![]() |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi ben panik atak hastasıyım .anafranıl kullanıyorum .biraz düzeldim.acaba ilaçlarımı bırakırsam delırırmıyım.bırde kızm 17 yaşında obsesıf takıntısı var. tedavı oluyor.kızım ılerde panık atak olurmu. lütfen cevap verırmısınız |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi İlaçları birden bırakmak yerine azaltarak bırakmak veya doktor gözetiminde bırakmak daha doğru olur. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi merhaba arkadaşlar 2010 dan beri müzikleri dinliyorum telkin müziklerinin çok işime yaradığının ve bana çok şey kattığını düşünüyorum kendimi geliştirmede katksı büyük ama artık bırakmak istiyorum çünkü ona bağımlı gibi yaşamak istemiyorum ve dinlemediğim zamanlar sanki daha dikkatli davranıyorum.2 sene önce bırakmayı denedim ancak kendimi mutsuz hissetmeye başladığım için tekrar başladım şimdi tekrar bırakmayı deniyorum ama dinlemediğim günler kendimi biraz kötü ve yetersiz hissediyorum telkinleri tamamen bırakma konusunda bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler iyi akşamlar actionsmile |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Telkin dinlemeye yeni başlayacağım ve ego+suçluluk ile başlayacağım ama hep aynı müziği dinlemek istemiyorum sabahları new age versiyonunu geceleri ney versiyonunu dinlememde sakınca varmıdır _? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Cevap verebilecek bir arkadaşımız yok mu ? :( |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi hayır sakınca yok dinleyebilirsiniz. İsterseniz aynı anda bile farklı versiyonları arka arkaya dinleyebilirsiniz. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Alıntı:
sevgili darkscream78.. telkin süreleri 8uzunlukları) farklı olduğu için, dinleme süreniz eşit olmaz... 1-2 hafta daha dinleyip daha sonra isterseniz suçluluğu çıkarıp diğer telkinleri ekleyebilirisiniz.. suçluluğu çıkarmadanda ekleme yapabilirsiniz.. hiç etki hissetmediyseniz, müzik çalarınızın sesini 1-2 kademe arttırarak tekrar dinlemeye devam ediniz... saygılar.. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Bazen ufak ayrıntılara o kadar da takılmamak gerek diye düşünüyorum. Sadece kendinizi izleyin ve değişimin keyfine varmaya çalışın sevgiler. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Mp3 Dinle,Bedava Müzik,Şarkı Dİnle,Ücretsiz Albümler,Şarkı Sözleri,Klip izle burdaki telkinler'in metinlerine baktığım da ingilizce yazıyor sonra altında türkçe yazıyor siz türkçe demişsiniz ama tekrar soruyorum bunlar ingilizce mi türkçe mi acaba teşekkürler :) |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Telkinler Türkçedir. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:10 PM. |