![]() |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Gerçekten harika bengisu, benim de bir yöntemim var paylaşmak istedim. Düşüncelerimin realize olduğu gerçeğinden yola çıkarak, bende sık sık kendime şunu sorarım. "Ben şu anda kendime neyi çekiyorum, nasıl hissediyorum." Bu yöntem de tutuyor :) |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle bende deneyeceğim teşekkür ederimy789 |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Benim zihinsel takintilarim oldugu icin,olumsuz dusunceler silsilesiyle ugrasmak durumunda kaliyorum cogu zaman...benim icin birebir iyi bir yol gibi gorunuyor,deneyip sonucuda yazicam...tesekkurler bengusu iyiki varsin :) |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle TATLI CİCİ BENGUSU İYİKİ VARSIN SEN YAy789 |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Alıntı:
|
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle ben aklıma olumsuz bişey geldiğinde tezahür ettirmenin kayıp sırrı bölümünde bahsedilen 17 sn mutlu bi anımı düşünüyorum kesinlikle işe yarıyor ama bu daha kısa bi yöntem bunuda denicem.teşekkürlers456 |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle bende olumsuz dusunce olustugu anda önce duruorum bi mezdeke acıorum gülüorum sözlerine biraz sonra yeniden olumlu dusunuorum :) bunuda tavsiye ederm . bu yöntemde cok etkili ama tşkler... |
|
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle harika çok teşekkür bengüsu . benimde çok sık olumsuz düşünce ye kapıldıgımolur.bunu denemeliyim .Ellerine ve gönlüne sağlık.Böyle yazılarını bekleriz. |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:04 AM. |