![]() |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle ben olumsuz bir şey aklıma geldiğinde ismail yk nın şarkısını bağırarak söylerim. guitar sonra pencereyi açıp derin nefes alıp veririm. rahatlarım. |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle kusura bakmayın biraz kaba gelebilir ama aklıma olumsuz bişey geldiğinde aklıma gelen şeye küfür ediyorum:D ve bayada işe yarıyo,herkesin bi tarzı var:D |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle ben de hafif küfür ediyorum sevincli ama suçsuz küfür hafif olandan actionsmile |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Ben de bir kitapta okumuştum. Belki de internette okumuştum. Belki de gazetede okumuştum. Belki bir dergiden okumuştum. Belki de bir takvim yaprağında okumuştum. Belki de.. Tamam tamam.. :) Bazı insanlar çok vesveseli, çok takıntılı olurlar diyordu.. Aklınıza böyle birşey geldiğinde, dilinizi dişlerinizin arasına alıp hafifçe ısırın, bu şekildeyken vesveseli birşey düşünemezsiniz.. Denedim.. Gerçekten de öyle oluyor.. Tavsiye ederim.. |
"bir yargının gelmekte olduğunu,bir alışkanlığa kapılmaya başladığını gördüğün anda hemen nefes ver sanki yargıyı nefesle birlikte dışarı atıyormuş gibi.derin bir şekilde,göbeğini içine çekerek nefes ver ve havayı dışarı atarken,yargının tümüyle dışarı atıldığını canlandır ve hisset. sonra temiz havayı derin bir şekilde,iki-üç kez içine çek. bak bakalım ne oluyor.bambaşka bir tazelik hissedeceksin,eski alışkanlık seni ele geçirmeyi başaramadı." |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Toplam 1 Eklenti bulunuyor. olumsuz düşünce ; bu bölümden başka bir bölüme geçmek istiyorum yaaaa!!!artık daha fazla bu salaklarla çalışamam soru : bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum? ve işte içimdeki ses ne diyor : yaz başında sana teklif getirilen başka bir bölüm vardı. hatırla . o zaman reddettin ama bi düşün hele bi düşün. hem artık yorulmuyorsun artık fazla mesai yapmıyorsun artık haftasonu da işe gitmek zorunda kalmıyorsun artık şu an ki maaşın eskisinden daha yükseekkkk ayyyy süper...pazartesi açılımlara başlıyorum. teklifi düşündüm ve kabul ediyorum ..bunu mutlaka yetkililerle paylaşıyorum sevgiler.. |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle hımm denerim.Ama kısa olması iimiş.!!! |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle olumsuz düşünce artık bana uğramıyor. uğrarsa bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum diyorum hatırlamasıda kolay bir cümle.. |
y789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:15 PM. |