![]() |
olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle ben olumsuz bir düşünce aklıma geldiği zaman hemen kendime "bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum" diye bir kaç defa soruyorum.hem ben hem arkadaşlarım bunu denedi ve başarılı olduk.burda sizinle paylaşmak istedim varmısınız demeye iyi ki varsınız sevgiyle mutlu kalasınızy789 |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle ne oluyor anlayamadım? |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Valla supermis .Bundan sonraki dusuncemi merak ediyorum .Ben olumsuz dusununce oda degistiriyorum ,yada balkona cikarim .Bu daha kolaymis yerinden kalkmana gerek yok .Iste akil akildan ustundur demis atalarimiz .Ellerine saglik bengusuy789 |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle olumsuz düşüncedeyken olumsuz düşüncenin uzaklaşması için kendine bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum diye sorduğunda bilinçaltın olumsuz düşünceye odaklanmanı engelliyor bir süre sonra olumlu düşünmeye başlıyorsun iyi ki varsın mutlu kalasıny789 |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle hmm denemeli.Paylaşım için teşekkürler sarı papatyamactionsmile |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle sizin kendinize sorduğunuz soruda güzelmiş bende genelde aklıma olumsuz düşünceler geldiğinde ''seni dipsiz kuyuya atıyorum'' diyorum |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle biraz önce canımı sıkan bir olay oldu.içimden hep cevap veriyordum kızıyordum olumsuz düşünmeye başladım sonra bu yazıyı okudum bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum diye sordum.sanki beynimde sadece o soru vardı o kendimle yaptığım o konuşmalar durdu sonra keyifli olduğum bir ana odaklandım süpermiş iyiki varsın bengusublissyblissyblissy |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle bengusucum teşekkürler paylaşımın için ellerine sağlık |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle süpermiş hemde kolay sevgiyle kal... |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Gerçekten harika bengisu, benim de bir yöntemim var paylaşmak istedim. Düşüncelerimin realize olduğu gerçeğinden yola çıkarak, bende sık sık kendime şunu sorarım. "Ben şu anda kendime neyi çekiyorum, nasıl hissediyorum." Bu yöntem de tutuyor :) |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle bende deneyeceğim teşekkür ederimy789 |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Benim zihinsel takintilarim oldugu icin,olumsuz dusunceler silsilesiyle ugrasmak durumunda kaliyorum cogu zaman...benim icin birebir iyi bir yol gibi gorunuyor,deneyip sonucuda yazicam...tesekkurler bengusu iyiki varsin :) |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle TATLI CİCİ BENGUSU İYİKİ VARSIN SEN YAy789 |
|
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle ben aklıma olumsuz bişey geldiğinde tezahür ettirmenin kayıp sırrı bölümünde bahsedilen 17 sn mutlu bi anımı düşünüyorum kesinlikle işe yarıyor ama bu daha kısa bi yöntem bunuda denicem.teşekkürlers456 |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle bende olumsuz dusunce olustugu anda önce duruorum bi mezdeke acıorum gülüorum sözlerine biraz sonra yeniden olumlu dusunuorum :) bunuda tavsiye ederm . bu yöntemde cok etkili ama tşkler... |
|
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle harika çok teşekkür bengüsu . benimde çok sık olumsuz düşünce ye kapıldıgımolur.bunu denemeliyim .Ellerine ve gönlüne sağlık.Böyle yazılarını bekleriz. |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle ben olumsuz bir şey aklıma geldiğinde ismail yk nın şarkısını bağırarak söylerim. guitar sonra pencereyi açıp derin nefes alıp veririm. rahatlarım. |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle kusura bakmayın biraz kaba gelebilir ama aklıma olumsuz bişey geldiğinde aklıma gelen şeye küfür ediyorum:D ve bayada işe yarıyo,herkesin bi tarzı var:D |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle ben de hafif küfür ediyorum sevincli ama suçsuz küfür hafif olandan actionsmile |
Alıntı:
|
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Ben de bir kitapta okumuştum. Belki de internette okumuştum. Belki de gazetede okumuştum. Belki bir dergiden okumuştum. Belki de bir takvim yaprağında okumuştum. Belki de.. Tamam tamam.. :) Bazı insanlar çok vesveseli, çok takıntılı olurlar diyordu.. Aklınıza böyle birşey geldiğinde, dilinizi dişlerinizin arasına alıp hafifçe ısırın, bu şekildeyken vesveseli birşey düşünemezsiniz.. Denedim.. Gerçekten de öyle oluyor.. Tavsiye ederim.. |
"bir yargının gelmekte olduğunu,bir alışkanlığa kapılmaya başladığını gördüğün anda hemen nefes ver sanki yargıyı nefesle birlikte dışarı atıyormuş gibi.derin bir şekilde,göbeğini içine çekerek nefes ver ve havayı dışarı atarken,yargının tümüyle dışarı atıldığını canlandır ve hisset. sonra temiz havayı derin bir şekilde,iki-üç kez içine çek. bak bakalım ne oluyor.bambaşka bir tazelik hissedeceksin,eski alışkanlık seni ele geçirmeyi başaramadı." |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Toplam 1 Eklenti bulunuyor. olumsuz düşünce ; bu bölümden başka bir bölüme geçmek istiyorum yaaaa!!!artık daha fazla bu salaklarla çalışamam soru : bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum? ve işte içimdeki ses ne diyor : yaz başında sana teklif getirilen başka bir bölüm vardı. hatırla . o zaman reddettin ama bi düşün hele bi düşün. hem artık yorulmuyorsun artık fazla mesai yapmıyorsun artık haftasonu da işe gitmek zorunda kalmıyorsun artık şu an ki maaşın eskisinden daha yükseekkkk ayyyy süper...pazartesi açılımlara başlıyorum. teklifi düşündüm ve kabul ediyorum ..bunu mutlaka yetkililerle paylaşıyorum sevgiler.. |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle hımm denerim.Ama kısa olması iimiş.!!! |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle olumsuz düşünce artık bana uğramıyor. uğrarsa bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum diyorum hatırlamasıda kolay bir cümle.. |
y789 |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Çok teşekür ediyorum. |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle olumsuz düşünceler korksun artık benden paylaşım için teşekkür ederimO0 |
Eger dememeliysem derdimi nasil anlatmaliyim onuda yazar misin :) iyiki varsiiinnnnnnnnn,sevgiler... |
canım ağzından çıkan her cümle,her kelime pozitif olsun.değişim sürecinde neye odaklanırsak onu kedimize çekeriz.pozitif ve güzel düşünmeye odaklan hayatına onu çekersin neğatif düşünmeye odaklan hayatına hep onu çekersin.takıntıların konusunda da olumlu konuşmaya bak.farkı göreceksin.sevgiyle mutlu kaly789 |
|
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle dişçi koltuğunda ağrı duymamak için sürekli kendime bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum dedim.ve ben hiç acı ağrı duymadan olumsuzluğa kapılmadan o koltuktan kalktım sizde deneyin arkadaşlar sevgiyle mutlu kalın iyi ki varsınızy789 |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Teşekürler bengusu düşünce değiştirmek için çok etkili bi yöntem. Benim biraz farklı bi sorum olacak .Sık sık kendimi enerji olarak hayal ediyorum ve istemediğim düşüncelerimde bu enerji bedenime yapışmış kırmızı veya kahve renkte küçük enerji topları olarak görüyorum(enerji bedenimi düşündüğüm anda zaten orda olduklarını görüyorum :( )..Ne kadar uzağa fırlatırsam fırlatayım tekrar gelip yapışıyorlar.(Genel anlamda pozitif düşündüğümü ve pozitif yaşadığımı söyleyebilirim).Bunu aşmak için neler yapabilirim.Düşünce sistemimde bir yanlışlık mı var? |
|
|
evt düşüncelerin olumlu olması önemli. bende dişçiden örnek vereyim. dün dolgu için dişçiye gittim öncesinde malum olduğu üzere dişi o zızızızzıııı diye çalışan şeyle temizlemesi gerekti bende o cihazdan küçüklüğümde ddişçileerde geçtiği için hep korktum . bu konuyu öncelerde babama sölemiştim o da bana " ben o cihazdan korkmuyorum hatta gıdıklanıyorum bile " demişti. o sırada babamın bu dediğni anımsadım. bende gıdıklandığımı imgeledim ve gerçektende gülmek geldi içimden. teşekkürler babacım . y789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:38 AM. |