Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumsuz-dusunceyi-disarida-tutun/)
-   -   olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumsuz-dusunceyi-disarida-tutun/463158-olumsuzlugu-uzaklastirmak-icin-tek-cumle.html)

arca 25-05-2010 10:16 PM

Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle

diğer melek Ezeli Nur mu yoksa???

Sultan 26-05-2010 08:13 AM

Alıntı:

Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 748559)
Supersiniz arkadaşlar bengusum super konu iyi ki açmışsın..Yorumlar ve tavsiyeler super.
Benim aklıma olumsuz düşünce gelince düşüncenin içerisinden akıyorum ve buda geçer söylüyorum.Bir bakmışım ki yok olmuş.

Alıntı:

arca Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 748605)
diğer melek Ezeli Nur mu yoksa???

Alıntı:

Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 748629)
Bak bende merak ettim he :D:D:D Acaba ben miyim bende senin gibi diğer meleği bilmiyorum arca :D:D:D Bana göre bu sitedeki herkes melek.

teşekkür ederim arkadaşlar bu sitede her kes melek y789

ethanhunt 31-05-2010 01:10 AM

Alıntı:

gunesim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577273)
ben olumsuz bir şey aklıma geldiğinde ismail yk nın şarkısını bağırarak söylerim. guitar sonra pencereyi açıp derin nefes alıp veririm. rahatlarım.

Hocam hangisini dinliyorsun "allah belanı versin" falanmı yoksa? :)

zahiri 10-06-2010 04:59 PM

tam da ihtiyacim olan sey! cok sagol bengusu :)

Sultan 10-06-2010 10:20 PM

Alıntı:

zahiri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 751396)
tam da ihtiyacim olan sey! cok sagol bengusu :)

tam ihtiyacın olduğunda karşına çıkmasına sevindim.
iyi ki varsınız
y789

Parlayan 11-06-2010 12:46 AM

Tamda olumsuzluklarla cebelleşirken harika buu..Çok teşekkürler paylaşımın için....

BUNDAN SONRA NE DÜŞÜNECEĞİMİ MERAK EDİYORUM....dusun2

prenses1 23-06-2010 11:43 AM

artık hiç olumsuz düşünmüyorum ne zaman olumsuz bir şey gelse bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum diyorum..sevgili bengusu iyi ki varsın

Nefti_ 23-06-2010 01:29 PM

Hımm bundan sonraki düşüncemi merak ediyorum sanki bu cümlenin içinde biraz dalga geçme,biraz küçümseme var olumsuz düşünceye karşı bir meydan savaşı açıyormuşuz gibi geldi bana:)Teşekkür ederim bengusu işime çoookkk yarayacağına eminim.Sevgiyle kal.

RenaC 23-06-2010 06:55 PM

Ben elimden geldiğince olumsuzu atmaya çalışıyorum içimden.Ama bazen gerçeklerden kaçıyormuşum gibi geliyor bana nedense.

sesimi duyan yokmu 26-06-2010 01:05 AM

bugun olumsuz dusuncelerden bol birsey yok bende.hemde kafayi yedirtecek kadar.ooooffff ooooffff.cok gucsuzum.insalara gerekli cevabi verip susturmadigim icin sonrada boyle kendimi yiyip bitiriyorum.yillar yili bu boyle oldu.herseyi yikmak istiyorum.rahat birakin beni artiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik.defoluuuuuuuuuuuuuu uuuun diye bangir bangir bagirmak feryat etmek istiyorum.uzgunum arkadaslar sizleride olumsuz dusuncelerime yem ettigim icin.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:51 PM.