![]() |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Alıntı:
evet savaştığın şey güçlenir..bu sözün benim için beni sarsan bir söz oldu..çok teşekkür ederim.. savaşmayı bıraktıracak,tüm hırslardan uzaklaştıracak çok önemli bir bilgi altını çiziyorummmy789 |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle tesadüf bu ya , eşim ve ben tam da bu MÜTHİŞ paylaşımı okurken;eşim son kalan çikolata kaplı rulo katı bitirmiş..ve bana da "ACABA BUNDAN SONRA Kİ DÜŞÜNCEM NE OLACAK?" diye sormak düştü.eşime dönüp sorduğumda tatlı bir tebessüm çıkıverdi ortaya... teşekkür ederim BENGUSU!!! |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Ne güzell sevincli |
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Sitemizin meleği gelmiş.Hoşgeldin bengusu... |
|
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle O melek hepp bizimlee ::) Bakma senn, yokmuş gibi gözüktüğünee sevincli Bi melek daha var, aslında o da bizimle ama şimdilik değilmiş gibi gözüküyor. . |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Kim diğer melek... |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Arkadaşlar bir de yeni farkettiğim birşeyi sizlerle paylaşmak isterim . Canım sıkkın olduğu zamanlarda her nerede isem etrafıma bakıp cisimlerin , şekillerin, insanların birbirlerinden farklı olduğunu, aynı masa üzerindeki iki ayrı noktanın bile aynı olmadığını düşündüğümde, içtiğim suyun bir önceki bardaktakiyle aynı olmadığını düşündüğümde içimi garip bir mutluluk ve sevinç kaplıyor, bir anda neşe doluyorum. "FARKLI " diyorum ve renkleri sanki bir anda değişiyormuş gibi oluyor :)))))))))))) herkes için sonsuz mutluluklar diliyorum biliyorumki bunu ve daha iyisini hakediyoruz , bu sitede bu cümleleri kurabilme yetisini bana kazandıran arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ki çok sayıda konuyu okumuş olan arkadaşlarım farketmiştirler: her bir harf ve kelimemle olumlamaya özen gösteriyorum. neşeyle ve sevgiyle yaşayın :)))))) |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle evet ben de merak ettim kim diğer melek ... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:08 AM. |