![]() |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle diğer melek Ezeli Nur mu yoksa??? |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
|
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle tam da ihtiyacim olan sey! cok sagol bengusu :) |
iyi ki varsınızy789 |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Tamda olumsuzluklarla cebelleşirken harika buu..Çok teşekkürler paylaşımın için.... BUNDAN SONRA NE DÜŞÜNECEĞİMİ MERAK EDİYORUM....dusun2 |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle artık hiç olumsuz düşünmüyorum ne zaman olumsuz bir şey gelse bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum diyorum..sevgili bengusu iyi ki varsın |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Hımm bundan sonraki düşüncemi merak ediyorum sanki bu cümlenin içinde biraz dalga geçme,biraz küçümseme var olumsuz düşünceye karşı bir meydan savaşı açıyormuşuz gibi geldi bana:)Teşekkür ederim bengusu işime çoookkk yarayacağına eminim.Sevgiyle kal. |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Ben elimden geldiğince olumsuzu atmaya çalışıyorum içimden.Ama bazen gerçeklerden kaçıyormuşum gibi geliyor bana nedense. |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle bugun olumsuz dusuncelerden bol birsey yok bende.hemde kafayi yedirtecek kadar.ooooffff ooooffff.cok gucsuzum.insalara gerekli cevabi verip susturmadigim icin sonrada boyle kendimi yiyip bitiriyorum.yillar yili bu boyle oldu.herseyi yikmak istiyorum.rahat birakin beni artiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik.defoluuuuuuuuuuuuuu uuuun diye bangir bangir bagirmak feryat etmek istiyorum.uzgunum arkadaslar sizleride olumsuz dusuncelerime yem ettigim icin. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:51 PM. |