Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumsuz-dusunceyi-disarida-tutun/)
-   -   olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumsuz-dusunceyi-disarida-tutun/463158-olumsuzlugu-uzaklastirmak-icin-tek-cumle.html)

Sultan 30-12-2009 09:16 AM

olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle

ben olumsuz bir düşünce aklıma geldiği zaman hemen kendime "bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum"
diye bir kaç defa soruyorum.hem ben hem arkadaşlarım bunu denedi ve başarılı olduk.burda sizinle paylaşmak istedim varmısınız demeye iyi ki varsınız sevgiyle mutlu kalasınızy789

naz78 30-12-2009 09:23 AM

Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle

ne oluyor anlayamadım?

derya hanim 30-12-2009 09:27 AM

Valla supermis .Bundan sonraki dusuncemi merak ediyorum .Ben olumsuz dusununce oda degistiriyorum ,yada balkona cikarim .Bu daha kolaymis yerinden kalkmana gerek yok .Iste akil akildan ustundur demis atalarimiz .Ellerine saglik bengusuy789

Sultan 30-12-2009 09:31 AM

olumsuz düşüncedeyken olumsuz düşüncenin uzaklaşması için kendine bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum diye sorduğunda bilinçaltın olumsuz düşünceye odaklanmanı engelliyor bir süre sonra olumlu düşünmeye başlıyorsun iyi ki varsın mutlu kalasıny789

Elektra 30-12-2009 09:32 AM

hmm denemeli.Paylaşım için teşekkürler sarı papatyamactionsmile

KURDELE 30-12-2009 09:37 AM

sizin kendinize sorduğunuz soruda güzelmiş bende genelde aklıma olumsuz düşünceler geldiğinde ''seni dipsiz kuyuya atıyorum'' diyorum

aybükem 30-12-2009 10:07 AM

biraz önce canımı sıkan bir olay oldu.içimden hep cevap veriyordum kızıyordum olumsuz düşünmeye başladım sonra bu yazıyı okudum bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum diye sordum.sanki beynimde sadece o soru vardı o kendimle yaptığım o konuşmalar durdu sonra keyifli olduğum bir ana odaklandım süpermiş iyiki varsın bengusublissyblissyblissy

bayşegül 30-12-2009 10:11 AM

bengusucum teşekkürler paylaşımın için
ellerine sağlık

derya88 30-12-2009 10:36 AM

süpermiş hemde kolay sevgiyle kal...

Sultan 30-12-2009 02:02 PM

Alıntı:

maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577122)
hmm denemeli.Paylaşım için teşekkürler sarı papatyamactionsmile

Alıntı:

KURDELE Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577124)
sizin kendinize sorduğunuz soruda güzelmiş bende genelde aklıma olumsuz düşünceler geldiğinde ''seni dipsiz kuyuya atıyorum'' diyorum

Alıntı:

aybükem Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577133)
biraz önce canımı sıkan bir olay oldu.içimden hep cevap veriyordum kızıyordum olumsuz düşünmeye başladım sonra bu yazıyı okudum bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum diye sordum.sanki beynimde sadece o soru vardı o kendimle yaptığım o konuşmalar durdu sonra keyifli olduğum bir ana odaklandım süpermiş iyiki varsın bengusublissyblissyblissy

Alıntı:

bayşegül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577135)
bengusucum teşekkürler paylaşımın için
ellerine sağlık

Alıntı:

derya88 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577139)
süpermiş hemde kolay sevgiyle kal...

teşekkür ederim iyiki varsınız sevgiyle mutlu kalasıny789

aprilrose 30-12-2009 02:40 PM

Gerçekten harika bengisu, benim de bir yöntemim var paylaşmak istedim.
Düşüncelerimin realize olduğu gerçeğinden yola çıkarak, bende sık sık kendime şunu sorarım.
"Ben şu anda kendime neyi çekiyorum, nasıl hissediyorum."
Bu yöntem de tutuyor :)

Sultan 30-12-2009 03:06 PM

bende deneyeceğim teşekkür ederimy789

care 30-12-2009 03:07 PM

Benim zihinsel takintilarim oldugu icin,olumsuz dusunceler silsilesiyle ugrasmak durumunda kaliyorum cogu zaman...benim icin birebir iyi bir yol gibi gorunuyor,deneyip sonucuda yazicam...tesekkurler bengusu iyiki varsin :)

doris 30-12-2009 03:22 PM

TATLI CİCİ BENGUSU İYİKİ VARSIN SEN YAy789

Sultan 30-12-2009 03:22 PM

Alıntı:

care Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577210)
Benim zihinsel takintilarim oldugu icin,olumsuz dusunceler silsilesiyle ugrasmak durumunda kaliyorum cogu zaman...benim icin birebir iyi bir yol gibi gorunuyor,deneyip sonucuda yazicam...tesekkurler bengusu iyiki varsin :)

canım sende iyi varsın takıntılarım olduğu için cümleni kurarken dikkat et her şey pozitif olsun ondan sonra değişimi gör.sevgiyle mutlu kaly789

Yakut_21 30-12-2009 04:47 PM

ben aklıma olumsuz bişey geldiğinde tezahür ettirmenin kayıp sırrı bölümünde bahsedilen 17 sn mutlu bi anımı düşünüyorum kesinlikle işe yarıyor ama bu daha kısa bi yöntem bunuda denicem.teşekkürlers456

altann 30-12-2009 07:51 PM

bende olumsuz dusunce olustugu anda önce duruorum bi mezdeke acıorum gülüorum sözlerine biraz sonra yeniden olumlu dusunuorum :) bunuda tavsiye ederm . bu yöntemde cok etkili ama tşkler...

Houner 30-12-2009 08:41 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577110)
ben olumsuz bir düşünce aklıma geldiği zaman hemen kendime "bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum"
diye bir kaç defa soruyorum.hem ben hem arkadaşlarım bunu denedi ve başarılı olduk.burda sizinle paylaşmak istedim varmısınız demeye iyi ki varsınız sevgiyle mutlu kalasınızy789

çok güzel bulmuşsunuz teşekkürler yaratıcılığınızın devamını bekleriz tabi kendimizdende herzaman

canel 30-12-2009 08:50 PM

harika çok teşekkür bengüsu . benimde çok sık olumsuz düşünce ye kapıldıgımolur.bunu denemeliyim .Ellerine ve gönlüne sağlık.Böyle yazılarını bekleriz.

Sultan 30-12-2009 08:54 PM

Alıntı:

Yakut_21 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577223)
ben aklıma olumsuz bişey geldiğinde tezahür ettirmenin kayıp sırrı bölümünde bahsedilen 17 sn mutlu bi anımı düşünüyorum kesinlikle işe yarıyor ama bu daha kısa bi yöntem bunuda denicem.teşekkürlers456

Alıntı:

altann Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577254)
bende olumsuz dusunce olustugu anda önce duruorum bi mezdeke acıorum gülüorum sözlerine biraz sonra yeniden olumlu dusunuorum :) bunuda tavsiye ederm . bu yöntemde cok etkili ama tşkler...

Alıntı:

Houner Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577263)
çok güzel bulmuşsunuz teşekkürler yaratıcılığınızın devamını bekleriz tabi kendimizdende herzaman

Alıntı:

canel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577265)
harika çok teşekkür bengüsu . benimde çok sık olumsuz düşünce ye kapıldıgımolur.bunu denemeliyim .Ellerine ve gönlüne sağlık.Böyle yazılarını bekleriz.

teşekkür ederim iyiki varsınızy789

gunesim 30-12-2009 09:21 PM

ben olumsuz bir şey aklıma geldiğinde ismail yk nın şarkısını bağırarak söylerim. guitar sonra pencereyi açıp derin nefes alıp veririm. rahatlarım.

commonbabyss 30-12-2009 09:51 PM

kusura bakmayın biraz kaba gelebilir ama aklıma olumsuz bişey geldiğinde aklıma gelen şeye küfür ediyorum:D ve bayada işe yarıyo,herkesin bi tarzı var:D

spestnaz 30-12-2009 09:54 PM

ben de hafif küfür ediyorum sevincli ama suçsuz küfür hafif olandan actionsmile

Yakut_21 31-12-2009 12:16 AM

Alıntı:

altann Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577254)

mezdeke?? güzel fikirart56art56
Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577267)
teşekkür ederim iyiki varsınızy789

snede iyiki varsın bengususmil56

Nesira 31-12-2009 12:33 AM

Ben de bir kitapta okumuştum. Belki de internette okumuştum. Belki de gazetede okumuştum. Belki bir dergiden okumuştum. Belki de bir takvim yaprağında okumuştum. Belki de.. Tamam tamam.. :)

Bazı insanlar çok vesveseli, çok takıntılı olurlar diyordu.. Aklınıza böyle birşey geldiğinde, dilinizi dişlerinizin arasına alıp hafifçe ısırın, bu şekildeyken vesveseli birşey düşünemezsiniz.. Denedim.. Gerçekten de öyle oluyor.. Tavsiye ederim..

Yakut_21 31-12-2009 01:16 PM

Alıntı:

Nesira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577338)
Ben de bir kitapta okumuştum. Belki de internette okumuştum. Belki de gazetede okumuştum. Belki bir dergiden okumuştum. Belki de bir takvim yaprağında okumuştum. Belki de.. Tamam tamam.. :)

Bazı insanlar çok vesveseli, çok takıntılı olurlar diyordu.. Aklınıza böyle birşey geldiğinde, dilinizi dişlerinizin arasına alıp hafifçe ısırın, bu şekildeyken vesveseli birşey düşünemezsiniz.. Denedim.. Gerçekten de öyle oluyor.. Tavsiye ederim..

teşekkürler,bunuda denicemart56art56 bu arada benimde aklıma bişey geldi ben hep yapıyorum ama sizlerle paylaşmayı unutmuşum:( osho'nun bi kitabında okumuştum kesinlikle etkili tecrübeyle sabittir.aynen yazıyorum:

"bir yargının gelmekte olduğunu,bir alışkanlığa kapılmaya başladığını gördüğün anda hemen nefes ver sanki yargıyı nefesle birlikte dışarı atıyormuş gibi.derin bir şekilde,göbeğini içine çekerek nefes ver ve havayı dışarı atarken,yargının tümüyle dışarı atıldığını canlandır ve hisset.
sonra temiz havayı derin bir şekilde,iki-üç kez içine çek.
bak bakalım ne oluyor.bambaşka bir tazelik hissedeceksin,eski alışkanlık seni ele geçirmeyi başaramadı."

ZEYNEP2 02-01-2010 01:53 AM

Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
olumsuz düşünce ; bu bölümden başka bir bölüme geçmek istiyorum yaaaa!!!artık daha fazla bu salaklarla çalışamam

soru : bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum?

ve işte içimdeki ses ne diyor :

yaz başında sana teklif getirilen başka bir bölüm vardı. hatırla . o zaman reddettin ama bi düşün hele bi düşün.

hem artık yorulmuyorsun

artık fazla mesai yapmıyorsun

artık haftasonu da işe gitmek zorunda kalmıyorsun

artık şu an ki maaşın eskisinden daha yükseekkkk

ayyyy süper...pazartesi açılımlara başlıyorum. teklifi düşündüm ve kabul ediyorum ..bunu mutlaka yetkililerle paylaşıyorum

sevgiler..

newroses 11-01-2010 02:29 PM

hımm denerim.Ama kısa olması iimiş.!!!

aybükem 13-01-2010 10:14 AM

olumsuz düşünce artık bana uğramıyor.
uğrarsa bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum diyorum hatırlamasıda kolay bir cümle..

Sultan 15-01-2010 03:52 PM

Alıntı:

aybükem Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 578900)
olumsuz düşünce artık bana uğramıyor.
uğrarsa bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum diyorum hatırlamasıda kolay bir cümle..

teşekkür ederim olumsuz düşünce hiç kimseye uğramasın mutluluğun daim olsun iyi ki varsın
y789

zeyz 21-01-2010 04:46 AM

Çok teşekür ediyorum.

prenses1 21-01-2010 08:09 AM

olumsuz düşünceler korksun artık benden paylaşım için teşekkür ederimO0

care 26-01-2010 05:06 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577213)
canım sende iyi varsın takıntılarım olduğu için cümleni kurarken dikkat et her şey pozitif olsun ondan sonra değişimi gör.sevgiyle mutlu kaly789

Bengusuuu burda ne demek istedigini anlamadim canim.takintilarim var bile dememeli miyim yani ? 4897
Eger dememeliysem derdimi nasil anlatmaliyim onuda yazar misin :)

iyiki varsiiinnnnnnnnn,sevgiler...

Sultan 26-01-2010 10:35 PM

Alıntı:

care Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577210)

canım ağzından çıkan her cümle,her kelime pozitif olsun.değişim sürecinde neye odaklanırsak onu kedimize çekeriz.pozitif ve güzel düşünmeye odaklan hayatına onu çekersin neğatif düşünmeye odaklan hayatına hep onu çekersin.takıntıların konusunda da olumlu konuşmaya bak.farkı göreceksin.sevgiyle mutlu kaly789

sarıpapatyam 01-03-2010 10:11 AM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577110)

hemen deniyorum iyi ki varsınız

Sultan 10-03-2010 03:14 PM

dişçi koltuğunda ağrı duymamak için sürekli kendime bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum dedim.ve ben hiç acı ağrı duymadan olumsuzluğa kapılmadan o koltuktan kalktım sizde deneyin arkadaşlar sevgiyle mutlu kalın iyi ki varsınızy789

Megavolt 13-03-2010 04:19 PM

Teşekürler bengusu düşünce değiştirmek için çok etkili bi yöntem. Benim biraz farklı bi sorum olacak .Sık sık kendimi enerji olarak hayal ediyorum ve istemediğim düşüncelerimde bu enerji bedenime yapışmış kırmızı veya kahve renkte küçük enerji topları olarak görüyorum(enerji bedenimi düşündüğüm anda zaten orda olduklarını görüyorum :( )..Ne kadar uzağa fırlatırsam fırlatayım tekrar gelip yapışıyorlar.(Genel anlamda pozitif düşündüğümü ve pozitif yaşadığımı söyleyebilirim).Bunu aşmak için neler yapabilirim.Düşünce sistemimde bir yanlışlık mı var?

Sultan 13-03-2010 07:45 PM

Alıntı:

Megavolt Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589485)
Teşekürler bengusu düşünce değiştirmek için çok etkili bir yöntem. Benim biraz farklı bi sorum olacak .Sık sık kendimi enerji olarak hayal ediyorum ve istemediğim düşüncelerimde bu enerji bedenime yapışmış kırmızı veya kahve renkte küçük enerji topları olarak görüyorum(enerji bedenimi düşündüğüm anda zaten orda olduklarını görüyorum :( )..Ne kadar uzağa fırlatırsam fırlatayım tekrar gelip yapışıyorlar.(Genel anlamda pozitif düşündüğümü ve pozitif yaşadığımı söyleyebilirim).Bunu aşmak için neler yapabilirim.Düşünce sistemimde bir yanlışlık mı var?

ben son 6 yıldır olumsuz düşünmüyorum.olumsuz düşünce ve durum olduğunda dile asla getirmiyorum.hep dik yürüyorum başı öne eğik yürüyen insanlarda daha çok olumsuz duygu oluşuyor.ve kötü hisedersem kendimi bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum diyorum.inan her şey bitiyor.istemediğin düşüncelere odaklanma ve pozitif düşün sevgiyle mutlu kal...y789

Megavolt 14-03-2010 05:48 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589511)
ben son 6 yıldır olumsuz düşünmüyorum.olumsuz düşünce ve durum olduğunda dile asla getirmiyorum.hep dik yürüyorum başı öne eğik yürüyen insanlarda daha çok olumsuz duygu oluşuyor.ve kötü hisedersem kendimi bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum diyorum.inan her şey bitiyor.istemediğin düşüncelere odaklanma ve pozitif düşün sevgiyle mutlu kal...y789

Çoook teşekkür ederim :) şimdi ana fikri daha iyi anladım (ister istemez yaptığım şeyin nihayetinde kötü birşeye odaklanmak anlamına geldiğini anladım, bir nevi savaştığım şeyin de güçlenmesi gibi ) sevgiyle kalın

mavihuzur 14-03-2010 06:13 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 588847)
dişçi koltuğunda ağrı duymamak için sürekli kendime bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum dedim.ve ben hiç acı ağrı duymadan olumsuzluğa kapılmadan o koltuktan kalktım sizde deneyin arkadaşlar sevgiyle mutlu kalın iyi ki varsınızy789

evt düşüncelerin olumlu olması önemli. bende dişçiden örnek vereyim.
dün dolgu için dişçiye gittim öncesinde malum olduğu üzere dişi o zızızızzıııı diye çalışan şeyle temizlemesi gerekti bende o cihazdan küçüklüğümde ddişçileerde geçtiği için hep korktum . bu konuyu öncelerde babama sölemiştim o da bana " ben o cihazdan korkmuyorum hatta gıdıklanıyorum bile " demişti. o sırada babamın bu dediğni anımsadım. bende gıdıklandığımı imgeledim ve gerçektende gülmek geldi içimden. teşekkürler babacım . y789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:38 AM.