Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumsuz-dusunceyi-disarida-tutun/)
-   -   olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumsuz-dusunceyi-disarida-tutun/463158-olumsuzlugu-uzaklastirmak-icin-tek-cumle.html)

zeyz 21-01-2010 04:46 AM

Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle

Çok teşekür ediyorum.

prenses1 21-01-2010 08:09 AM

olumsuz düşünceler korksun artık benden paylaşım için teşekkür ederimO0

care 26-01-2010 05:06 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577213)
canım sende iyi varsın takıntılarım olduğu için cümleni kurarken dikkat et her şey pozitif olsun ondan sonra değişimi gör.sevgiyle mutlu kaly789

Bengusuuu burda ne demek istedigini anlamadim canim.takintilarim var bile dememeli miyim yani ? 4897
Eger dememeliysem derdimi nasil anlatmaliyim onuda yazar misin :)

iyiki varsiiinnnnnnnnn,sevgiler...

Sultan 26-01-2010 10:35 PM

Alıntı:

care Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577210)
Benim zihinsel takintilarim oldugu icin,olumsuz dusunceler silsilesiyle ugrasmak durumunda kaliyorum cogu zaman...benim icin birebir iyi bir yol gibi gorunuyor,deneyip sonucuda yazicam...tesekkurler bengusu iyiki varsin :)

canım ağzından çıkan her cümle,her kelime pozitif olsun.değişim sürecinde neye odaklanırsak onu kedimize çekeriz.pozitif ve güzel düşünmeye odaklan hayatına onu çekersin neğatif düşünmeye odaklan hayatına hep onu çekersin.takıntıların konusunda da olumlu konuşmaya bak.farkı göreceksin.sevgiyle mutlu kaly789

sarıpapatyam 01-03-2010 10:11 AM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577110)
ben olumsuz bir düşünce aklıma geldiği zaman hemen kendime "bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum"
diye bir kaç defa soruyorum.hem ben hem arkadaşlarım bunu denedi ve başarılı olduk.burda sizinle paylaşmak istedim varmısınız demeye iyi ki varsınız sevgiyle mutlu kalasınızy789

hemen deniyorum iyi ki varsınız

Sultan 10-03-2010 03:14 PM

dişçi koltuğunda ağrı duymamak için sürekli kendime bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum dedim.ve ben hiç acı ağrı duymadan olumsuzluğa kapılmadan o koltuktan kalktım sizde deneyin arkadaşlar sevgiyle mutlu kalın iyi ki varsınızy789

Megavolt 13-03-2010 04:19 PM

Teşekürler bengusu düşünce değiştirmek için çok etkili bi yöntem. Benim biraz farklı bi sorum olacak .Sık sık kendimi enerji olarak hayal ediyorum ve istemediğim düşüncelerimde bu enerji bedenime yapışmış kırmızı veya kahve renkte küçük enerji topları olarak görüyorum(enerji bedenimi düşündüğüm anda zaten orda olduklarını görüyorum :( )..Ne kadar uzağa fırlatırsam fırlatayım tekrar gelip yapışıyorlar.(Genel anlamda pozitif düşündüğümü ve pozitif yaşadığımı söyleyebilirim).Bunu aşmak için neler yapabilirim.Düşünce sistemimde bir yanlışlık mı var?

Sultan 13-03-2010 07:45 PM

Alıntı:

Megavolt Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589485)
Teşekürler bengusu düşünce değiştirmek için çok etkili bir yöntem. Benim biraz farklı bi sorum olacak .Sık sık kendimi enerji olarak hayal ediyorum ve istemediğim düşüncelerimde bu enerji bedenime yapışmış kırmızı veya kahve renkte küçük enerji topları olarak görüyorum(enerji bedenimi düşündüğüm anda zaten orda olduklarını görüyorum :( )..Ne kadar uzağa fırlatırsam fırlatayım tekrar gelip yapışıyorlar.(Genel anlamda pozitif düşündüğümü ve pozitif yaşadığımı söyleyebilirim).Bunu aşmak için neler yapabilirim.Düşünce sistemimde bir yanlışlık mı var?

ben son 6 yıldır olumsuz düşünmüyorum.olumsuz düşünce ve durum olduğunda dile asla getirmiyorum.hep dik yürüyorum başı öne eğik yürüyen insanlarda daha çok olumsuz duygu oluşuyor.ve kötü hisedersem kendimi bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum diyorum.inan her şey bitiyor.istemediğin düşüncelere odaklanma ve pozitif düşün sevgiyle mutlu kal...y789

Megavolt 14-03-2010 05:48 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589511)
ben son 6 yıldır olumsuz düşünmüyorum.olumsuz düşünce ve durum olduğunda dile asla getirmiyorum.hep dik yürüyorum başı öne eğik yürüyen insanlarda daha çok olumsuz duygu oluşuyor.ve kötü hisedersem kendimi bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum diyorum.inan her şey bitiyor.istemediğin düşüncelere odaklanma ve pozitif düşün sevgiyle mutlu kal...y789

Çoook teşekkür ederim :) şimdi ana fikri daha iyi anladım (ister istemez yaptığım şeyin nihayetinde kötü birşeye odaklanmak anlamına geldiğini anladım, bir nevi savaştığım şeyin de güçlenmesi gibi ) sevgiyle kalın

mavihuzur 14-03-2010 06:13 PM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 588847)
dişçi koltuğunda ağrı duymamak için sürekli kendime bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum dedim.ve ben hiç acı ağrı duymadan olumsuzluğa kapılmadan o koltuktan kalktım sizde deneyin arkadaşlar sevgiyle mutlu kalın iyi ki varsınızy789

evt düşüncelerin olumlu olması önemli. bende dişçiden örnek vereyim.
dün dolgu için dişçiye gittim öncesinde malum olduğu üzere dişi o zızızızzıııı diye çalışan şeyle temizlemesi gerekti bende o cihazdan küçüklüğümde ddişçileerde geçtiği için hep korktum . bu konuyu öncelerde babama sölemiştim o da bana " ben o cihazdan korkmuyorum hatta gıdıklanıyorum bile " demişti. o sırada babamın bu dediğni anımsadım. bende gıdıklandığımı imgeledim ve gerçektende gülmek geldi içimden. teşekkürler babacım . y789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:37 AM.