Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumsuz-dusunceyi-disarida-tutun/)
-   -   olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumsuz-dusunceyi-disarida-tutun/463158-olumsuzlugu-uzaklastirmak-icin-tek-cumle.html)

mertmis 05-09-2010 10:10 AM

Cevap: olumsuzluğu uzaklaştırmak için tek cümle

Harika bir paylaşım hepiniz harikasısınız. sizi seviyorum, teşekkür ediryorum, beni affedin, özür diliyorumO0

reyna 05-09-2010 11:37 AM

keşke daha erken açsaydım.az önce msn i açıyım dedim uzun süredir yazmayan arkadaşım yine yazmamıştı.üzüntümden ve sinirimden bidaha bende yazmayacağımı haftada 1 arayıp konuşacağımızın yeterli olacağını yazdım.AHdiyorum bu yazıyı öncesinde görseydim yazmazdım tutardım kendimi ama açıkcası bundan sonra ne düşünceğimi merakediyorum çünkü bulamıyorum.YARDDDIM

bilgendilo 11-09-2010 11:40 AM

wave44paylaşım için çok çok teşekkürlersapkal89 bayıldım bu fikre 25889ve bunu paylaşmış olman çok güzelO0 iyi ki varsın bengusu

0yuncu 11-09-2010 01:10 PM

evet.. bende denedim ve yararlı olduğunu gördüm.. böyle bir soruyu kendi kendimize yönelttiğimiz anda düşünce gücümüz hemen neyi düşünmelisin diye bir döngü içerisine giriyor ve olumsuz düşünceyi sana empoze etmekten vazgeçiyor.. gerçekten işe yaradı bende.. teşekkürler bengisu.. iyiki varsın.. sevgiyle kalın

Sultan 11-09-2010 11:06 PM

Alıntı:

elccy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 765954)
güzel miş.. Bengisucum teşekkürler.. deneyeceğim..

Alıntı:

planner Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 765962)
Bunu ilk okuduğumda çok saçma gelmişti. Şimdi tekrar karşılaşınca bu başlıkla, bir deneyeyim dedim. (İlk okuduğumda deneme fırsatım olmamıştı.) Yüksek sesle aynı şeyi tekrarladım.

Sonuç: Harika.art56art56

Teşekkür ederim.:)

Alıntı:

mertmis Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 766993)
Harika bir paylaşım hepiniz harikasısınız. sizi seviyorum, teşekkür ediryorum, beni affedin, özür diliyorumO0

Alıntı:

reyna Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 767002)
keşke daha erken açsaydım.az önce msn i açıyım dedim uzun süredir yazmayan arkadaşım yine yazmamıştı.üzüntümden ve sinirimden bidaha bende yazmayacağımı haftada 1 arayıp konuşacağımızın yeterli olacağını yazdım.AHdiyorum bu yazıyı öncesinde görseydim yazmazdım tutardım kendimi ama açıkcası bundan sonra ne düşünceğimi merakediyorum çünkü bulamıyorum.YARDDDIM

Alıntı:

bilgendilo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 767815)
wave44paylaşım için çok çok teşekkürlersapkal89 bayıldım bu fikre 25889ve bunu paylaşmış olman çok güzelO0 iyi ki varsın bengusu

Alıntı:

0yuncu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 767821)
evet.. bende denedim ve yararlı olduğunu gördüm.. böyle bir soruyu kendi kendimize yönelttiğimiz anda düşünce gücümüz hemen neyi düşünmelisin diye bir döngü içerisine giriyor ve olumsuz düşünceyi sana empoze etmekten vazgeçiyor.. gerçekten işe yaradı bende.. teşekkürler bengisu.. iyiki varsın.. sevgiyle kalın

bu cümle benim için cankurtaran simidi gibi.
sizlerinde kullanması beni çok mutlu etti.
sevgiyle mutlu kalıny789

permalink 24-09-2010 12:22 AM

ben de deneyeceğim. sabırsızlandım :):)

zamanı_geldi 24-09-2010 10:18 AM

sahip olduğumuz güzellikler olumsuzluklarımızı kafaya takmayı biraz hafifletiyor..

_ELİF 15-10-2010 10:42 AM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 577110)
ben olumsuz bir düşünce aklıma geldiği zaman hemen kendime "bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum"
diye bir kaç defa soruyorum.hem ben hem arkadaşlarım bunu denedi ve başarılı olduk.burda sizinle paylaşmak istedim varmısınız demeye iyi ki varsınız sevgiyle mutlu kalasınızy789

Paylaşım için tşkler.Benim kadar heralde iç mücadelesi olan yoktur.neutrali5

cyberpolice 22-12-2010 02:56 PM

bundan sonraki düşüncemin ne olacağını merak ediyorum :) teşekür ederim

gizli özne 10-01-2011 03:30 PM

güzel bir yöntem uygulayacağım sağol sultansuperxy

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:24 AM.