Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumsuz-dusunceyi-disarida-tutun/)
-   -   olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumsuz-dusunceyi-disarida-tutun/463158-olumsuzlugu-uzaklastirmak-icin-tek-cumle.html)

aprilrose 30-12-2009 02:40 PM

Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle

Gerçekten harika bengisu, benim de bir yöntemim var paylaşmak istedim.
Düşüncelerimin realize olduğu gerçeğinden yola çıkarak, bende sık sık kendime şunu sorarım.
"Ben şu anda kendime neyi çekiyorum, nasıl hissediyorum."
Bu yöntem de tutuyor :)

Sultan 30-12-2009 03:06 PM

bende deneyeceğim teşekkür ederimy789

care 30-12-2009 03:07 PM

Benim zihinsel takintilarim oldugu icin,olumsuz dusunceler silsilesiyle ugrasmak durumunda kaliyorum cogu zaman...benim icin birebir iyi bir yol gibi gorunuyor,deneyip sonucuda yazicam...tesekkurler bengusu iyiki varsin :)

doris 30-12-2009 03:22 PM

TATLI CİCİ BENGUSU İYİKİ VARSIN SEN YAy789

Sultan 30-12-2009 03:22 PM

Alıntı:

care Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577210)
Benim zihinsel takintilarim oldugu icin,olumsuz dusunceler silsilesiyle ugrasmak durumunda kaliyorum cogu zaman...benim icin birebir iyi bir yol gibi gorunuyor,deneyip sonucuda yazicam...tesekkurler bengusu iyiki varsin :)

canım sende iyi varsın takıntılarım olduğu için cümleni kurarken dikkat et her şey pozitif olsun ondan sonra değişimi gör.sevgiyle mutlu kaly789

Yakut_21 30-12-2009 04:47 PM

ben aklıma olumsuz bişey geldiğinde tezahür ettirmenin kayıp sırrı bölümünde bahsedilen 17 sn mutlu bi anımı düşünüyorum kesinlikle işe yarıyor ama bu daha kısa bi yöntem bunuda denicem.teşekkürlers456

altann 30-12-2009 07:51 PM

bende olumsuz dusunce olustugu anda önce duruorum bi mezdeke acıorum gülüorum sözlerine biraz sonra yeniden olumlu dusunuorum :) bunuda tavsiye ederm . bu yöntemde cok etkili ama tşkler...

Houner 30-12-2009 08:41 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577110)
ben olumsuz bir düşünce aklıma geldiği zaman hemen kendime "bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum"
diye bir kaç defa soruyorum.hem ben hem arkadaşlarım bunu denedi ve başarılı olduk.burda sizinle paylaşmak istedim varmısınız demeye iyi ki varsınız sevgiyle mutlu kalasınızy789

çok güzel bulmuşsunuz teşekkürler yaratıcılığınızın devamını bekleriz tabi kendimizdende herzaman

canel 30-12-2009 08:50 PM

harika çok teşekkür bengüsu . benimde çok sık olumsuz düşünce ye kapıldıgımolur.bunu denemeliyim .Ellerine ve gönlüne sağlık.Böyle yazılarını bekleriz.

Sultan 30-12-2009 08:54 PM

Alıntı:

Yakut_21 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577223)
ben aklıma olumsuz bişey geldiğinde tezahür ettirmenin kayıp sırrı bölümünde bahsedilen 17 sn mutlu bi anımı düşünüyorum kesinlikle işe yarıyor ama bu daha kısa bi yöntem bunuda denicem.teşekkürlers456

Alıntı:

altann Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577254)
bende olumsuz dusunce olustugu anda önce duruorum bi mezdeke acıorum gülüorum sözlerine biraz sonra yeniden olumlu dusunuorum :) bunuda tavsiye ederm . bu yöntemde cok etkili ama tşkler...

Alıntı:

Houner Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577263)
çok güzel bulmuşsunuz teşekkürler yaratıcılığınızın devamını bekleriz tabi kendimizdende herzaman

Alıntı:

canel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577265)
harika çok teşekkür bengüsu . benimde çok sık olumsuz düşünce ye kapıldıgımolur.bunu denemeliyim .Ellerine ve gönlüne sağlık.Böyle yazılarını bekleriz.

teşekkür ederim iyiki varsınızy789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:04 AM.