![]() |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle ben bugün kullandım ve hemen kestim olumsuz düşüncemi 956k |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Çok iyimiş denemem lazım :D |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle isime yariyo cidden deniyorum :^^ |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle çok teşekkürler.. mutlaka bundan sonra deneyeceğim.. : ) siz de iyiki varsınız mutlu kalasınız.. : ) |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Benim öğrendiğim günden beri denediğim birşey.Gerçekten işe yarıyor.Belirli bir süre sonra alışkanlık halini alıyor.. |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Ben en kötü anlarımı hatırlatıyorum kendime;neler geçmedi ki;bu da geçer diyorum. |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle ahaha cidimisnzz harika bişiymiş beah deniyorum ==)) zevklen |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle güzel miş.. Bengisucum teşekkürler.. deneyeceğim.. |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Bunu ilk okuduğumda çok saçma gelmişti. Şimdi tekrar karşılaşınca bu başlıkla, bir deneyeyim dedim. (İlk okuduğumda deneme fırsatım olmamıştı.) Yüksek sesle aynı şeyi tekrarladım. Sonuç: Harika.art56art56 Teşekkür ederim.:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:53 AM. |