa boyu yol gidememiş oldugunu görüyorsun..bunun için en mükemmel şekilde donanmalı...

sevgli ohbee ,çok dogru yazmıssın,hatta bu bakış açısının çeşitli kademeleri isimleri vardır...burda açmak uzun ve dokunaklı olabilir..yalnız şunu hatırlatayım..valrıgımızın karşısında ne var derken asıl muhataba götürür her zaman bu soru.parçanın muhatabı her zaman bütünüdür..toplamıdır ..ve diger kırık dökük gölgelerin bi tasarrufu olamaz,ama bunu idrak etmek büyük meseledir,çok zordur..tüm vadilerden geçmek gerekir...
lalezar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla