![]() |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Harika bir paylaşım hepiniz harikasısınız. sizi seviyorum, teşekkür ediryorum, beni affedin, özür diliyorumO0 |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle keşke daha erken açsaydım.az önce msn i açıyım dedim uzun süredir yazmayan arkadaşım yine yazmamıştı.üzüntümden ve sinirimden bidaha bende yazmayacağımı haftada 1 arayıp konuşacağımızın yeterli olacağını yazdım.AHdiyorum bu yazıyı öncesinde görseydim yazmazdım tutardım kendimi ama açıkcası bundan sonra ne düşünceğimi merakediyorum çünkü bulamıyorum.YARDDDIM |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle wave44paylaşım için çok çok teşekkürlersapkal89 bayıldım bu fikre 25889ve bunu paylaşmış olman çok güzelO0 iyi ki varsın bengusu |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle evet.. bende denedim ve yararlı olduğunu gördüm.. böyle bir soruyu kendi kendimize yönelttiğimiz anda düşünce gücümüz hemen neyi düşünmelisin diye bir döngü içerisine giriyor ve olumsuz düşünceyi sana empoze etmekten vazgeçiyor.. gerçekten işe yaradı bende.. teşekkürler bengisu.. iyiki varsın.. sevgiyle kalın |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
sizlerinde kullanması beni çok mutlu etti. sevgiyle mutlu kalıny789 |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle ben de deneyeceğim. sabırsızlandım :):) |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle sahip olduğumuz güzellikler olumsuzluklarımızı kafaya takmayı biraz hafifletiyor.. |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle Alıntı:
|
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum :) teşekür ederim |
Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle güzel bir yöntem uygulayacağım sağol sultansuperxy |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:24 AM. |