Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumsuz-dusunceyi-disarida-tutun/)
-   -   olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumsuz-dusunceyi-disarida-tutun/463158-olumsuzlugu-uzaklastirmak-icin-tek-cumle.html)

bluegirlx 14-03-2010 07:27 PM

Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle

Alıntı:

Megavolt Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589701)
Çoook teşekkür ederim :) şimdi ana fikri daha iyi anladım (ister istemez yaptığım şeyin nihayetinde kötü birşeye odaklanmak anlamına geldiğini anladım, bir nevi savaştığım şeyin de güçlenmesi gibi ) sevgiyle kalın

evet savaştığın şey güçlenir..bu sözün benim için beni sarsan bir söz oldu..çok teşekkür ederim..

savaşmayı bıraktıracak,tüm hırslardan uzaklaştıracak çok önemli bir bilgi altını çiziyorummmy789

simetra 14-03-2010 07:51 PM

tesadüf bu ya , eşim ve ben tam da bu MÜTHİŞ paylaşımı okurken;eşim son kalan çikolata kaplı rulo katı bitirmiş..ve bana da "ACABA BUNDAN SONRA Kİ DÜŞÜNCEM NE OLACAK?" diye sormak düştü.eşime dönüp sorduğumda tatlı bir tebessüm çıkıverdi ortaya...

teşekkür ederim BENGUSU!!!

maviinci 14-03-2010 07:54 PM

Ne güzell sevincli

Sultan 14-03-2010 09:37 PM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589723)
evet savaştığın şey güçlenir..bu sözün benim için beni sarsan bir söz oldu..çok teşekkür ederim..

savaşmayı bıraktıracak,tüm hırslardan uzaklaştıracak çok önemli bir bilgi altını çiziyorummmy789

Alıntı:

simetra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589728)
tesadüf bu ya , eşim ve ben tam da bu MÜTHİŞ paylaşımı okurken;eşim son kalan çikolata kaplı rulo katı bitirmiş..ve bana da "ACABA BUNDAN SONRA Kİ DÜŞÜNCEM NE OLACAK?" diye sormak düştü.eşime dönüp sorduğumda tatlı bir tebessüm çıkıverdi ortaya...

teşekkür ederim BENGUSU!!!

Alıntı:

nsmr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589729)
Ne güzell sevincli

evet her şey gönlünüzce olumsuz düşünceden uzak olsun.ve ne zaman olumsuz düşünürseniz cümleniz aklınızda olsun.sevgiyle mutlu kalıny789

vitamin61 14-03-2010 09:38 PM

Sitemizin meleği gelmiş.Hoşgeldin bengusu...

simetra 14-03-2010 09:43 PM

Alıntı:

vitamin61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589754)
Sitemizin meleği gelmiş.Hoşgeldin bengusu...

melek gelmiş gitmiş ben kacırmısım..ama çok sevindim bana cevap yazdığı için... sana da teşekkür ederim vitamin61art56art56

maviinci 14-03-2010 09:45 PM

O melek hepp bizimlee ::) Bakma senn, yokmuş gibi gözüktüğünee sevincli Bi melek daha var, aslında o da bizimle ama şimdilik değilmiş gibi gözüküyor. .

vitamin61 14-03-2010 09:46 PM

Kim diğer melek...

Megavolt 14-03-2010 10:23 PM

Arkadaşlar bir de yeni farkettiğim birşeyi sizlerle paylaşmak isterim . Canım sıkkın olduğu zamanlarda her nerede isem etrafıma bakıp cisimlerin , şekillerin, insanların birbirlerinden farklı olduğunu, aynı masa üzerindeki iki ayrı noktanın bile aynı olmadığını düşündüğümde, içtiğim suyun bir önceki bardaktakiyle aynı olmadığını düşündüğümde içimi garip bir mutluluk ve sevinç kaplıyor, bir anda neşe doluyorum. "FARKLI " diyorum ve renkleri sanki bir anda değişiyormuş gibi oluyor :)))))))))))) herkes için sonsuz mutluluklar diliyorum biliyorumki bunu ve daha iyisini hakediyoruz , bu sitede bu cümleleri kurabilme yetisini bana kazandıran arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ki çok sayıda konuyu okumuş olan arkadaşlarım farketmiştirler: her bir harf ve kelimemle olumlamaya özen gösteriyorum. neşeyle ve sevgiyle yaşayın :))))))

simetra 14-03-2010 10:46 PM

evet ben de merak ettim kim diğer melek ...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:08 AM.