![]() |
olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle ben olumsuz bir düşünce aklıma geldiği zaman hemen kendime "bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum" diye bir kaç defa soruyorum.hem ben hem arkadaşlarım bunu denedi ve başarılı olduk.burda sizinle paylaşmak istedim varmısınız demeye iyi ki varsınız sevgiyle mutlu kalasınızy789 |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle ne oluyor anlayamadım? |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Valla supermis .Bundan sonraki dusuncemi merak ediyorum .Ben olumsuz dusununce oda degistiriyorum ,yada balkona cikarim .Bu daha kolaymis yerinden kalkmana gerek yok .Iste akil akildan ustundur demis atalarimiz .Ellerine saglik bengusuy789 |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle olumsuz düşüncedeyken olumsuz düşüncenin uzaklaşması için kendine bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum diye sorduğunda bilinçaltın olumsuz düşünceye odaklanmanı engelliyor bir süre sonra olumlu düşünmeye başlıyorsun iyi ki varsın mutlu kalasıny789 |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle hmm denemeli.Paylaşım için teşekkürler sarı papatyamactionsmile |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle sizin kendinize sorduğunuz soruda güzelmiş bende genelde aklıma olumsuz düşünceler geldiğinde ''seni dipsiz kuyuya atıyorum'' diyorum |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle biraz önce canımı sıkan bir olay oldu.içimden hep cevap veriyordum kızıyordum olumsuz düşünmeye başladım sonra bu yazıyı okudum bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum diye sordum.sanki beynimde sadece o soru vardı o kendimle yaptığım o konuşmalar durdu sonra keyifli olduğum bir ana odaklandım süpermiş iyiki varsın bengusublissyblissyblissy |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle bengusucum teşekkürler paylaşımın için ellerine sağlık |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle süpermiş hemde kolay sevgiyle kal... |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:52 PM. |