Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumsuz-dusunceyi-disarida-tutun/)
-   -   olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumsuz-dusunceyi-disarida-tutun/463158-olumsuzlugu-uzaklastirmak-icin-tek-cumle.html)

gunesim 30-12-2009 09:21 PM

Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle

ben olumsuz bir şey aklıma geldiğinde ismail yk nın şarkısını bağırarak söylerim. guitar sonra pencereyi açıp derin nefes alıp veririm. rahatlarım.

commonbabyss 30-12-2009 09:51 PM

kusura bakmayın biraz kaba gelebilir ama aklıma olumsuz bişey geldiğinde aklıma gelen şeye küfür ediyorum:D ve bayada işe yarıyo,herkesin bi tarzı var:D

spestnaz 30-12-2009 09:54 PM

ben de hafif küfür ediyorum sevincli ama suçsuz küfür hafif olandan actionsmile

Yakut_21 31-12-2009 12:16 AM

Alıntı:

altann Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577254)
bende olumsuz dusunce olustugu anda önce duruorum bi mezdeke acıorum gülüorum sözlerine biraz sonra yeniden olumlu dusunuorum :) bunuda tavsiye ederm . bu yöntemde cok etkili ama tşkler...

mezdeke?? güzel fikirart56art56
Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577267)
teşekkür ederim iyiki varsınızy789

snede iyiki varsın bengususmil56

Nesira 31-12-2009 12:33 AM

Ben de bir kitapta okumuştum. Belki de internette okumuştum. Belki de gazetede okumuştum. Belki bir dergiden okumuştum. Belki de bir takvim yaprağında okumuştum. Belki de.. Tamam tamam.. :)

Bazı insanlar çok vesveseli, çok takıntılı olurlar diyordu.. Aklınıza böyle birşey geldiğinde, dilinizi dişlerinizin arasına alıp hafifçe ısırın, bu şekildeyken vesveseli birşey düşünemezsiniz.. Denedim.. Gerçekten de öyle oluyor.. Tavsiye ederim..

Yakut_21 31-12-2009 01:16 PM

Alıntı:

Nesira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577338)
Ben de bir kitapta okumuştum. Belki de internette okumuştum. Belki de gazetede okumuştum. Belki bir dergiden okumuştum. Belki de bir takvim yaprağında okumuştum. Belki de.. Tamam tamam.. :)

Bazı insanlar çok vesveseli, çok takıntılı olurlar diyordu.. Aklınıza böyle birşey geldiğinde, dilinizi dişlerinizin arasına alıp hafifçe ısırın, bu şekildeyken vesveseli birşey düşünemezsiniz.. Denedim.. Gerçekten de öyle oluyor.. Tavsiye ederim..

teşekkürler,bunuda denicemart56art56 bu arada benimde aklıma bişey geldi ben hep yapıyorum ama sizlerle paylaşmayı unutmuşum:( osho'nun bi kitabında okumuştum kesinlikle etkili tecrübeyle sabittir.aynen yazıyorum:

"bir yargının gelmekte olduğunu,bir alışkanlığa kapılmaya başladığını gördüğün anda hemen nefes ver sanki yargıyı nefesle birlikte dışarı atıyormuş gibi.derin bir şekilde,göbeğini içine çekerek nefes ver ve havayı dışarı atarken,yargının tümüyle dışarı atıldığını canlandır ve hisset.
sonra temiz havayı derin bir şekilde,iki-üç kez içine çek.
bak bakalım ne oluyor.bambaşka bir tazelik hissedeceksin,eski alışkanlık seni ele geçirmeyi başaramadı."

ZEYNEP2 02-01-2010 01:53 AM

Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
olumsuz düşünce ; bu bölümden başka bir bölüme geçmek istiyorum yaaaa!!!artık daha fazla bu salaklarla çalışamam

soru : bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum?

ve işte içimdeki ses ne diyor :

yaz başında sana teklif getirilen başka bir bölüm vardı. hatırla . o zaman reddettin ama bi düşün hele bi düşün.

hem artık yorulmuyorsun

artık fazla mesai yapmıyorsun

artık haftasonu da işe gitmek zorunda kalmıyorsun

artık şu an ki maaşın eskisinden daha yükseekkkk

ayyyy süper...pazartesi açılımlara başlıyorum. teklifi düşündüm ve kabul ediyorum ..bunu mutlaka yetkililerle paylaşıyorum

sevgiler..

newroses 11-01-2010 02:29 PM

hımm denerim.Ama kısa olması iimiş.!!!

aybükem 13-01-2010 10:14 AM

olumsuz düşünce artık bana uğramıyor.
uğrarsa bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum diyorum hatırlamasıda kolay bir cümle..

Sultan 15-01-2010 03:52 PM

Alıntı:

aybükem Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 578900)
olumsuz düşünce artık bana uğramıyor.
uğrarsa bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum diyorum hatırlamasıda kolay bir cümle..

teşekkür ederim olumsuz düşünce hiç kimseye uğramasın mutluluğun daim olsun iyi ki varsın
y789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:15 PM.