![]() |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Çok teşekür ediyorum. |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle olumsuz düşünceler korksun artık benden paylaşım için teşekkür ederimO0 |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Alıntı:
Eger dememeliysem derdimi nasil anlatmaliyim onuda yazar misin :) iyiki varsiiinnnnnnnnn,sevgiler... |
canım ağzından çıkan her cümle,her kelime pozitif olsun.değişim sürecinde neye odaklanırsak onu kedimize çekeriz.pozitif ve güzel düşünmeye odaklan hayatına onu çekersin neğatif düşünmeye odaklan hayatına hep onu çekersin.takıntıların konusunda da olumlu konuşmaya bak.farkı göreceksin.sevgiyle mutlu kaly789 |
|
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle dişçi koltuğunda ağrı duymamak için sürekli kendime bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum dedim.ve ben hiç acı ağrı duymadan olumsuzluğa kapılmadan o koltuktan kalktım sizde deneyin arkadaşlar sevgiyle mutlu kalın iyi ki varsınızy789 |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Teşekürler bengusu düşünce değiştirmek için çok etkili bi yöntem. Benim biraz farklı bi sorum olacak .Sık sık kendimi enerji olarak hayal ediyorum ve istemediğim düşüncelerimde bu enerji bedenime yapışmış kırmızı veya kahve renkte küçük enerji topları olarak görüyorum(enerji bedenimi düşündüğüm anda zaten orda olduklarını görüyorum :( )..Ne kadar uzağa fırlatırsam fırlatayım tekrar gelip yapışıyorlar.(Genel anlamda pozitif düşündüğümü ve pozitif yaşadığımı söyleyebilirim).Bunu aşmak için neler yapabilirim.Düşünce sistemimde bir yanlışlık mı var? |
|
|
evt düşüncelerin olumlu olması önemli. bende dişçiden örnek vereyim. dün dolgu için dişçiye gittim öncesinde malum olduğu üzere dişi o zızızızzıııı diye çalışan şeyle temizlemesi gerekti bende o cihazdan küçüklüğümde ddişçileerde geçtiği için hep korktum . bu konuyu öncelerde babama sölemiştim o da bana " ben o cihazdan korkmuyorum hatta gıdıklanıyorum bile " demişti. o sırada babamın bu dediğni anımsadım. bende gıdıklandığımı imgeledim ve gerçektende gülmek geldi içimden. teşekkürler babacım . y789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:37 AM. |