Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumsuz-dusunceyi-disarida-tutun/)
-   -   olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumsuz-dusunceyi-disarida-tutun/463158-olumsuzlugu-uzaklastirmak-icin-tek-cumle.html)

pimpinella anisum 07-12-2011 05:25 PM

Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle

Alıntı:

güldeniz1994 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812933)
neden öyle dedinizki?

sen, her yoldan geçenin kafanı karıştırmasına izin verme tatlım actionsmile

kutayhun 09-12-2011 12:43 AM

eğer olumsuzluğu dağıtmak istiyorsanız bunun en kolay yolu.. güzel eğlenceli bir şarkı dinlemektir.. şarkıyı dinleyin ve ardından yaratıcıya şükredin....

_jenny_ 09-12-2011 11:10 PM

Alıntı:

kutayhun Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 813123)
eğer olumsuzluğu dağıtmak istiyorsanız bunun en kolay yolu.. güzel eğlenceli bir şarkı dinlemektir.. şarkıyı dinleyin ve ardından yaratıcıya şükredin....

bu gerçekten çok doğru bende çok uygularım canım sıkkınsa olumsuz düşünce gitmiyorsa aklımdan açarım son ses müziği ve inanılmz bir mutluluk verir bu bana kesinlikle deneyin arkadaşlar etkisini görüceksiniz

yelda_k 10-12-2011 12:35 AM

BUNDAN
SONRAKİ DÜŞÜNCEMİN
NE OLACAĞINI MERAK EDİYORUMMM

manyakkk 27-12-2011 09:58 PM

Kesinlikle işe yarıyor.Olumsuz birşey düşündükden sonra bu cümleyi tekrarlıyorum ve beynim stop ediyor :))

prenses1 28-12-2011 10:21 AM

Alıntı:

manyakkk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815023)
Kesinlikle işe yarıyor.Olumsuz birşey düşündükden sonra bu cümleyi tekrarlıyorum ve beynim stop ediyor :))

bendede çok işe yarıyor...:)

Merto 28-12-2011 10:45 AM

Soruların özelliklede bilinçli olarak kendimize sorduğumuz soruların düşünce ve duygularımızı istediğimiz şekilde yönlendirmede inanılmaz etkisi vardır.

İçsel sorularımız bizi karmaşıklıktan uzaklaştırır ve belli bir hedefe yönlendirir.
Her konuda bu soruları kullanabiliriz.

Bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum ifadesi acaba şimdi aklımdan ne geçecek sorusunu üretir ki bu da an farkındalığına geçmemizi ve düşünce sürecini izlemeye başlamamızı tetikler. Böylece farkında olmadan aklımızdan geçerek bizi olumsuzluğa sürükleyebilecek duygu ve düşünce sürecini farkedip, tekrar dengeye gelmemizi sağlar. İstersek olumluya geçer istersek dengede kalırız.

siberalem 25-01-2012 08:54 PM

slm arkadaşlar evet ne düşünürsenız onu yaşarsınız ben herşeyı olumlu ve güzel düşünüyorum ve yaşiyorum herşey çok daha güzel olaçak sevgiyle kalın iyiki varız allaha çok şükür bu günlerimize çok mutluyum partysmileypartysmileyO0O0O0O0

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:52 AM.